Dagens höjdpunkt "Uppvärmning"

Ni som har missat att SVT sport-redaktionen har en webbsänding varje dag 17:59-18:15 har missat massor (eller som Dogge skulle ha sagt "Fett mycket"). Programmet sänd endast på svt.se och har namnet "Uppvärmning". Här får man se hur det går till när André Pops, Jonas Karsson & Co förbereder inför den ordinarie sädningen (som säds även på webben och i TV naturligtvis). "Uppvärmning" har blivit en total tittarsuccé och SVT sports Facebooksida överöses med inlägg om uppvärningen dagligen och på twitter är programmet också väldigt uppskattat.
Men igår hände det något som vi fans sent kommer att glömma. En händelse som fick alla framför sina datorskärmar att reagera. Programmet började och man hade masserat upp sina skrattmuskler för att inte få träningsvärk i dem. En del hade säkert kommit hem från jobbet och satt sig med öppnade ölflaskor/burkar framför sig, beredda på 16 minuters kvalitativ underhållning. Men tji fick vi. Mer avslaget som det var då kan det inte bli. Möjligen en Göran Zachrisson på valiuum. Per Elofsson försökte dra igång något som liknade en rolig historia men allt han fick som respons av Pops och Karlsson var leenden, kanske aningen stela också. Efter 15 minuter hade jag inte dragit på munnen en enda gång och att dra på munnar är Pops och Karlsson & Co väldigt skickliga på att göra i detta program, men jag vet inte vad som hände. De var väl trötta och det har alla människor rätta att vara ibland, även offentliga personer.
Nåja, idag var det i alla fall andra bullar. Skrattanfall som följdes av andra skrattanfall och tårar som trängde fram ur ögonen. Vid ett tillfälle skrattade Pops och Karlsson inne i studion så mycket att de knappt fick fram ett ord. Jag tror det var då de hade satt en liten kamera på Stig Strands kläder och man fick då följa Stig när hans telefon ringde. Mr Strand snubblade i trappen och ironiskt nog skadade tån. Jag är nästan helt säker på att alla som såg detta skrattade sig svettiga. I alla fall gjorde jag det. Sedan följde en Tajikistansk utförsåkare i svensk alpinmundering från -98 som snackade om att Stig Strand hade tomtat hemma hos hans familj efter att ha träffat Stig på en karaoke-tävling på en Finlands-båt. (Dock är jag inte helt säker på att detta är sant).
Tyvärr var inte Ejeborg med imorse heller, men det kanske var lika bra. Annars hade det nog stått i tidningarna imorn "10 000 döda efter skrattanfall"
Nåja, detta var tveklöst en av det bästa, kanske rent av det bästa, avsnittet av alla. "Uppvärmning" var således höjdpunkten i dagen program, då ingen svensk tog medalj.

Anna Haag kommer tyvärr inte att åka staffeten på torsdag efter att ha drabbats av feber och förkylning. Man har flyttat Kalla och Pajala ut ur svenskhuset för att inte komma i kontakt med några onda bacillusker. Tyvärr känner  även de sig lite risiga, men det är oklart om de ska tävla eller inte på torsdag. Så, idag får vi glädjas av att "Uppvärmning" har kommit i rätt kurs igen.


/DV

Kommentarer
Postat av: Julianemine

You will be hearing from me soon. Thanks

2011-07-04 @ 07:59:20
URL: http://julianemine.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0