Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Tant Strul - Första timmarna

Trevlig advent, fans och idioter därute!!!Vi önskar alla trevlig advent, såväl våra fans som idioterna därute (är man inte fan till oss faller man ju in i den andra kategorin).

Förövrigt är det dödsstraff på att ha tänt adventssljustaken innan idag! Ni öppnar la fan julklapparna innan julafton va?

San MarinoStadio di Serravalle, San Marinos nationalarena och den arena i europa där blåvitt inte blev bortdömt i årets clkval.

San Marino är även rankat som Europas sämsta landslag (det kan vilken idiot som helst som följt med i denna kategori räkna ut själv...)


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Jokkmokks-Jokke - Gulligullan

Anguilla


Såhär kan det också se ut när ett landslag laddar upp inför match. Man kan inte annat än tycka fotbollsvärlden är underbar!!!
Och ja, detta är nationalarenan i Anguilla.
Det är skönt att se att från de länder vi hittils visat här att trots att det faktiskt är den högsta nivån i landet så är det viktigaste att vara med. Svenska Fotbollsförbundet får la ståfräs av staketet dock....

Bara så ni förstår denna bloggen...

Humor (från humores, kroppsvätskorna i humoralpatologi, ytterst av klassisk grekiska χυμός (chymos), bokstavligt "saft") är förmågan hos människor, saker eller situationer att framkalla glädjekänslor. För att uppfatta det roliga i en situation krävs ett "sinne för humor", något som alla människor har, men det finns många olika individuellt styrda faktorer som avgör om en enskild person finner en specifik sak rolig. Bland de mest avgörande variablerna finns geografisk plats, kultur, mognadsnivå, utbildningsnivå, och kontext. Barn föredrar generellt sett fysisk humor, såsom slapstick (en stundom våldsam typ av humor), medan satir kräver en djupare förståelse för det som humorn riktar sig mot, ofta samhällskritik, och därför ofta kräver en mer vuxen publik. Konsten att vara rolig kallas komik, medan den skönlitterära och filmiska genre som är främst förknippad med humor kallas komedi.

Underbart klipp.

Ett klipp som känns som en filmatisering av Dan Korns böcker om västgötar...

Guam!Bilden är från en ungdomsfotbollsfestival i GUAM!

Detta kan inte undanhållas er gott folk:

10/22/08 : OPEN TRYOUTS FOR THE MENS NATIONAL TEAM

WHEN: THUR-FRI OCTOBER 23-24 7PM
WHERE: LEO PALACE FOOTBALL FIELD (ACROSS BELVEDERE HOTEL)

**MUST BE 17 YEARS OF AGE BY JAN. 1, 2009
**OTHER RESTRICTIONS MAY APPLY

Man har alltså gått ut och uppmanat folk att söka sig en plats i deras landslag. Helt underbart egentligen. Tänk er själva något liknande i Sverige, då kanske vi hade fått se annat än spelare som en gång kommit in i landslaget och aldrig lämnar...

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Therion - Birth of venus illegitima

Hemma i Norrköping igen

Klockan är ca 23 och jag sitter, efter en varm och skön dusch, framför datorn. Bloggar lite och slappnar av. Ska snart göra iordning nåt att stoppa i mej så att magen slutar skrika nån gång. Att en resa vrider musten ur en är helt sant,. jag är faktiskt ganska skittrött. Kommer säkert somna innan jag lägger mej i sängen. Ni får ursäkta att det inte kommer nån info om våra galna dagar i London, men jag lovar kamrater, när som helst dyker ett inlägg upp som går in djupare på vad vi gjorde. Men jag kan väl säga så mycket som så att London står nu i brand för andra gången. Jag säger som The Clash "London's burning".

Montserrat!Såhär ser det ut när Montserrat vmkvalar... visst ser man liknelser med England-Sverige?

Gratulerar ANTI 22!Anti är varelsen till höger...

Egentligen skulle hyllningen kommit upp tidigare, men FH hade inte tillgång till dator idag så han messade buba men utan att nåt hände, så FH skiter inte i dig anti, jag insåg bara att det krävdes dator för att blogga...

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Millas Mirakel - Rytmen av ett regn

Nytt motto på IK!

Alla bloggar behöver ett motto som läsarna kan relatera till och som redaktionen kan arbeta efter.

IK har nu valt ett nytt för sig själva, ett som kommer hänga med i evighet!

IN IK VERITAS!

IK funderar på ipred...

Ipred lagen ja...
Det är en underbar lag, man kan ju inte vara emot den. Herregud vilka tokar det finns!
IK är för lagen, jodå, det är vi, vi ser fram emot att jaga alla blandband som spelats in sedan 1980, tänk vilka godbitar man kan hitta där.
De ska hitta alla som delat musik och film med någon, IK anser att det är självklart.

Vi har sökt jobb för att hjälpa till att finna alla de par som bara köpt en skiva av vivaldis "four seasons" herrejävlar, det är ju stöld av den icke köpande parten att lyssna på den skivan!! Nej, vet ni vad! Det måste vara någon ordning på saker och ting, är man en familj på fem pers ska givetvis alla fem köpa skivan! Jag menar alla vet ju hur bra en femårings markollioskiva är, det är ju ett krav att såväl mor&far som den 18årige äldste dottern samt den 12årige sonen köper samma skiva!!
Vaddå "räcker det inte med en skiva?" nej, det gör det självfallet inte, alla lyssnar la på den enda skivan de köpt om det vore tillåtet? Då är det inte mer än rätt att de köper varsin! Nån ordning får det baske mig vara!!

Visst ska privata företag kunna jaga fildelare, detta säger de är bra för då slipper polisen den bördan, men såvitt vår på IK; förvisso starkt begränsade, uppfattningsförmåga sträcker sig så måste polisen/rättsväsendet vara med och sätta dit folk. Det är perfekt tycker vi på IK för det är ioerhört skönt att veta att polisresurser inte går till saker som att bekämpa den organiserade brotssligheten, hustrumisshandlare samt förebyggande åtgärder i ytterområden eller annat meningslöst trams.när man kan jaga fildelare?

Dessutom känns det tryggt att veta att det blir olagligt att göra grupparbeten i skolan, för om jag får en fil från medlem 1 och skickar till medlem 3 så är det en brottslig handling om jag inte först frågar medlem 1 om lov. Underbart.

Förresten har IK redan hyrt en egen paviljong på kumla för att kunna vara någorlunda nära folk man känner, de som vill kan få joina i den paviljongen. Liknande paviljonger upprättas överallt för Sveriges 9miljoner invånare. IK har föreslagit att vi istället bygger en mur runt landet. Vill ni bo i vår paviljong har vi följande celler att erbjuda:

Lyxcell: Här finns egen satellit till tvn, en 42tums plasma tv, en dator där du kan ladda n... där du kan läsa abs hemsida, ett eget duschrum med dass, ett eget kök samt eget garage under cellen.

Ja de är faktiskt den enda sortens cell IK använder sig av...

I nästa val kommer ni rösta på IK-partiet.

En sak till HEJ FRA!!!!

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Garbochock - Streberbarn

Speltips!

Jodå nu är det dags för lite speltips på IK igen. Denna gången kommer även anti gilla tipset!

Vi börjar med kvällens topptips på europatipset:

INTER-PANATHINAIKOS
Tips: 1
Kommentar: Inter är kort och gott ett mångfalt bättre fotbollslag än grekerna och lär vinna tämligen enkelt. Siffrorna kanske inte antyder en enkel seger men de lär inte ha några större problem att avfärda grekerna ändå

A.FAMAGUSTA-W.BREMEN
Tips: X2
Kommentar: Famagusta har överraskat alla såhär långt, och hade jag fått helgardera en match hade det varit denna men det tillåter inte mitt 32raders. Bremen måste vinna för att ha chansen att gå vidare, vinner Famagusta går de vidare. Hjärtat säger att det vore väldigt roligt med Famagusta i åttondel men Bremen lär vara bättre och lär ta åtminstone en poäng här normalt sett men sedan har vid å underskattningsdelen etc...

BORDEAUX-CHELSEA
Tips: X2
Kommentar: Chelsea är bättre men krysset får komma med för att höja en ev vinst...

CLUJ-ROMA
Tips: X2
Kommentar: Svårtippad match, Roma har haft det redigt turbulent i höst men verkar lite på g och lär vilja visa vad de går för och speciellt i CL. Cluj kan skrälla men nog inte längre till ett oavgjort resultat.

SHAKTAR-BASEL
TIps: 1X
Kommentar: Om inte Basel gör som i kvalen och köper domaren så tar Shaktar detta. Blotta tanken på Ukraina i november får mig att frysa halvt ihjäl...

SPORTING-BARCELONA
Tips: X2
Kommentar: Gäller egentligen ingenting båda är vidare men Sporting spelar hemma vilket gör att kvalité skillnaden gentemot barca jämnas ut och 2-2 slutar matchen.... Barca är dock bättre i grunden och får garderingen.

ATLETICO MADRID-PSV EINDHOVEN
Tips: 1

Kommentar: Inget snack, detta tar Atletico. Isaksson får kröka rygg några gånger....

LIVERPOOL-MARSEILLE
Tips: 1
Kommentar: Ja, ingen vid sina sinnes fulla bruk tror väl på nåt annat?

Vi fortsätter med en femling som ger totaloddset 44,41

Vänersborg-Broberg 2
Almtuna-Sundsvall 1
Bofors-Troja 1
Nybro-Mariestad 1
Sporting-Barca 1 (jo, jag vet att jag säger emot mitt topptips här...)

Vi går sedan vidare till en trippel som ger totaloddset 6,46

Bordeaux-Chelsea 2
Cluj-Roma 2
Famagusta-Bremen 2

Sedan fortsätter vi vidare lika fort som anti skyndar in i en topplesbar till en sexling till totaloddset 3,29

Edsbyn-Sandviken 1
Vetlanda-Örebro 1
Aik Solna-Huddinge 1
Leksand-Björklöven 1
Västerås-Vita Hästen 2 (nu jublar anti)
Kumla-Örebro 2

SPELA MED OSS-VINN STORKOVAN!

Humöret hos FH såhär mitt på dan!Lycklig man:


Vinden doftar så gott i ditt hår
Det är vinden som läker alla sår
Jag är en lycklig man när jag är med dej
Jag blir en annan än den jag annars är
Bara du kan få mej att känna så här
Jag är en lycklig man när jag är med dej

Staren sjunger redan på sin gren
Blåsippeögon på ludna ben
öppna upp kappan och låt mej komma in
Din värme är så varm och så mjuk är din kind
Jag är en lycklig man när jag är med dej
Ska man leva här så ska man vara två
För den här världen kan va så hård och rå
Jag är en lycklig man när jag är med dej

Vi två kan hålla världen utanför
Det spelar ingen roll längre vad den gör
Jag är en lycklig man när jag är med dej
Se upp för isflcken där svart som en frusen manet
Se upp för istappen där en droppande glasraket

Jag var en skugga ett spöke som drev
längs gatorna ett åter-avsändaren-brev
Jag är en lycklig man när jag är med dej
Andarna i kroppen dom sov så djupt att jag trodde dom dött
Nu har dom vaknat till liv igen dom har återfötts
Den här vinden doftar så gott i ditt hår
Det är vinden som läker alla sår
Jag är en lycklig man när jag är med dej
En lycklig man
en lycklig man
Jag är en lycklig man när jag är med dej

Gå ut och var glad:

Fred Neil sjunger "Everybody´s Talking"
och det är vad alla gör
Sjunk inte, sjunk inte ner
gå ut och var glad!
Om du tvivlar, om du tvekar, sitt inte bara där
rör på dej!
Om din dröm har dött, sjunk inte
gå ut och var glad!
Var glad att du lever, var glad att nån annan är där
som kan höra dej, se dej
Var glad att du andas ännu
Var glad att du finns


Gå ut och var glad, din jävel!
Gå ut och var vacker och stolt hela vintern
Gå fort och le genom shoppingcentrat
Du kan om du vill!
Sluta nu, inte sen
Dra ett streck och gå vidare
Livet väntar därute
Gå ut och var glad!
Vad ska du annars ha allt det här till?


Steve Earle sjunger "In My Dreams"
men det är inte så det blev
Ah, sjunk inte, sjunk inte ner,
gå ut och var glad!
Du är vad du gjör, du är dina val,
dina handlingar
Stäng av tv:n nu, lämna ditt rum
gå ut och var glad, din jävel ...

Lär dej italienska, planera en resa
sy en kostym, ta det lungt, sponsra en späckhuggar
Köp en bit regnskog, ta nye vägar, var inte lat!
Gör nåt annat, gör nåt annat!

Gå ut och var glad, din jävel!
Gå ut och var vacker och stolt hela vintern
Gå fort och le genom shoppingcentrat
Du kan om du vill!
Sluta nu, inte sen
Dra ett streck och gå vidare
Livet väntar därute
Gå ut och var glad!
Vad ska du annars ha allt det här till?

Ta reda på var du vill bo
Hitta en livskamrat igen
Töm alla hyllor, kasta, ge bort
Ett vackert, men enkelt hem
Odla vänskap, skaffa ett ställe i solen
Låt bedrövelsens väg gro igen
Ah, tänk dej lycklig, det går, din jävel!
Du kan inte tänka nånting sen (nånting sen)

Gå ut och var glad, din jävel!
Gå ut och var vacker och stolt hela vintern
Gå fort och le genom shoppingcentrat
Du kan om du vill!
Sluta nu, inte sen
Dra ett streck och gå vidare
Livet väntar därute
Gå ut och var glad!
Vad ska du annars ha allt det här till?
Cook Islands!Cook Islands briljanta landslag i kamp mot Tahiti, Cook Islands i vitt.

Bilderna därifrån är skit, men men...

Det fanns ett reportage om Cook islands i offside en gång, det ligger ute som provläsning på deras hemsida http://www.offside.org/magasinet/smyglaesning.aspx?id=1323&templateName=preview klicka på "fotboll under kokospalmerna! En alldels underbar text!

Glada halsningar fran London

Halva Kommando Peking befinner sig just nu i London och gor denna stad osaker. Just nu sitter jag (DV) och Ankan pa ett Internetcafe inne i centrala London. Det ar match mellan Arsenal-Kiev, sa halva staden har nu pa kvallen vallfardat till Emirates Stadium. Det var en maktig syn bara att sta dar utanfor och titta upp pa den nyast byggda fotbollsarenan i hela England. Nyss var vi pa en pub som sande matchen pa tv och tog en ol, men da det inte var tillrackligt med engelsk pubkansla lamnade vi puben for att leta reda pa en annan. Vi stannade dock vid detta Internetcafe och jag passar nu darfor pa att skriva detta inlagg.
Vad har hant i London idag da?
Vi gick omkring i typ 45 minuter och letade efter hotellet, men efter manga vagbeskrivningar kom vi fram till vart boende. Ankan har reda hunnit blivit "kar" i vara tva spanska rumskamrater (tjejer). Vi har aven traffat ett gang svenskar pa hotellet, dar vi ar inbjudna pa efterfest. Men men, vem vet. Ankans kathet leder sakert till spanjorerna i vart rum.
Nu far det vara nog for denna gang. Jag kanske skriver fran london igen. vem vet.

Halsningar fran london


ÅRETS PAJAS!

OCH ÅRETS PAJAS ÄR........

JAN GUILLOU!!!!


Läs här så förstår ni varför:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3854350.ab


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


De Lyckliga Kompisarna - Dricka sprit och hålla käften

Amerikanska Samoa!Denna bild är från Pago Park i Amerikanska Samoa. Observera att detta är den stora arenan...

Vi kan givetvis inte undanhålla er följande info heller:

National Men's Team

Prior to the current FIFA 2010 World Cup Qualifiers in Samoa, American Samoa has only played 29 full international matches over a 20 year period with an unenviable record of 28 losses and 1 win.

Despite this, steps are currently being taken to develop this tiny South Pacific outpost where mainland US sports currently take precedence with the community and media alike.

American Samoa - List of International Matches

DATE VERSUS VENUE SCORE COMPETITION
17/05/2004 Papua New Guinea Samoa 0-10 Wcq
15/05/2004 Fiji Samoa 0-11 Wcq
12/05/2004 Vanuatu Samoa 1-9 Wcq
10/05/2004 Samoa Samoa 0-4 Wcq
18/03/2002 Papua New Guinea Samoa 0-7 Ocq
14/03/2002 Samoa Samoa 0-5 Ocq
12/03/2002 Tonga Samoa 2-7 Ocq
09/03/2002 New Caledonia Samoa 0-10 Ocq
14/04/2001 Tonga Australia 0-5 Wcq
11/04/2001 Australia Australia 0-31 Wcq
09/04/2001 Samoa Australia 0-8 Wcq

Med andra ord är Amerikanska Samoa i klass med Gais...

IK PRESENTERAR STOLT ÅRETS LÅT

NJUT!

Kommado Peking i snö

Idag har vi i Kommando Peking vart ute i snön. Vi var tvugna att gå då vi den här gången inte åkte bil till badmintonen! På hemvägen (till plugget) passade jag - Anti - på att ta några mobilbilder på det vackra landskapet och självfallet även på oss själva!!!! Vi ritade i snön och änderna blev så imponerade att de bosatte sig på våra ritade LOL-bokstäver!

Ny serie på IK!!

Från och med idag startar vi på IK en ny serie, den heter "Fotboll jorden runt" och vi har helt enkelt valt att ta fram en bild från varje land som finns med på FIFA:s världsranking!!
Det är måååånga länder det.

Det blir minst en rad text om bilden med, mer vågar vi inte lova då vi otroligt nog faktiskt har lite annat att sköta förutom bloggen med...

Papua Nya Guinea!
Bilden föreställer Papua Nya Guineas u23landslag inför en oskvalmatch mot Fiji!

Ulf Lundell-Spike!

Det spår som för dagen är bäst på Uffes nya!


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Tomas DiLeva - Vad är frihet?

Vädret i Peking idag!

Så här ser det ut utanför Antis fönster just nu:Snart ska ANti ut och gå i snön. Anti kommer att bli jätteblöt och Anti kanske även kommer att bryta benet. Men det får inte Anti, för idag ska Anti spela badminton. Så vi får hoppas att Anti klarar sig.

/Anti

Dagens fråga

I förra Dagens fråga fick vi två svar. Inget av svaren vara rätt. Frågan löd:
Indiana Jones-filmerna handlar om arkeologen Indiana Jones, men detta är inte hans riktiga namn. Vad är han riktiga namn?
Svar: Henry Jones jr.

Nu till dagens fråga:
En svensk kung blev skjuten på Operan i Stockholm i slutet av 1700-talet, men vi vill ha det exakta årtalet. Vilken kung var det som sköts till döds, samt vem var det som blev utpekad som gärningsman?

Tänkvärda ord

Ur "Hitza hitz" från Lundells nya platta "omaha"

Hon sa: Hitza Hitz
sagt är sagt
Ett ord är ett ord
och en pakt är en pakt
Ett löfte är ett löfte och en ed är en ed
Tro aldrig nånsin att det här livet
kommer att lämna dej ifredBilden är på en bok främst deve måste köpa! Då kan du bli som alla andra trubadurer och försöka spela Uffe. noter etc finns med!

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Adolphson & Falk - Blinkar blå

Förbannad!

Så köper man då Football Manager 2009 men då funkar inte skiten för att borgarasen satt en aktiveringskod som inte fungerar för speciellt många...
Okej okej att man ska försvåra för olaglig nedladdning, det är en sak. FM behöver ju varenda krona för att köpa alla rättigheter för att det inte ska vara som på fifa där vissa lag inte har sin riktiga klubbmärken etc.
MEN hur i helvete kan man låta det gå så långt att man gör det omöjligt att aktivera skiten, efter att ha läst på tvåtusen forum där problemet är löjligt välbekant tydligen så lämnas skiten tillbaka och rekommenderas inte till en jävel!!!!


JÄVLA DYNGA!!!!!!!!!!!


Jag har funnit ett framtida resmål åt FH

Ja jag vet att det blir mycket youtube-klipp men detta måste man bara ut med.

Mmmm just det!

Ibland är det bäst att vara sämst

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


The Kristet Utseende - Pang på pungen i Portugal

Inte världens mest uppskattade man just nu av FH!Philip Kotler...För er lata obildade jävlar som inte vet vem det är så googla! (att ingen på ik visste för ett par veckor sen är la en annan femma...)

En bild för Ida


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Kjell Höglund - Genesarets sjö

Kul?

En hand är inte alltid bättre än två händer

FINNS BARA ETT LAG I GÖTET!!!

En liten iaktagelse.

Antal sålda årskort:

öjs; 750 på en knapp månad...
gajs; 1 500 på lite längre tid än öjs.
Blåvitt; 2 500 på knappt ett halvt dygn!


DET FINNS BARA ETT LAG I GÖTET!!!

Tilläggas kan också att Blåvitt bara sålt till de med förköpsrätt...

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Fredde på Grand - Håll upp händerna

Kommando Pekings galna London-planer

Nu är det äntligen klart. Det bär av till London den 25 - 27 November. Det blir jag och Ankan (Aner) som åker. Om vi hade en laptop med oss så skulle vi naturligtvis rapportera vad som händer i London så ni får reda på vad som händer i den stora världen (eller i alla fall i London). Men tyvärr har ingen av oss någon sådan, men om dessa två glada, livsbejakande personer råkar snubbla in på nåt internet-café så lovar vi att rapportera alla händelser vi råkat ut för.
Annars så blir det en fullständig rapport av resan efter den 27 (datumet för rapporten är inte satt än).

Ullaredtema...

Normalt sett är Peter Wahlbeck lika bra som ett par lågskor i ishalka och snöstorm men här är han fan briljant...Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Jävlaranamma - Tjejbacillen

Dagens fråga

Jag ska härmed ta och gratulera vinnaren av förra "Dagens fråga". Marting, Paddan, Padu med svara närmst.
Hur många liter vatten rymmer ett normalstort badkar?
Martins svar: 185 liter

Rätt svar på denna fråga är ca 200 liter.

Nu till Dagens fråga
Indiana Jones-filmerna handlar om arkeologen Indiana Jones. Men detta är inte hans riktiga namn. Vad är hans egentliga namn?

Lycka till!

DV:s kvällssysslor

Det var ett tag sedan som jag skrev i denna kategori, men nu ska jag släcka er törst genom att berätta att min kvällssyssla en kväll som denna blir att titta på Indiana Jones och det sista korståget, samt dricka en kall god öl.

Vishet...

Vad som anses vara begåvat är inte alltid självklart

Svenska vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Toni Holgersson - Allt jag håller av

Göttebosskt!


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Totta Näslund - Sex fot under

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen.


Marduk-Steel Inferno

Favorit i repris!


Göttebosskt!


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Hellacopters - By the grace of God

Göttebosskt!


Vi summerar våra serietips del2!

Allsvenskan...

16.Ljungskile SK (14) Ljungskile var inte bättre än någon trott, däremot var två lag avsevärt sämre...

15.Trelleborg (10) En briljant höst gör att TFF visade vad de går för när allt stämmer, kan de månne om några år upprepa det tidiga nittiotalets inhemska framgångar?

14.GIF Sundsvall (15) Hade chansen in till sista omgången men föll ändå, norrlandsfönstret är mer stängt än någonsin...(nej,gefle räknas ej)

13.IFK Norrköping (16) Peking är i klass med lag som Enköping och Assyriska i klassen "usla allsvenska säsonger" hör med Deve om ni vill veta vad fansen tycker om laget, fast såklart deve slutade ju gå när de bara loosade...

12.Gefle IF (13) Så när det går att komma tipset utan att ha rätt...

11.Gais (11) Det lag vi tippade rätt...

10.Örebro SK (7) Tacka KIm Olsen för det Ösk...

9.Halmstad BK (8) Hbk levde på Anselmo annars hade man nog nära på fått kvala...

8.Hammarby IF (9) Såklart släpper man sina två forwards som är bäst i laget, en på lån och till os, så går det som det går...

7.AIK Solna (5) De enda som inte hade hybris beträffande aik solna innan säsongen verkar vara IK...

6.Helsingborg IF (4) Henke kräver fyra nyförvärv och det är väl precis vad HIF behöver för att kunna utmana på allvar... Frågan är hur mycket europa slet under vintern...

5.Malmö FF (6) Likadant här, IK hade ingen hybis beträffande MFF direkt...

4.IF Elfsborg (2) Hade väl antagligen vunnit utan alla skador, men det gäller att ha en tillräckligt bred trupp och inte bara 213forwards...(där den bäste inte får spela)

3.Kalmar FF (1) Årets mästare kan vara ett av de mest sönderköpta lagen svensk fotboll sett framåt januari eller till sommaren, men gratulerar till guldet, de har helt enkelt varit överlägset bäst iår

2.IFK Göteborg (3) Hade det inte varit för en skotsk domare i Basel hade det sett annorlunda ut...

1.Djurgårdens IF (12) Okej, AH, hur fan tänkte vi här?

Vi summerar våra serietips!! del1

Innan säsongen så tippade de båda halvorna varsin tabell för såväl superettan som för allsvenskan, dessa tabeller lades sedan ihop och vi fick fram en tabell för vad IK trodde om säsongen. Nedan tänkte vi visa hur ofantligt fel vi hade... Jag tar ensam på mig att kommentera varje lag. Vi skriver om lagen nerifrån och upp enligt VÅRT tips!

Vi börjar med superettan.

16.Ängelholm (slutgiltlig placering 5). Ja, vad ska man säga, vi hade så fel man kan ha... Men såklart spelar man på Änglavallen kan det la kanske inte gå annat än bra. Årets skräll i ettan.

15.Qviding (10) Zoran Lukic mannar gjorde det bra, och som enda gbglag i serien nästa år har de jättemöjligheter att etablera sig i serien via att de kan få en hel del överskottspelare från stadens fyra allsvenska lag som ändå håller hög superettanklass.

14.Falkenberg (7). Ja, vi hade inte SÅ höga tankar om Falkenberg direkt... Västsveriges dominans i eliten fortsätter...

13.Mjällby (8). Man vet aldrig med Mjällby, ena året kan de kvala till allsvenskan och åka dit på straffar, nästa kan de åka ur... Sveriges mest svårtippade lag? Kommer "bagarn" tillbaka till 09?

12.Bunkeflo (13) Vi var jäkligt nära iaf! Bunkeflo är inte direkt det roligaste i svensk elitfotboll... Åkte dit i kvalet och vi slipper dom i eliten nästa år.

11.Väsby United (9) AIK Solnas b-lag slutade ett par snäpp högre än vi trott det blir knepigt att tippa dom nästa år allt beror på hur AIK ser på saken...

10.Enköping SK (15) Det gör oss verkligen ingenting att de åkte ur, det kan judas ha på tränarbänken.... Dock som lag en besvikelse, frågan är väl vad cupäventyret (ut i semi mot blåvitt) kostade i serien?

9.Jönköping Södra IF. (14). En besvikelse men de grejade kvalet och med tanke på deras vackra arena så hoppas man de får stanna kvar länge, gärna ett snäpp högre med.

8.IF Brommapojkarna (3) Överraskade alla inklusive oss, ett ungt lag byggt på en rutinerad backlinje som just nu spelar allsvenskt kval, BPs ungdomsatsning är det tjöt om men den bär frukt iaf...

7.Degerfors IF (16) Så otroligt synd på en så klassisk klubb, kom gärna igen Degerfors vi saknar er i eliten. även om bortaläktaren ligger i en annan kommun än resten av arenan...

6.Assyriska (4) Missade kvalplatsen i sista omgången och det var enligt dom själva en besvikelse men IK ser det som en framgång med en fjärdeplats. De lär gå upp igen frågan är bara när.

5.Sirius (12) Okej, årets besvikelse i serien enligt IK. Och IK har alltid rätt...

4.Örgryte IS (1) Okej, vi tippade dom som ett topplag men det är bara att inse att de var mycket bättre än vi trott....

3.Åtvidaberg (6) Jo, vi tippade LITE med hjärtat med, men de hängde med länge, länge men nog känns det som att detta året var sista chansen på ett bra tag för Åtvid att gå upp...

2.Landskrona Bois. (11) Ja, detta var likt Sirius, årets besvikelse...

1.Häcken (2) Ja, de gick ju upp iaf...

Summering av det allsvenska tipsen...

Så var den då över, årets allsvenska säsong i fotboll, nedan summeras tipsen! Det finns även en tanke på en annan sorts summering av säsongen men det återstår att se...

I den trettionde omgången hade jag följande tipsstatistik:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 3

Totalt: (av 221möjliga)

Antal rätt resultat: 22
Antal rätt tecken: 107.

Nära på rätt i hälften av matcherna, man kan mao titulera sig expert!!

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Trettioåriga Kriget - Kaledoniska orogenesen

Göttebosskt!

Så var det då dags för Sten-Åke Cederhök! The king of kings...

Dagsblogg!

Här skulle det stå nåt smart, men det gör det ju som ni märker inte alls. Dock är det lättare att ha skiten kvar och publicera det än att ta bort inlägget så det får la synas då!

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Perssons Pack - Tusen dagar härifrån

Ljuddagboken del 22

Nu finns ett nytt avsnitt av Anti och Deves ljuddagbok ute!

http://antep.se/ljud2.php?id=108

DV:s kvällssysslor

Min kvällssyssla kommer idag att stavas Ö-L och F-I-L-M. Filmen blir troligtvis Indiana Jones och dom fördömdas tempel. Senare sen blir det "Snacka om nyheter" på kanal 9


Dagens Fråga

Vi på IK är väldigt rörda och stolta över att ha så många fans som tittar in på sidan och kommenterar våra inlägg. För att hedra er så kommer här en ny kategori vid namnn "Dagens fråga". Frågorna kan innehålla allt mellan himmel och jord, frågor där man ibland tänker "hur f-n skulle jag kunna veta det?" Det beror fullständigt vilket humör vi är på.

Fråga:
Hur många liter vatten (eller annan flytande vätska) rymmer ett normalstort badkar?

(För att göra det så enkelt som möjligt så kan ni skriva era svar i "kommentarer")


Sorry. hade ingen överskrift på förra


Korridormagi 10!

Magikern har slagit till igen!!

Vad man fann i IK-crewets akutnyhetsväska!

IK har en väska som man bara ska kunna greppa tag i när man ska ut på snabba uppdrag. Vi städade i den för några dagar sen och fann följande:

*Fjorton par strumpor, varav tre par var så sketna att det blivit stenhårda.
*Tre halvätna bigmac som anti åt upp.
*Fyrhundrasjutton reklampennor.
*Tre kollegiblock
*Koffeintabletter, tre burkar
*En kalle-anka termos med 3år gammal chocklad.
*Två marabouchockladkakor som hade mask i sig.
*en kobratelfon
*raklödder
*rakapparat
*Skäggsax
*En dvärg (troligtvis trötter, kan även vara butter)
*Snövit
*En dromedar
*Fyra nummer av DI
*En kudde
*En hästenssängkatalog
*En luftmadrass
*En tandborste
*Antis födelsepapper
*En geting
*fyra 2literscolaflaskor
*Göran Persson
*Adelskalenderna 2009
*Två tre år gamla chockladkalendrar
*En flygbiljett till Gretna
*Deves pannkaksrecept
*En hemkörd pizza från Pizzakungen
*En get
*En renskötare
*200renar
*Samt en dos ironi...


IK FOR PRESIDENT!

Aftonbladet Sätt plus på Bushs insats som president! Ställningen just nu:
5 plus (8.3 %)Alternativ ALT1
4 plus (3.0 %)Alternativ ALT2
3 plus (4.4 %)Alternativ ALT3
2 plus (5.0 %)Alternativ ALT4
2 plus (3.5 %)Alternativ ALT5
1 plus (9.4 %)Alternativ ALT6
minus (66.4 %)Alternativ ALT7
 

Totalt har 21520 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-11-12 15:13
 
Hur bra tror du att IK-crewet blir som president? Ställningen just nu:
5 plus (25.7 %)Alternativ ALT1
4 plus (31.7 %)Alternativ ALT2
3 plus (25.2 %)Alternativ ALT3
2 plus (4.8 %)Alternativ ALT4
2 plus (1.9 %)Alternativ ALT5
1 plus (2.4 %)Alternativ ALT6
minus (8.3 %)Alternativ ALT7
 

Totalt har 18362 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-11-12 15:13

IK Inser bara faktum, folket ville ha en förändring och de fick IK och de tror på oss!

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Radioaktiva Räker - Döda mig inte

Försoffad? Förfåtöljad?

Hej,Hej alla är det ni som är svenska folket?

Så var man då ej schemalagd idag, dock har man givetvis haft å göra ändå, de har man alltid!
Vår adelsbloggare pratar om hur försoffade deaf och AH är, varvid en vild debatt (nåja) utbröt om varför det heter just försoffad och inte förtöljad eller försängad? Svar mottages tacksamt i kommentarerna.

Sedan undrar såväl jag som adelsbloggaren varför buba är offline igen! SKANDAL har vi enats om!

Annars är det mycket adelssnack eller jag adelsbloggaren tjötar och jag svarar...

Snart kommer även en guide här på IK!
Men först inväntar vi att AH ska vakna...

Knô Daj In


Nytt genialiskt citat

Är man trött så vet man att man i alla fall är vaken

DV:s kvällssysslor

(Undra om dom här inläggen om mina kvällssysslor bara är irriterande för er som läsare? Aja, så fort ni skriver till mej och ber att jag sluta så ska jag ...kanske...göra det) Idag har jag som kvällssyssla att (vara så jävla mainstream) lägga upp lite bilder på min fejsbok. (Jaja, jag vet att det heter Facebook, men det låter roligare med fejsbok).


Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Nürnberg 47 - Hundarna brinner

Nytt citat!

Den som inte påstår sig ha tid att göra något kul har inte heller tid att leva sitt liv.

DV:s kvällssysslor

Hej & hå, då var det en ny vecka då. Idag blir min kvällssyssla att titta på "Boston tea party". Alltså inget spektakulärt direkt.

TEST!!!

TEST-KAN DU ARBETA SOM INSATSCHEF VID HELSINGBORGSPOLISEN??

1.Du har hört att det suttit danskar på en krog i Helsingör och hållt koll på svenska änglafans på besök, detta har skapat lite oroligheter där, vad gör du då som insatschef på svenska sidan sundet?

a) Du tänker att "ajdå, inte bra då kommer de nog snart hit, det gäller att formera styrkorna rätt så danskarna stoppas redan vid boardingen i danmark"

b)Du fortsätter lösa ditt barnsudoko.

c) Du tänker att "ähh, det är ju i danmark det får danskarna sköta, dessutom är det ju gränslösa dagarna nu, det är ju bara trevligt med danskar här då, sedan att de är huliganer och kommer ställa till med ett jävla stök är ju en annan femma, det får man ta"

2.Du har tre insläpp, det har uppmanats att alla ska köpa förköp, hur många kassor kräver du ska vara just förköpskassor för att undvika grov irritation redan innan folk hunnit in?

a)Tre, givetvis, även om en kan vara för kontanthantering ifall nån missat att köpa förköp.

b) Öppna kassorna? Varför då?

c) En, men låter folk visiteras tjugo meter från den kassan och sedan skapa ett kaos när folk ska över kravallstaketen för att komma till sin förköpskassa. Skäll sedan på fansen för att de gör fel, nåt måste de la fan lära sig...

3.Inne på arenan så ska tränarna gå genom en gång 20meter från bortafansens sektion vilken väg förbi klacken ska hemmatränaren gå för att komma till den gången?

a)Så långt ifrån bortafansen det är möjligt

b)han ska gå igenom klacken och få kramar...

c) Han ska gå precis framför klacken för att irritera densamma ännu mer än vad regnet etc redan gör.

4.Efter matchen ska spelarna hyllas av fansen, din styrka har under matchen hållit sig i bakgrunden utan hjälmar etc pådragna. Men nu när alla ska hylla laget och främst lagkaptenen som gör sin sista match, vad beodrar du då att dina män gör?

a)Ställer sig på samma ställe som under matchen och bara iaktar, de vill ju bara hylla sitt lag och sin avgående kapten.

b)Du syr in hela laget för att de beträtt planen och gjort sig skyldiga till olaga intrång.

c) du beodrar 15man att ställa sig med dragna batonger,kravallhjälm och sköld på sig och bevaka mötet med islamiska jihad, förlåt, bortafansen...

5.Efter matchen när fansen ska därifrån så har ni ju smart nog ställt upp polisbussar så ingen ska komma ifrån bortafansområdet, problemet är bara att måååånga har sina bilar på andra ställen, de fansen hittar en lucka mellan piketbussarna hur löser du att de kan gå emellan där?

a) Jag särar givetvis mer på bussarna så passagen där blir smidig och önskar dom alla en lycklig hemfärd.

b)jag säger att det tyvärr fortfarande finns risk att folk från danmark vill åt oss bortafans så det är bäst vi stannar därbakom en stund till...

c) jag beodrar att mina undersåtar ska köra på folk som försöker gå mellan bussarna i lugnt tempo för att komma till sina bilar och undvika kallbrand...

Resultat:

Flest A: Du är ju intelligent, det går inte, ge genast upp drömmen om att bli insatschef.

Flest B: Du är opålitlig man vet inte vart man har dig...

Flest C: Gratulerar du har EXAKT de egenskaparna vi kräver för att bli insatschef i helsingborg, GRATTIS!

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Lars Demian - Strippan

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Brända Barn

Woho!! En ny kategori

Välkomna till IK:s allra senaste kategori; Antis citat! Här kommer ni nästan varje dag kunna hitta ett djupt och näst intill smart citat som jag, citatmaskinen Anti, producerar fram.Nu kör vi flickor!

Den som vågar inse sina egna brister har förmodligen mindre brister än den som inte ser några alls.

Svenskar vi aldrig lär få se i MelodifestivalenLilla Edet Represent - Lilla Edet Represent

Andra Halvans sista tipskommentarer, om inte FH tippar kvalet.

Gefle IF-IF Elfsborg
Tips: 0-3
Gefle mäktar inte med ett bättre Elfsborg.

Halmstad BK-Kalmar FF
Tips: 1-3
Kaaaaaamaaaaaaa kammar hem guldet tror FH även om HBK ska va aningen bättre än Gefle.

Örebro SK-Ljungskile SK
Tips: 1-0
LSK behöver vinna för att säkra kval. Men FH tror att steget från leråker till plast blir för långt.

Djurgårdens IF-Trelleborg FF
Tips: 3-1
Här tippar han en etta, skarp analys av mig va?


Malmö FF-Gif Sundsvall
Tips: 2-0
Detta resultatet skulle innebära att Sundsvall åker ur och Ljungskile får kvala.

GAIS-AIK
Tips: 1-1
Hade AIK vart med i guldstriden hade det blivit 0-0.

IFK Norrköping-Hammarby IF
Tips: 1-2
Norrköping hade en sämre dag mot Kaamaaa men FH tycks tro att de slipper bli förnedrade i avslutningen på denna fiaskosäsong.

Helsingborg IF-IFK Göteborg
Tips: 1-2.
Ett ganska väntat tips.

Imon åker FH till Skåneland...SKÅNE SKÅNE GE OSS ETT R!!!!!!

FH:s drömlag...

Första Halvan är ju blåvitt och som blåvitt ser man en hel del fotboll. Man har även förmånen att få se stora spelare när vi spelar i europa etc. Till skillnad från t.ex. de hemlösa (gaisare) som mest har sett Åsa IF...

Jag tänkte därför nedan beskriva de  olika drömlag jag tagit ut av spelare jag sett live under de drygt 16år jag följt blåvitt hardcore. Det blir ett Blåvitt dreamteam, ett svenskt dreamteam och ett världslag.Först ut idag är det blåvitta laget, de andra kommer senare
Förutsättningen för att ta en plats är alltså att jag personligen sett spelaren LIVE på en arena, inte som alla jävla fairweathers som bara ser på tv!!

Vi börjar med det blåvitt laget:

Mv: Thomas Ravelli
 Kommentar: Under denna tid världens bästa målvakt, vem som kan sin fotboll har glömt hur han hyllades på Olympiastadion i Munchen vid sin sista match i cl 97? Helt enkelt outstanding i blåvitt genom åren trots Bengans alla år.

HB: Pontus Kåmark.
Kommentar: Okej, han gillar inte blåvitt direkt men om vi snackar om markeringsspelare (därav bilden) så är det svårt att hitta någon i det här landet som var bättre. Dessutom slog han den briljanta passningen till Judas Blomqvist mot Barca94...Briljant högerback när han var bra, comebacken på 00-talet glömmer vi.

MB: Joachim Björklund.
Kommentar: En av de viktigaste kuggarna i landslaget och i blåvitt under de mest gyllene år svensk fotboll haft. Tacklingen mot sparta prag 94, när jocke glider, tar bollen, tjecken trycker till och flyger och jocke reser sig och passar bollen vidare är bara den värd platsen här!

MB: Magnus Erlingmark
Kommentar: Någonstans måste han givetvis placeras i ett sånt här lag, det fick bli som mittback. Skyttekungen från Cl94 som ingen glömmer, blev sedan mittfältare och sist mittback. Han har spelat överallt i allsvenskan, även som målvakt under sin örebrotid när ösk ordinarie målis blev utvisad (detta var på den tiden ingen hade reservmålis på bänken). Briljant spelare i all sin enkelhet. Nej, ingen har glömt de 4målen borta mot VF heller.

VB: Mikael Nilsson
Kommentar: Nisse var tyvärr ofta skadad men var mycket bra när han var hel, fick tyvärr sluta pga ögonskada, men spelade faktiskt några matcher med "Edgar davids"-glasögon, respekt!! Var även med i vm94!

HM: Niclas Alexandersson
Kommentar: Avtackas REJÄLT imon, det var även gigantiska hyllningar i måndags när denna hjälte lägger skorna på hyllan efter en fenomenal karriär som bl.a. inneburit att han gjort maldini yr och satt en frispark mot england i vm02....

IM: Stetfan Rehn
Kommentar: HUNDEN KATTEN GLASSEN!!!!!

IM: Håkan Mild
Kommentar.STÅ UPP SOM HÅKAN MILD!!

Vm: Judas Blomqvist.
Kommentar: Vi glömmer inte de bra insatserna de motiverar en plats här men numera kan han dra åt helvete i övrigt.

F: Stefan Pettersson
Stefan PetterssonKommentar: Sveriges bästa spelfördelare många år på 80,90-talet utan att för den skull hamna i landslaget. Vi glömmer hjärnsläppet vid bakåtpasset till Stoichkov mot barca94 va? okej,bra.

F: Johnny Ekström
Kommentar: PSV 93. Det räcker...

Skapelseberättelsen.

I begynnelsen var intet. Därefter var Den Himmelska Spårvagnen.
Den Himmelska Spårvagnen färdades över himlavalvet i eoner utan uppehåll. Men plötsligt stannade den vid den Upplysta Hållplatsen. Där klev Janne Josefsson på.
Efter 70 dagars färd uppenbarade sig en brinnande biljettkontrollant. Genom den talade Anti till Janne Josefsson. Anti talte och sade att åt Janne att skapa en värld där människor, djur och borgare skulle kunna leva.
  

Janne Josefsson skapade världen av den himmelska spårvagnen.

Av lyktan skapade han solen. Därefter lät han vagnen rotera i en bana runt denna. Av spårvagnen formades världen. Chassit blev till berg, sätena blev jord ur vilken gräs och träd kunde växa. Hjulen blev andra planeter. Rutorna blev atmosfären som innestänger luften så att gräs och träd kunde gro. Av pölen längst bak skapades hav och sjöar. Av ledningsantennen på taket kom den gnista som skänkte hela skapelsen liv.  

Och så blev Jorden till. Skapad av Janne Josefsson, på befallning av Anti.

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Factory - Efter plugget

Jag finns alltså tänker jag?

Ska fatta mig kort ikväll är snart läggdags.
Var ett tag sen man nattbloggade nu. Vi fick ju förslag om att vi skulle blogga om Magikern och BorisBorissa. Det planerar jag att göra, men inte ikväll.

Kan också avslöja att jag och FH har ett hopkok på gång, kan tänkas dyka upp till helgen...

Lördagens Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen, eller Svalfsim som vi säger, är dessutom en ni inte får missa!

Så nu vet ni att det är IK som gäller i helgen.

DV:s kvällssyssla

Min kvällssyssla blir idag att avnjuta en god whisky till Indiana Jones - jakten på den försvunna skatten. Ölen får dock utebli, då jag inte har tillgång till någon.

Allsvenskan omgång 30.

I den tjugonionde omgången hade jag följande tipsstatistik:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 4

Totalt: (av 213möjliga)

Antal rätt resultat: 22
Antal rätt tecken: 104.

Omgång 30 (sista)

Gefle IF-IF Elfsborg
Tips: 0-3

Halmstad BK-Kalmar FF
Tips: 1-3

Örebro SK-Ljungskile SK
Tips: 1-0

Djurgårdens IF-Trelleborg FF
Tips: 3-1

Malmö FF-Gif Sundsvall
Tips: 2-0

Gais-AIK
Tips: 1-1

IFK Norrköping-Hammarby IF
Tips: 1-2

Helsingborg IF-IFK Göteborg
Tips: 1-2.

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Moderat Likvidation - Brända celler

DV:s kvällssyssla

Min kvällssyssla idag är att dricka öl och titta på Indiana Jones och kristalldödskallarnas rike.


Lite info.

Det har inte bloggats så bra här det senaste.
Vi känner väl att det kräver en förklaring.

Själv hinner jag fan inte den lilla tid som finns för nätanvändade hemmavid, där man kan blogga, är så begränsad och känns inte som vikt för bloggen.
AH gör ett lysande jobb med "svenskar vi aldrig lär få se i melodifestivalen" men lider sedan av samma idétorka som drabbar oss alla ibland.
Kommando peking har skolan även om det kommer fler inlägg därifrån än från mig trots allt.

Vi har iaf en grej på gång dock,men gott folk, ge oss bara tid så hinner vi ikapp oss själva.

Eller vi kanske ska ta en paus? Det verkar ju poppis i bloggvärlden?

Frågestunder verkar poppis med, det kör vi en!

Det som skulle kunna ge oss mer energi är att BorisBorissa avslöjar vem som döljer sig bakom nämnda alias.

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Egba - Cirrus

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Anna Stadling - Ge en sol till världens barn

fel datum

Hej igen. I inlägget nedanför detta så skrev jag att vi skulle föra en konveration på tisdagen den 4/10. Fel av mej. Det ska naturligtvis var den 4/11. Hoppas vi har klarat upp saken så det slipper bli några missförstånd.

Är London redo för Kommando Peking??

Är Londonborna verkligen redo för att ta emot nåra vikingar från norden? Eller vikingar och vikingar En del av kommando peking i alla fall. Vi för en intressant konversation imorgon (tisdag 4/10) om hur det blir. Det är för tillfället 3 stycken ut kommando peking som, så gott som, är 100% redo för att "inta" London.  Den 4:e är lite ovisst med p g a förklarliga skäl, men vi ska titta närmare på det och tillsätta en utredning, som det så fint heter på politikerspråk.

(Mer info. om Kommando Pekings galna London-planer kommer framöver.) 

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Vintersorg - Svältvinter

FELIPE MASSA MORALISK VÄRLDSMÄSTARE

Idag avgjordes årets sista F1-deltäving. Inför den allra sista kurvan på det allra sista varvet var Felipe Massa klar världsmästare, men i just denna kurva lyckades turgubben Lewis Hamilton gå förbi Timo Glock... han tog därmed femteplatsen och vann tack vare detta VM före Massa med en ynka poäng. Men Massa vann dock själva loppet, han har vunnit flest segrar i år och Ferrari vann även konstruktörs-VM. Det enda som fattades var alltså den individuella titeln. Skillnaden mellan Massa och Hamiltons säsong har varit tur. Massa har haft motorras i ledning med 3 varv kvar och liknanade. Hamilton har haft en punktering precis vid depåinfarten. Vissa förare har helt enkelt tur och vissa har helt enkelt otur. Men nästa år... då jävlar! Synd bara att man inte får se loppen på TV längre då världens sämsta bolag, VIASAT, bara tänker visa dem på sin nya betalkanal Viasat Motor. Snacka om att skjuta sig själva i foten. Antalet nya tittare kommer sjunka REJÄLT och likaså antalet trogna tittare.FELIPE MASSA MORALISK VÄRLDSMÄSTARE. NÄSTA ÅR KROSSAR HAN HAMILTON!!!

Åttonde raka för Vita Hästen

Idag har jag bevittnat ännu en division 1-match i ishockey och den här gången tog serieledande Vita Hästen emot seriejumbon Sunne. En riktig munsbit trodde jag, och så såg det även ut att bli efter att Hästen tagit ledningen med 3-0. Men sedan hände något... Hästenspelarna började spela krångligt och satte inte sina chanser. Satte sina chanser gjorde däremot Sunne, som efter att ha reducerat två gånger i den första perioden, senare gick upp i ledning då de i den andra peroden fick in ytterligare två puckar bakom en darrig Robin Moberg (som förövrigt är Deves bror). Men samtidigt ska man också komma ihåg att det är svårt för målvakter när de under långa stunder får stå sysslolösa för att därefeter få ett friläge eller ett två-mot-en-läge emot sig. Hur som haver. Innan andra perioden var över lyckades Vita Hästen kvittera till 4-4 och efter en trolig utskällning under den andra pausvilan gick man i den tredje perioden ut och körde över Sunne fullständigt. Vita Hästen vann sista akten med 4-0 och således vann man matchen med 8-4. Segern var Vita Hästens åttonde raka seger.


ALLA BILDERNA FINNS HÄR:
http://antep.se/bilder/hestsunne.php

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Bröderna Djup - Vi bor på landet

Bloggtips!

Vad skola vi blogga om?

Kommentar av tips

Ljungskile SK-Gais
Tips: 0-0
Mer än ett mål lär det inte bli. LSK kämpar för att undvika nedlfyttning och GAIS har lag säsongen på hyllan. En match som kan sluta typ 0-1, 1-0 eller 0-0. Gnet.

Trelleborg FF-Gefle IF
Tips: 1-0
Trelleborg är bättre.

AIK Solna-Helsingborg IF
Tips: 2-1
Gnagut är inte bättre men FH tycks tro på hemmafördel.

Kalmar FF-IFK Norrköping
Tips: 3-0
Kaaamaaa är bättre. 3-0 bättre.

GIF Sundsvall-Örebro SK
Tips: 1-0
Många lag med kniven på strupen nu, Sundsvall är ett av dem.

IF Elfsborg-Halmstad BK
Tips: 2-0
Elfsborg gör vad de kan, tror FH. Men räcker gör det ej.

Hammarby IF-Malmö FF
Tips: 3-2
Iff-Iff är på gång men här tror FH på en etta i en svajig match.

IFK Göteborg-Djurgårdens IF
Tips: 2-1.
Ganska troligt tips.

Svenskar vi aldrig lär få se i Melodifestivalen


Zonaria - Rendered in vain

RSS 2.0