Allsvenska spelschemat 2012.

Så har det då kommit, det allsvenska schemat för 2012, exakta tider är inte satta än även om det på

http://www.svenskalag.se/teamdata/files/1659/PreliminartSpelschemaAllsvenskan2012.pdf står några tider på vissa matcher men ändå.
Nedan går vi igenom Blåvitts spelschema i synnerhet och ev med någon kommentar om andra matcher. Det kommenteras även vart AH ska styra kosan varje omgång så han vet det.

Omg 1: Syrianska-IFK Göteborg
Blåvitt inleder alltså borta mot Syrianska, det är ungefär lika kul som att städa undan julklappspappret efter att ha öppnat julklapparna. Syrianska har ju blivit ett lag som speciellt efter kvalet inte ens har någon kurs hos några fotbollssupportrar i landet. För att inte tala om hur vidrigt de beteede sig mot HIF ifjol.
Nåja, ska vi vara med och slåss i toppen krävs det ju seger i såna här matcher. Då Aik-Mjällby lär spelas på lördagen eller söndagen lär denna spelas måndag 2April...
AH ska se Häckens bidrag till allsvenskan denna runda.

Omg 2: IFK Göteborg-IFK Norrköping
Ska tydligen spelas annandag påsk klockan 15 och jag anar ett "GLAD PÅSK PEKING, 4-0 TILL BLÅVITT" redan nu. Det är förövrigt helt rätt att ha en sådan här tråkmatch som hemmapremiär för folk kommer oavsett motstånd i en hemmapremiär och dessutom helgdag.
AH ska fira långfredagen i Åtvidaberg.

Omg 3:aik solna-IFK Göteborg.
Detta är en torsdag, föga förvånande att det är en vardagkväll, bara två dagars vila efter peking men denna match blir EXTREMT het ändå med Stahre och hela baletten förutom då det enorma HAT som finns mellan oss och asen. HETT!!!
AH ska hata 08:or han med när han ska se skansen gästa Gamla.

Omg 4: IFK Göteborg-Örebro SK
Tydligen en ny sorts matchtid, 17:30 en söndag, vad fan är det för jävla tid??? De tolv öskfansen lär väl försöka reta Alvbåge men lär inte höras när vi här tar vår fjärde raka seger. Söndagsmatch och så Ösk det kunde ju varit roligare motstånd.
AH kommer få stifta bekantskap med sveriges värsta poliskår i Helsingborg i denna runda, GRATTIS!!!

Omg 5:BK Häcken-IFK Göteborg
Ännu en söndag och ännu en 17:30match. Blir detta sista gången man får se Rambergsvallen eller är den redan riven då??? Oavsett vilket är man där mer än 1,5timme innan bara för att upptäcka att det är aplånga köer redan då. Antingen torskar vi med 4,5-1 eller vinner med samma siffror det är ju aldrig jämna kamper därute på den laglösa ön.
AH ska samma dag (hej säkerhetsrisk om det inte ändras) se Peking gästa. Att ha båda supporterskarorna på benen samtidigt är la sådär...

Omg 6: IFK Göteborg-Åtvidaberg FF
Åtvid är klassiskt och trevligt men det är inget publiklag tyvärr. Detta blir en helgmatch frågan är bara om det blir en lördag eller söndag. Nåja, tre pinnar är ett krav.
AH ska ha en söndagskväll i borås här.

Omg 7:IFK Göteborg-GIF Sundsvall
Min favorit Wallerstedt som jag hade hoppats få se här i giffarna fick ju kicken så något spännande om den här kampen är svårt att få fram. Dock är det tre pinnar som gäller helt enkelt. Frågan vi alla ställer oss är istället om Reine väljer Kaffe och en mazarin eller en öl här...
AH ska dock käka kycklingwraps denna omgång.

Omgång 8:IF Elfsborg-IFK Göteborg
I BORÅS ÄR KÄRLEK BARA PLAST!!! En tisdag tydligen och tja, en pinne är la okej på skokartongen.
AH ser fram mot årets match när Mjällby gästar Gamla.

Omgång 9: IFK Göteborg-Malmö FF
En måndagkväll och möte mellan Sveriges enda två riktiga storklubbar. Blir det ännu ett brödramöte här? Fast inte mellan Dahlins utan mellan Daniel och Sam Larsson månne? Ranegie lär ju få ett varmt välkomnande som vanligt.
AH ska ha fredagsmys i Södertälje denna runda. Vi i övriga IKredaktionen vill gratulera till det!

Omgång 10: Mjällby AIF-IFK Göteborg
Jahapp, vad ska man säga här då??? Mjällby gjorde ingen kanonsäsong ifjol den så svåra andra säsongen men kan nog nu vara bättre igen. Oavgjort kanske?
AH se Giffarna på Gamla.

Omgång 11: Gais-IFK Göteborg
Då gais antagligen inte är avhängda såhär tidigt gäller ju matchen något och då vinner vi ju som vi alltid gör i derbyna mot gais som gäller något. Det är även intressant att se hur priserna blir... Givetvis en måndagkväll som vanligt.

Omgång 12: IFK Göteborg-Kalmar FF
Detta är sista matchen innan emuppehållet. Vi slår ju alltid kalmar i allsvenskan på hemmaplan och lär väl göra så nu med. En torsdagkväll samma vecka som derbyt i omgången innan.
AH ska samma dag som vår match till Råsunda.

Omgång 13: Djurgårdens IF-IFK Göteborg
Lagom kul nystart av allsvenskan efter EM. Nåja, Dif borta är aldrig enkelt men DIF blir ju bara sämre och sämre så visst bör det kunna bli tre pinnar här. Söder avgör och Reine jubelramlar ur sin soffa som vid Söders debut? Det kör vi på tycker jag.
AH ska ta emot Gamla Fina Örebro.

Omgång 14: IFK Göteborg-Helsingborgs IF
En måndag i juli och HIF, kan bli livat värre. HIF ska ju i dessa krokarna ut och CLkvala så frågan är var deras fokus ligger... Ska vi säga seger för blåvitt med 3-0 i 25gradig värme inför en 14tusen? Låter bra va.
AH ska lördagen innan vår match till Gefle.

Omgång 15:IFK Göteborg-Gefle IF FF
Ja det är väl iaf varmt sådär i mitten av juli...
AH ska till Malmö.

Omgång 16: Gefle IF-IFK Göteborg
JIPPIE EN LÖRDAG I GEFLE!!! Eller nåt.
AH ska nu efter förra veckans danskakurs ta emot samma danskar.

Omgång 17: IFK Göteborg-Syrianska FC
Förhoppningsvis har Syrianska redan 16 förluster här så vi skickar ur dom ur allsvenskan. Det vore trevligt. Ska vi gissa att de även iår efter matchen på gamla spelar ut rasistkortet mot domaren,oss,korvgubben utanför, asfalten och fåglarna?
AH ska till Rambergsvallen för sista gången i livet.

Omgång 18: IFK Norrköping-IFK Göteborg
En måndagkväll borgar inte för en ny träff med Kommando Peking...
AH ha lördagsträff med Åtvid.

Omgång 19: IFK Göteborg-Mjällby AIF
En söndag kl.15 tydligen. En sån där jobbig "Måste vinna match". Grahn lär väl gnälla på allt likt en elfsborgare...
AH ha en nätt liten lördagsutflykt till Sundsvall

Omgång 20: Kalmar FF-IFK Göteborg
Slutet av Augusti även kommande säsong således. Tuff match som vanligt och 0-0 igen är inte fel.
AH ska slåss då han ska ta mot asen från solna

Omgång 21: GIF Sundsvall-IFK Göteborg
Jag och Reine ska cykla hit!!!! Anti ska åka med i följebil och skrika uppiggande ord längs vägen.
AH ska se Kalmar gästa Gamla

Omgång 22: IFK Göteborg-IF Elfsborg
Nu börjar vårt goa avslutsningsschema... Ellos hemma brukar innebära tre poäng förhoppningsvis blir det så även nu och fortsatt guldstrid.
AH ska Mjällbys trakter och inspektera hur vacker tjejen i campingrestaurangen/affären är då...

Omgång 23: IFK Göteborg-Gais
En måndag och Sella avgör i 93:e.... Det vill alla. Kan bli hett värre minsann.

Omgång 24: Malmö FF-IFK Göteborg
Avslutningen på serien är kusligt lik 09... MFF borta är aldrig lätt och detta kan lätt vara en match mellan lag 1-2 i tabellen. Vi kan lika gärna börja nojja redan.
AH ta emot Syrianska och har allas sympatier mao.

Omgång 25: IFK Göteborg-BK Häcken
Här gäller bra tre pinnar helt enkelt. Fast det blir la 2-2...
AH reser till Peking och ska krama anti.

Omgång 26: Åtvidaberg-IFK Göteborg
Tydligen en söndag och är vi som förmodat med i toppen här kommer vi vara femtusen man på idylliska Kopparvallen... INVASION!!!
AH ska höra Andesss gnälla på gräsmattan.

Omgång 27: IFK Göteborg-aik solna
Här står det i spelprogramet (Spel måndag polisen) och det är väl sunt kan man säga... Är båda lagen med i toppen vilket inte är helt omöjligt så blir detta något i hästväg helt enkelt. Gamla kommer koka som alltid när vi möter asen.
AH ska till Stockholms stadion.

Omgång 28: Örebro SK-IFK Göteborg
Alvbåge får nog ett varmt välkomnande men en oerhört tuff men viktig match blir detta iaf, seger lär vara ett krav för att fortsatta jaga guldet.
AH tar emot HIF...

Omgång 29: Helsingborgs IF-IFK Göteborg
Mitt i veckan omgång men då det tar 2,5timme ner typ så blir det en gigantisk invasion om det gäller något. Hett som alltid därnere.
AH får äran att som sista hemmakamp ta emot Gefle

Omgång 30: IFK Göteborg-Djurgårdens IF
SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!!!!!! OCH DIF ÅKER UR!!! Tjalalalala.... Nej,förbundet lärde sig inget från 09 eller från debaclet att behöva flytta omgångar iår... Detta är ju högrisk så det skriker om det...
AH ska till Örebro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0