Paddan gästbloggar om fredagen

Gästbloggaren om fredagens fest


Jodå, det blev en jubileumsfest, som ni redan har sett lite längre ner. Hur var den då? Jodå den funkade. Inget större fel, det fanns gratis mat, det fanns dricka (tyvärr inte gratis) och det fanns en hel del folk där, lärare, studenter och alumner.


Café Schwarts serverar nog inte starköl och vin i normala fall, för det fanns bara ett öl (på burk dessutom), ett rött och ett vitt vin (på flaska!) att välja mellan. Det går ju, men det kan framstå som lite fattigt. Maten funkade.

DJ-musiken var okej, livebandet som spelade punk var också okej och läraren på piano och sång var också verkligen okej.


Johan briljerade med sina korttrick och vår Jocke Geigert-lookalike, Ankan, svepte nästan en 33cl lättöl på 6 sekunder. Att bara försöka med det är smått imponerande. Förutom detta åt han så mycket pastasallad och kyckling att det också var en aning imponerande, eller kanske fascinerande?


Under kvällen spelades en hel del filmer och ljudproduktioner upp, men jag ska erkänna att jag inte engagerade mig så värst mycket i dem, så någon vidare bedömning ska jag inte bjuda på där, det skulle inte göra verken rättvisa. Det var i alla fall intressant att se vår amerikanske lärares film om Chicago. Den får en att vilja åka dit och titta på husen. Vill ni se den är det möjligt att Anti kan fixa fram den.


Det var 10-årsjubileumsfesten det, och det är möjligt att man går på 15-årsjubileumsfesten faktiskt, om det blir någon och om man vågar, så bra var det. Inget bråk och fina lokaler, dock ganska få toaletter.

På en skala från 1 till 10 där 1 = tråkig, 3 = i alla fall lite värd att gå på, 7 = bra, 10 = bäst! ...

... får denna fest 8,2 i betyg.


P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0