Så var det söndag

Så var det söndag igen, visserligen väldigt tidigt, men ändock söndag. Igår - lördag - var jag och föräldrarna på en massa varuhus runtom i Norrköping för att leta efter snöskyfflar, men det verkar inte finnas en enda kvar i hela stan... Och så finns det de som klagar på att U-länder inte har grejer så de klarar sig... Finns det inte en enda snöskyffel så är inte Sverige så mycket bättre, åtminstone inte Peking. Men skitsamma, förr eller senare bör det komma in nya, kanske redan till midsommar. Dit längtar jag förövrigt. Har inte planerat något speciellt, men det är bra mycket skönare på sommaren än nu när man nästan kan drunkna i snön (nej, jag är ingen dvärg, men om man lägger sig i snön så... men varför ska man göra det?).

Vad händer då idag - söndag? Snart ska jag nog gå och lägga mig. I sedvanlig ordning blir det först en lässtund där jag ska läsa ett par kapitel i Korståg, uppföljaren till Brödraskapet. Två böcker jag varmt kan rekommendera. Sedan när jag väl vaknar är det dags för den ökända badaredagen. När jag är nytvättad blir det troligtvis lite spelande (BF2) och sen är det dags för dagens stora höjdpunkt; VITA HÄSTEN - OLOFSTRÖM. Det får man inte missa! Vinner Hästarna så går man upp i serieledning. Söndagen kommer därefter rundas av med En annan del av Köping samt en ny lässtund.

Kommentarer
Postat av: Ida

Nja jag vet inte om diktskrivning (kan man säga så..?) är nåt för mig.. Just nu spekulerar jag i huruvida de lägger knark i choklad eller ej...

2010-01-31 @ 00:51:28
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0