Två tävlingar avklarade...

Nu är de två första deltävlingarna av Melodifestivalen avklarade. Deltävlingen i Göteborg bjöd inte på speciellt många bra bidrag, så det kändes NÄSTAN som om det kvittade vilka som tog sig vidare och/eller blev utslagna. När det har gått så långt är det inte alls bra, ett tecken på att underhållningen har varit undermålig (och då inte bara från artisterna, utan även från en viss person som ägnade sig åt att häckla Socialdemokraterna).

 

Till final gick i alla fall Ulrik Munther och David Lindgren. Två av de artister som jag var och är måttligt imponerad av. Ulrik får väl tacka alla unga tjejer som har ökat på sina föräldrars telefonräkningar med ett par hundralappar. Och Lindgren... tja, han gick väl vidare för att han (som jag skrev i införtexten)  hade en "flashig" låt som man ofta hör på de kommersiella radiokanalerna, det vill säga sånt som många röstar på även om det egentligen inte är speciellt bra. Lindgren har ingen personlighet, så han kommer snart vara bortglömd igen. Men grattis. Njut så länge det varar.

 

Till andra chansen gick Timoteij och Top Cats, det var väl det enda som var någorlunda bra. Det hade dock känts bättre om de hade fått gå till final direkt istället. Som läget är nu så är det faktiskt bara ett enda bra bidrag som har tagit sig till final medan det däremot har gått vidare tre tråkiga/otäcka bidrag. Hittills är det mer högkvalitativa bidrag som tagit sig till andra chansen, med andra ord... SKANDAL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0