Antis julkalender - Del 22 av 24

När pizzorna var uppätna och alla var mätta och belåtna kom Humle på att han hade glömt att öppna kuvertet som Bang överlämnade tidigare under dagen. Han plockade fram det svarta kuvertet ur sina byxor, öppnade det och plockade sedan ur ett brev som han därefter läste upp högt för sina kamrater. "Kära Hjulkrossers HC, jag vill härmed be om ursäkt för vad som skedde efter er match i IK Sports Camp då ni blev diskvalificerade från resten av turneringen på grund av osportsligt uppträdande. Det hade uppstått missförstånd kring vad som egentligen hände under er match och egentligen var det IFK Bufflarna som skulle ha plockats bort från fortsatt tävlande. Nu råkar det dock vara så att nyss nämnda Bufflarna har tagit sig till final mot Mjölköping IK, så om ni fortfarande är sugna på spel så kan ni få spela finalen. Ni kommer i sådana fall att ta Mjölköpings plats då de helst vill backa ur på grund av diverse hotelser från Bufflarnas målvakt. Svara så fort som möjligt!".

 

Det gamla kamratgänget gladdes åt sin upprättelse och ringde omgående upp David Bang för att tacka ja till inbjudan, men därefter kom man på att man hade ett litet problem att ta tag i. Matchen skulle spelas redan morgonen därpå inför en fullsatt ishall och för närvarande var man bara fem stycken i laget. Den norske backen Henning Alsgaard saknades fortfarande. "Jag vet vad vi gör", sa Sahlin och fortsatte, "nu när jag är rik som ett troll kan vi hyra in en spelare till finalmatchen, då är problemet ur världen! Vänta ett ögonblick så fixar jag biffen!". Sahlin plockade fram en bärbar dator och kopplade sedan upp sig mot Traderas hemsida där han gick in på kategorin "människohandel", och några få klick senare hade han köpt en av världens bästa backar till Hjulkrossarna, Börje Salami!

 

Humle, Dumle och de andra kamraterna plockade fram all sin utrustning så den stod uppställd och klar inför morgondagen, sedan gick de och la sig så de skulle vara ordentligt utvilade. När de sedan vaknade var det äntligen matchdag, så de laddade upp med en ordentlig frukost och väntade sedan in posten. Väntan var frustrerande men tillslut ringde det äntligen på dörren och då kunde levereringen av Börje Salami slutföras. De skrev på en bekräftelse på att varan var mottagen och sedan begav de sig iväg mot ishallen, redo att ta sig an IFK Bufflarna igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0