Nyhetsbrev

Hallå kära läsare
 
Då vi har så oerhört mycket att göra i dessa dagar bör ni läsare få lite information om vad vi på IK-redaktionen sysslar med när vi inte skriver.
 
Efter strömavbrottet i natt är datorerna fullt fungerande igen. Jag fick bara 25 elstötar när jag fixade så all elektricitet fungerar igen. Dock har vissa program försvunnit från datorerna, men vi jobbar på att installera om dom på nytt (något som kan ta allt från en eftermiddag till 50 år, beroende på när Anti har lust)
 
Anti fick ett argt mejl av en upprörd läsare på midsommardagen, vi försöker fortfarande trösta honom. AH fick sticka iväg till affären och köpa 75000 paket pappersnäsdukar, som användes upp på en förmiddag.
 
FH har haft problem med diarré, eller var det spik i foten? Hur som helst har han lovat att han ska fortsätta uppdatera matchresultat och tips från toaletten/sjuksängen.
 
Paddan lyckades på midsommarafton klara The Last of Us och firade det genom att hälla snaps på spelet och skrek "WHO'S YOUR DADDY, BITCH. WHO'S YOUR DADDY".
 
AH har planerat en resa till Falklandsöarna. Ingen av oss på redaktionen har en aning om vad han ska göra där, men det blir nog bra med den saken.
 
Jag, DV, har fått i uppdrag att utföra en enkät bland myggor nere i Karlskrona, där dessa små raringar ska svara på hur Blekingeblod smakar. Förra veckan gav inga resultat, men jag är väldigt hoppfull inför nästkommande vecka. 
 
/DV

Allsvenskan omgång 14.

Resultat omgång 13 :

Antal rätt resultat:0
Antal rätt tecken:2

Totalt (av totalt 92möjliga):

Antal rätt resultat:8
Antal rätt tecken:43
 
Omgång 14:
 
Åtvidaberg FF-Syrianska FC
tips: 3-0
 
Kalmar FF-Helsingborgs IF
Tips: 0-1
 
Halmstad BK-BK Häcken
Tips: 0-2
 
Östers IF-IFK Norrköping FK
Tips:1-2
 
Gefle IF FF-Djurgårdens IF
Tips: 0-1
 
aik solna-IF Brommapojkarna
Tips: 2-0
 
IFK Göteborg-Mjällby AIF
Tips: 3-1
 
Malmö FF-IF Elfsborg
Tips: 1-2
 
Andra halvan kommenterar snabbare än ni hinner bli nyktra igen efter midsommar!

Allsvenskan omgång 13:

Omgång 12 utgick för det var en för uppdelad omgång, i omgång 13 tippas bara de sex matcher som spelas ons-tors för de övriga två är lagda helt åt helvete.

Resultat omgång 11 :

Antal rätt resultat:0
Antal rätt tecken:3

Totalt (av totalt 86möjliga):

Antal rätt resultat:8
Antal rätt tecken:41
 
Omgång 13:
 
IF Elfsborg-Gefle IF FF
Tips: 0-1
 
IF Brommapojkarna-Halmstad BK
Tips: 2-1
 
BK Häcken-Åtvidaberg FF
TIps: 3-1
 
Mjällby AIF-Kalmar FF
Tips: 2-0
 
Syrianska FC-Malmö FF
Tips: 0-3
 
IFK Norrköping-IFK Göteborg
Tips: 0-1

Andra Halvan kommenterar någon gång innan sekelskiftet.

Klappat och klart!

Vi börjar få fason på kontoret nu.
 
Anti har pillat med proppskåpet (jag och FH har fixat den elektriska biten och satt dit lösa proppar, så inte lillgrabben skulle skada sig och kunde därefter känna sig stolt över bedriften att ha "klarat" det elektriska).
 
FH insåg hur oerhört gräsligt kontoret såg ut med hippiekollektivmöblerna och har fixat sköna kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord och Chesterfieldfåtöljer i foajén (dom 2 kvm innanför dörren).
 
AH har landat med vårt privatplan som vi har specialbeställt från Motor & Kex AB och tittade förbi kontoret, gav 1 uppmuntrande ord: "Bra" och sedan åkte han hem.
 
Paddan har klarat 70% av The Last of Us...och det är det han har bidragit med idag
 
Själv har jag klurat ut hur man får sin dagliga dos java. Man slänger ut kaffemaskinen genom fönstret, bankar på den med ett basebollträ i 45 minuter och sedan går man och köper en kaffebryggare istället, samt ringer en glasfirma och ber dom sätta in ett nytt fönster.
 
Så nu är det prima skinka. Nu är det bara att sätta igång med vårt mästerliga skapande.
 
/DV
 

Blåvitts laguppställning omgång 12.

Ja,det blir tipsfritt denna runda då det är så jävla uppdelat.

Mv: Alvbåge-Med nytt mittlås blir han ännu viktigare givetvis.

Hb: Adam- Större ledare nu med nya gubbar i backlinjen.
Mb: Hjalle- Äntligen får Reine gnälla på "Hjalles jävla diagonalare" igen!
Mb: Dyre- Upp till bevis nu hur det är på mittbacksplatsen Dyre där han helst vill spela.
Vb: Logi- Jag tror nog han går före att flytta över Adam och sätt Emil på högern, detta ger färre ändringar.

Hm: Emil- Vi har problem på högerkanten men Emil känns ändå som det bästa alternativet.
Im: Haglund- Gjuten.
Im. Jakob-Lika gjuten han.
Vm: Sam- Dags att trycka dit en balja igen!
 
F: Tobbe- Frågan är hur skadan påverkat men förhoppningsvis sitter nån balja.
F: Söder- Känns som ett gott alternativ till att springa slut på difs försvar och sedan bytas mot DMK efter 70.

Bänk

Sandberg
Sobra
Farnerud
Stiller
DMK
Allansson
Gerzic

Ursäkta röran

Just nu har vi redigt mycket att göra på redaktionen. Skälet till detta är att vi håller på och möblerar om och drar nya ledningar. På mötet vi hade i förra veckan slog Anti fast att vi inte behövde ringa någon elektrikerfirma när vi skulle dra nya kablar. "Det är som att be en 10-åring att hjälpa en 36-åring att torka denne i röven efter toabesöket". Det bestämdes att Anti skulle stå för den elektriska biten.
 
Det började inte lovande. Alla som känner Anti vet att när han ska byta en glödlampa kan det ta upp till en veckan innan han har klurat ut hur man gör. Han har fortfarande inte lyckats, utan står varje dag och tittar undrande på den trasiga lampan och kliar sig i huvet.
 
FH fick i uppdrag att köpa in nya möbler, så nu ser hela kontoret ut som ett hippiekollektiv.Halvtrasiga stolar, bord och fåtöljer från 70-talet. Marijuana-doften kom med på köpet.
 
AH skulle köpa in nya datorer, vilket var ett stort misstag, då han är på semester på Seychellerna för att "fota olika anksorter". Med andra ord: paparazzi-fotografera när Madde och Chris bygger sandslott på stranden.
 
Klubbades gjorde även att Paddan skulle köpa in nya vitvaror till kontoret, men han har "inte orkat". Han håller fortfarande på att försöka slita sig från "The Last of Us". (Ja, det är ett TV/datorspel)
 
Jag (DV) har fullt upp med att försöka lista ut hur den nya kaffemaskinen fungerar.
 
Stäj tjund får mår info
 
 

RSS 2.0