NYPREMIÄR

Kära läsare, partikamrater, adel, slavar, Andra Halvan, FBI, FRA osv (många nämnda, ingen glömd). Välkomna. Det är jag som är Anti, men det visste ni ju redan. Vad jag egentligen ville säga med detta är att Antis Traderaköps-tråd numer även innefattar eBay-köp. "Varför då? Vad innebär detta?", frågar ni er säkert nu. Självklart kommer också en förklaring. Förklaringen är att jag tycker att Björnes magasin bör hyllas. Dessutom kommer även den här kategorin blogginlägg innehålla en del saker som är beställda från andra länder. Så har det visserligen redan varit vid en del tillfällen, men då har vår neuropsykologiske tekniker inte orkat ändra kategorinamnet. Vad det hela handlar om är alltså ett rent kosmetiskt och onödigt namnskifte. En ny epok i världshistorien har tagit vid. Kamrater. detta är en stor dag för IK, men en liten dag för dvärgarna.

Nu när det är premiär och allt så startar vi med en riktig höjdare:


Vad det är ser ni själva, annars kan jag varmt rekommendera är en gratis synundersökning på Specsavers i Östersund.

Passande nog kommer även en cool film till er som tänker "Ovechkin, vem fan är det?".

Blåvitt laguppställning träningsmatch 1-2012.

Imorgon träningsspelar då blåvitt för första gången iår och detta mot spartak moskva i copa del solbränna.

Då det är försäsong är det ju svårt att sätta ett lag men jag kör ändå

Mv: Alvbåge

Hb: Salomonhandskarna
MB. Norsken (Bauta kallad)
MB: Hjalle
Vb: Dyrestam

Hm: Sella
Im: Haglund
Im: Allansson
Vm: Elmar

F: Tobbe
F: Stiller

BÄnk är meningslöst då jag har för mig alla i truppen får sitta där ändå.

Uncharted - Drake's Fortune

Det har ryktas en hel del den senaste tiden om vem som ska spela Nathan Drake i filmatiseringen av Uncharted - Drake's Fortune. Nu senast ryktades det att Gerard Butler (Rock'n'rolla) ska spela protagonisten. Det kan mycket väl vara ett bra val. Dock så vet jag inte hur Butlers amerikanska accent är, för om jag på biopremiären märker att Drake låter som en brittisk gangster så  går jag ut ur salongen direkt.

 

Sedan är en bra regissör A och O i en sådan här produktion. Neil Burger (Limitless, The Illusionist) har hoppat in i projektet då David O Russell hoppat av. Limitless är en bra rulle, men jag vet inte hur bra Burger kan sin äventyrsgenre.  Låt mej här få göra en lista över vilka skådespelare jag hade valt att ta med i detta storslagna episka actionäventyr:

 

NATHAN DRAKE      BRADLEY COOPER (Baksmällan 1 & 2, Limitless)
ELENA FISHER        DIANE KRUGER (National Treasure 1 & 2, Inglorious Bastards)
SULLY                    JEFF BRIDGES (True Grit, Crazy Heart)
GABRIEL ROMAN    TOM WILKINSON (Rock'n'rolla, John Adams)
ATOQ NAVARRO     JOHNNY DEPP (Pirates of the Caribbean, Public Enemies)                             

REGISSÖR             STEVEN SPIELBERG

 

Steven Spielberg sätter jag som regissör, då han kan sin äventyrsgenre och kan då inte misslyckas med filmen. Med  ett sådant episkt, aktionspäckat äventyr som Uncharted är så gäller det att inte slarva bort chanserna till biosuccé genom att välja en regissör som inte sitter på den erfarenhet som krävs när det gäller äventyrsgenren.


ÄNTLIGEN!!!

För ett par dagar sen var det dags för det årliga "trettondagsbesöket" på Kolmårdens djurpark. Den här gången blev det inga stillbilder, däremot en liten film. Njut.


GOTT NYTT ÅR

Och vad passar bättre än en liten film från nyårspromenaden..

RSS 2.0