Resan-Etapp 9!

Vi vaknar upp den 13aug i i utkanterna av det vackra Innsbruck. Anti skriker hysteriskt för hans nalle kommit bort men det visar sig sedan bara vara så att BB packat in den i bilen redan, BB älskar ju altl som har med camping att göra och började riva tältet direkt efter han vaknat, att vi övriga sov däri spelade ingen roll....Ni kan ju föreställa er hur det är att vakna i en sovsäck under bar himmel när man tror man ska vakna i ett tält...

Vi rullar sakta ut från campingen med destination Wien. en kort etapp på endast 48,3mil som beräknas ta 4timmar och 43minuter i ren restid.
Vi bestämmer oss tämligen omgående för att stanna för att äta frukost , Deve som den kock han är (här får resten av pekingmaffian svåra skrattorgasmer) lagar till en briljant frukost på vårt spritkök och vi sätter oss alla Vi kör av och stannar på en liten fin rastplats där vi får denna utsikt:



Efter att ha övertygat Anti om att det inte bodde troll i huset så ville även han äta lite och vi satt där och filosoferade över våra liv innan vi åter hoppade in vår kära buss för fortsatt färd. Märk väl att vi nu faktiskt även bytt cd i bussen, efter 8etapper (iaf kändes det så efter att den gått runt)  med "Absolute Kids 2" så var det nu dags för ett klassisk blandband.
Vi satt allihop och sjöng med i torssons klassiker "Det spelades bättre boll" och njöt av tillvaron i bussen.
Vi närmade alltmer Wien, detta var ju en kort etapp och på smidiga, om än krokiga, vägar så vi rullade in i WIen redan vid tre tiden på eftermiddagen.
Vi stannade bussen och satte oss i en vacker park:


Wien är ju en gammal fin stad med anor sedan 500 fvt. Vi kunde inte undgå den vackra arkitektoriska storheten i staden utan sprang runt och tittade på allt som fanns att se, speciellt Glenn var extremt intresserad av detta och talade barock och rokoko i tid och otid.
Ida hävdade med bestämdhet att Wien egentligen var Österrikes motsvarighet till Kramfors men möttes av tvivelaktiga blickar från fröken A och AH. AH var sugen på att bege sig till den spanska ridskolan men när han fick höra om Sigmund Freud museet i staden fick han direkt med sig FH och Glenn dit och resten av gänget följde självfallet med direkt.
Vi var alldeles till oss av att få lära oss ännu mer om psykoanalysens fader, det var ju den stora anledningen till att vi valde Wien som ett delmål på resan. Man fick egentligen inte ta bilder där men Anti är en så duktig papparazzi att han lyckades ta ett foto ändå (det är på väntrummet i freuds "mottagning")


Vi gick sedan och åt på en centralt belägen restaurang, vad vi åt? Wienerschnitzel självfallet!
Sedan var det sent och vi åkte till en camping i utkanterna av Wien där BB återigen smällde upp tältet på ungefär två minuter vilket vi övriga tackade för, imorgon väntade ju en ny etapp.

Kommentarer
Postat av: BorisBorissa

Det känns så bra att vi sjunger allsång till just Torsson. Farbror Boris sjöng cover på Torsson under det glada nittio-talet. Han turnerade med coverbandet ZZZZZZZZZZZZZZ, typiskt att tangentbordet skulle hänga sig just där. Annars kunde det blivit en fin ledtråd till: Vem f-n är Boris.

Mvh, Boris.

2009-08-18 @ 15:46:25
Postat av: IK

Ja det är resan stora fråga: Vem f-n är Boris? Kommer det möjligen avslöjas under resans gång? kan man få ett löfte på att om resan fullföljs så avslöjar BB vem han är?

2009-08-18 @ 16:07:11
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: BorisBorissa

Aha! Utpressning. Så det skulle vara mitt fel om inte resan fullföljs. Det tyckte jag var taskigt. Se så, se nu till att ta oss runt på den här resan. Resan måste ju fullföljas, tänk på att flickorna måste komma hem igen. Hur ledsna blir inte deras familjer om resan bara tar slut och flickorna sitter fast i cyber-rymden.

Mvh, Boris.

Ps. En ledtråd: Just nu klipper min granne gräset.

2009-08-18 @ 17:17:49
Postat av: IK-DV

VART FAAN ÄR SPRINGSTEEN-SKIVAN?! Anti, leker du med den nu igen?

2009-08-18 @ 18:15:17
URL: http://ironinforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0