Gårdagens Heimsmeistaramótið

Igår var det återigen tre matcher, AH sov, Deve fick panik, Anti njöt fortfarande över Tysklands seger och jag såg alla tre matcher som sig bör.

Först ut var Holland-Danmark, en match som Glenn var apsne över att missa givetvis. Holland var det bättre laget och segern var inte mycket att säga om. Frågan är ju varför Danmark chansade med Bendtner redan här? Det kan man komma att få lida rejält för senare om han inte kan spela mer. Betydligt mer medioker match än vad jag trodde och hoppades på på förhand dock. Ska vi räkna med att Glenn nu inte direkt blir mindre nervös under lördagkvällen i la casa de buba under Danmarks match? Jag har förövrigt ingen aning om vart min Hollandshalsduk från EM i Götet 92 är. Får leta....

Efter att ha hunnit springa in på dass var det dags att bänka sig för sändningen från Japan-Kamerun. Jag måste säga att jag var irriterad över alla fel Kamerun gjorde. Här sitter de med Etoo som ska spela centralt men de placerar honom på kanten, illa. Nu var det fullkomligt rättvist att Japan vann sin första vmmatch utanför Japans gränser. En fenomenalt medioker match med vm-mått mätt faktiskt.

Italien-Paraguay var kvällsmatchen, här fick jag mig en ny favoritspelare! Jodå, Alca(t)raz i Paraguay. Han ska jag numera följa slaviskt. Det var väldigt synd att Italien fick med sig oavgjort, det är ju inte direkt ett lag man önskar all lycka efter allt deras mygglande utanför plan,filmande, maskande och dödgrävarfotboll. Väldigt synd att de tryckte in kvitteringen men det var väl totalt sett rättvist likväl. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0