Lite kluvna känslor

Hade Ghana som lag i ett tips och USA på det här på IK och bara det kan ju göra än förvirrad. Dessutom har jag utvecklat sympatier för bägge lagen. Det är kul att Ghana gick vidare men synd att USA är ute, och det är synd att Sydkorea åkte ur men samtidigt kul att Uruguay tog sig vidare.

Det var på förhand två spännande och ovissa matcher och så blev det även i verkligheten. Matcher med flera ansikten dessutom och som båda präglades av relativt tidiga ledningsmål för de lag som tog sig vidare. Något som följdes av lite avvaktande spel i första halvlek men rejäl press av de lag som jagade, fram till kvitteringen. Sedär, två matchanalyser i en.

Två lag ute ur åttondelsfinalerna alltså, tänkte avtacka dem med några ord.

USA: Ett lag med god moral som gnetar på trots underläge efter underläge och som haft en enastående förmåga att komma tillbaka. Dock mäktade man inte med en sista upphämtning även om man försökte.

Sydkorea: Ett lag som likt många asiatiska lag gillar att springa och jobba hårt. Mycket fart och fläkt och fullt ös framåt, även om det fanns klara briste i defensiven.

/AH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0