OS-dag 8.

Gårdagen var en rätt medioker os-dag egentligen. Dock med svensk synvinkel några intensiva timmar även om SVT förstörde mycket av spänningen i skidtävlingen via att visa glimtar och några textramsor under hockeyn, hur svårt hade det varit att inte säga nåt så man helt och hållet kunde sett loppet sen?

Super-G för herrar gick av stapeln och där åkte båda svenskarna ur, Järbyn slog sig rätt rejält men hade ändå trots allt tur i oturen och klarade sig med hjärnskakning och delvis minnesförlust. Det kunde slutat mycket värre men vi är glada för att det gick "bra" till slut.

Sedan var det dags för hockey och antagligen en del bråk runt om i Sverige där odjupare delar av familjer ville se let's dances totala odjuphet och meningslöshet istället.
Vi som dock har kommit ifrån femåringarnas mentala nivå såg hockeyn och Sverige såg länge ut ha det stabilt men tappade i tredje och med lite mindre tur och lite mindre skicklighet hade det kunnat sluta med poängtapp, nu fixade det sig till slut ändå men jisses vad nojjigt det var där ett tag.

Sedan var det då dags för längd och där förstörde en maffiabrud Kallas chanser genom att köra på henne, SKANDAL!
Anna Haag blir dock tvåa och var la en av de lyckligaste tvåor man sett.

Sedan tog FH paus och såg istället fram emot Curlingen och Finland-Tyskland i ishockeyn framåt morgonkvisten. Damerna i curligen slog världsmästarna Kina med 6-4 och är fortsatt obesgrade, fantastiskt kul!
Finnarna slog Tyskland rätt enkelt, främst genom ett dödligt giftigt PP-spel, det får Sverige se upp med på måndag förmiddag (matchen börjar 06:00 svensk tid).

Idag ser vi fram emot Super-G för damerna, HEJA ANJA!!!
Vi ser även fram emot en del curling som vanligt samt givetvis längdåkningen för herrarna 15+15km dubbeljakt.
Sedan är det som alltid ishockey!

ANTAL GULD:

Norge 5
Sverige 2

Dags för Sverige att gå om Norge där snart igen...

/FH.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0