Så var det igång

November är här, med allt vad det innebär och när november tågar in i tamburen så vet alla vi skidintresserade vad det är dags för. Alldeles riktigt: säsongspremiär från Bruksvallarnas längdspår. Den här säsongens premiär såg dock lite annorlunda ut. Det såg inte ut som ett vinterlandskap direkt. Det var inte vitt och ljuvligt. Trädens grenar var helt nakna, inget vykortslandskap så långt ögat kunde nå. Vart var all snö? Förutom konstsnön då. Det såg inte ut som Norrland direkt. Visst låg det lite snö på sina ställen, men man såg absolut inget vackert vinterlandskap. Vi har varit ganska bortskämda med bra vintrar med mycket snö de senaste åren dock, så det kanske var därför man blev lite chockerad. Dock så har vi inte haft så här varmt i november på över hundra år. Men snö blev det och därmed hatten av till att funktionärer.

Vinterstudion hälsade oss varm välkomna till ett kallt Bruksvallarna och vi hälsade Vinterstudion varmt välkomna in till oss TV-tittare. Att Vinterstudion har blivit en så stor succé är inte så konstigt. Alla roliga reportage det bjuds på, för att inte tala om de färglada figurerna framför kamerorna André Pops, Per Elofsson, Jonas Karlsson och kommentatorvärldens svar på Hasse och Tage: Jacob Hård och Anders Blomqvist.
Även de ute i sändningsbussen får inte glömmas bort. Motorn i hela Vinterstudion.

Ett annat moment som gjort Vinterstudion till vinterns bästa program är även "Uppvärmningen", som sänds en kvart innan den riktiga TV-sändningen. "Uppvärmningen" är momentet då Pops & Co får tillfälle att gå bananas i en kvart. Och som de gör det. Vem säger att bra TV behöver manus? Under Vancouver-OS var det nog åtskilliga tusen tittare som låg dubbelvikta under denna akt innan den ordinarie sändningen. Vem glömmer bilderna på när Stig Strand bröt tån i jakt på sin mobil? Eller när Johan Ejeborg gjorde sina fantastiska imitationer? Eller varför inte... Ja, listan kan göras lång på vad "Uppvärmningen" har bjudit på.

Hatten av till Vinterstudions samtliga filuriga filurer. Ni gör en redan intressant och underhållande idrott tio gånger mer underhållande. Tackar och bockar.

Så, nu är alltså skidsäsongen igång och det kommer bli åtskilliga timmar framför TV:n och datorn. Som varje stort sportevenemang så finns IK hela tiden med och guidar er. Vi svarar på era frågor (i den mån vi kan).

Mycket nöje!
                                                                                                                                        Daniel "DV" Ahlin

P.S. P.g.a ekonomiska problem för tillfället kommer IK inte kunna rapportera live från de olika orterna, men vi håller på att se över problemet och hoppas på att det löser sig snart.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var är analysen från helgen?

Det är ju därför man går in på denna blogg numera :)

HEJA DV/DEVE!

2011-11-21 @ 08:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0