Besviken DV

Jag trodde verkligen att en sån human människa skulle förlåta mig och ge mig en andra chans. Men tydligen hade jag fel. Som sagt, jag har ett annt liv även utanför IK. Som svar på din fråga om vad jag åt så åt jag pannkakor. Jag gjorde pannkakor samt åt, och det tar inte 10 minuter direkt. Det vet alla pannkaksätare. Jag vet att du inte kommer ändra dig bara för detta svar på din kommentar, men jag vill iallafall försöka få dig få dåligt samvete. Jag vet att det inte funkar eftersom man inte kan få dåligt samvete om man inte har nåt samvete.

Eftersom min ursäkt inte funkade för dig så får det här inlägget bli för idag. Så nu har jag 20 dagar kvar. Jag kan inte undanhålla att jag är lite besviken på dig.

Nu till dagens andra viktiga ämne. Ankan kommer ner från Sthlm vid lunch, då drar kommandot (- Johan) att dra till Texas Longhorn och käka god hamburgare så man blir lite mätt i magen. Ankan sviker aldrig en lunch (till skillnad mot vissa andra). Jag har redan formulerat en tanke över vad jag ska ta för sorts hamburgare. Det blir en Bacon cheese. Varför tar jag den då? Jo, för att den är (som Paddan sitter och säger) jääävligt god!!!! Som vanligt så kommer Paddan tjata på mig att få min gurka och eftersom jag är en god medborgare så kommer jag ge honom den. Anti får också sin del av min mat, nämligen dressingen. Ankan får ingenting. HAHAHA!!! En annan rolig grej var att jag såg en i personalen på Texas på IFK matchen i onsdags. Men det roliga var inte att han var där. Det roliga var att han sålde korv.

Eftersom jag sitter i skolan och vi ska JOBBA, läste du det här? JOBBA. Så jag hinner inte skriva någon längre text idag, men jag HOPPAS VERKLIGEN att denna text duger som ett inlägg.

Kommentarer
Postat av: P

Det blir ingen Texas idag, tyvärr...

2010-05-07 @ 11:13:40
Postat av: IK

Huruvida denna text duger ska diskuteras med IK-crewets etiska nämnd först. För min del duger den som start.

Dock tror jag du missade med flit för att du ville ha kraven kvar på dig att blogga varje dag.



20dagar kvar.

2010-05-07 @ 11:15:10
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0