Åttonde raka för Vita Hästen

Idag har jag bevittnat ännu en division 1-match i ishockey och den här gången tog serieledande Vita Hästen emot seriejumbon Sunne. En riktig munsbit trodde jag, och så såg det även ut att bli efter att Hästen tagit ledningen med 3-0. Men sedan hände något... Hästenspelarna började spela krångligt och satte inte sina chanser. Satte sina chanser gjorde däremot Sunne, som efter att ha reducerat två gånger i den första perioden, senare gick upp i ledning då de i den andra peroden fick in ytterligare två puckar bakom en darrig Robin Moberg (som förövrigt är Deves bror). Men samtidigt ska man också komma ihåg att det är svårt för målvakter när de under långa stunder får stå sysslolösa för att därefeter få ett friläge eller ett två-mot-en-läge emot sig. Hur som haver. Innan andra perioden var över lyckades Vita Hästen kvittera till 4-4 och efter en trolig utskällning under den andra pausvilan gick man i den tredje perioden ut och körde över Sunne fullständigt. Vita Hästen vann sista akten med 4-0 och således vann man matchen med 8-4. Segern var Vita Hästens åttonde raka seger.