Inför vm-starten. Grupp F.

Nu finns det väl förvisso ingen tråkig grupp eller match i ett vm, men detta är den minst roliga&intressanta gruppen frånsett Nya Zeeland. Gruppen består av Italien som kommer leka hem densamma. Paraguay, Slovakien och nämnda Nya Zeeland är det tre övriga lagen som är med här. Italien är skyhög favorit givetvis och bakom dom slåss Paraguay och Slovakien även om vi alla hoppas på att Nya Zeeland kan skrälla.

Italien kommer springa hem denna gruppen på det sätt Italienare alltid gör, dvs spela tre målsnåla matcher men ta full pott. De brukar alltid växa ju längre turneringarna går, elaka tungar hävdar att det är först då de hittat hårvårdsprodukter som fungerar i värdlandet, och med denna grupp kan man sakta växa in i det hela för att sedan som alltid ta sig tämligen långt. Oavsett vilket, Italien tar nio poäng i denna gruppen man är helt enkelt såpass mycket bättre än de övriga.

Paraguay är numera utan Chilavert vilket gör att en gigantisk profil försvinner. Dock kan man mycket väl bli tvåa i gruppen och avancera vidare. Man lär väl dock förlora premiären mot Italien, men i runda två kommer den helt avgörande matchen mot Slovakien om vem som blir tvåa i gruppen och får följa med Italien till åttondelsfinalerna. Jag tror Slovakien tar den kampen dock men det blir stenhårt.

Nya Zeeland anses tillsammans med Nordkorea vara turneringens två absolut sämsta lag och lär få det mycket svårt att ta några poäng alls i denna grupp. Det enda som talar för Nya Zeeland är att man redan spelat en turnering i Sydafrika via Confederations Cup ifjol, där nådde man ju inte direkt några större framgångar, enda poängen var 0-0 mot Irak i en match Buba här på IK gärna berättar mer om.... Nej, hur skoj det än vore att se Nya Zeeland skrälla så är det helt enkelt så att man saknar spelarmaterial för denna turnering och man blir toksist i gruppen.

Slovakien gör sitt första vm som eget land och har fått en bra lottning vilket borgar för att man kan avancera vidare. Man inleder med en måstematch mot Nya Zeeland, seger där är givetvis ett krav om chansen till avancemang ska leva på allvar. Det bör man dock greja varje dag i veckan och sedan väntar då den direkt avgörande matchen mot Paraguay, en match jag tror Slovakien tar hem då man känns som det lite starkare laget kort och gott. Väl i åttondelsfinalen tar det dock tvärstopp.

Tips:

1.Italien
2.Slovakien
3.Paraguay
4.Nya Zeeland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0