En form av (bort)förklaring

VA, BARA ETT ENDA LITET SKETET INLÄGG??!! Ja, det må så vara, men att driva IK är ganska mycket mer än att bara blogga. Det krävs en aktiv research av reportrarna på bloggen om vad som händer ute i den stora världen. För tro det eller ej; världen består av fler länder än Sverige, Norge och Finland. För att bara nämna ett (inrikes) exempel så håller ju valkampanjen på att vakna till liv, inför valet i september, och detta är inte BARA att blogga om. Det krävs research på högsta professonella nivå (vart tror ni egentligen Mats Knutsson på SVT får sina uppslag från?) Det händer även andra spännande saker ute i vårt avlånga land. IK är även mediet (nåja, tillsammans med alla Sveriges övriga medier) som kan meddela att den gamla 90-talsklassikern "Fångarna på fortet" drar igång igen till hösten.

Så det är mycket mer än att bara slänga ur sig otänkvärda inlägg, för är det nåt ni läsare vill veta så är det ju nödvändig information. Information som släcker törsten bättre än ett stort glas Mariestad en hettande, molnfri högsommardag, ute på altanen (eller ett glas vatten på balkongen).

Detta är det vi kan meddela nu, men om du mot all förmodan har synpunkter om hur vi arbetar, så räds inte att kontakta vårt fackförbund: Fackförbundet Nangiala.

Vid tangenterna / DV

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0