Musik jorden runt.

Det har nu varit rätt lugnt i följetongskategorier på bloggen, visserligen har fotboll jorden runt rullat på, men i övrigt? Nja, inte så värst mycket.
IK behöver sina sådana kategorier och har därför bestämt sig för att lansera en ny sådan kategori.

Musik jorden runt är vad kategorin heter och innehållet är helt sonika musik från jordens alla hörn.
Vi har valt att ta med alla länder vi hittar något på, vad som också är viktigt att här påpeka är att vi har med såväl semisjälvständiga som några utbrytarrepubliker.
Det kan med tanke på våra val att ta med ovanstående länder även sägas att vi inte tagit med det ena landet och inte det andra av några som helst andra skäl än att vi inte hittat musik på tuben därifrån. Dels kan det finnas där men lyckats gått oss förbi trots idogt arbete med att hitta det, men framförallt har vi inte lagt några som helst politiska aspekter på musik vi valt här.
FH och AH har gemensamt suttit och inventerat på youtube och har en diger lista som vi inte kan låta bli att vara stolta över.

Det är väl i mångt och mycket sådant med här som vanligtvis kallas "världsmusik" men det känns som ett för udda begrepp för denna kategori då vi har med all möjlig musik, från den grövsta dödsmetalen till riktigt softa låtar.

Innan vi nedan börjar med första videon har vi ett tillägg:

Frukta inte, Johan, även detta projekt kommer att ta slut.

När säger vi dock ej.

Första anhalt:
Abchazjen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0