Blåvitts laguppställning UEL 2:2.

På torsdag ska IFK Göteborg spela den andra av två matcher mot AZ Alkmaar (läs den mer utförliga analysen om blåvitts och övriga svenska lags andra europamatcher i ett annat inlägg), första förlorades ju med 0-2 nere i Holland så det gäller att vinna.

Såhär ser mitt lag ut i den matchen.

Mv:Sandberg- Gör ibland misstag, inga tavlor,men misstag, dock gör han idioträddningar och räddar oss från förluster också så han är given. En nolla här vore EXTREMT viktigt.

HB: Adam-Given.
MB:Ragnar-Given.
MB: Råttan-Måste få chansen nu igen, Kalle är ju satt i den kallaste av frysboxar så det blir Råttan i min bok.
VB: Hjalle-Måste ju bara få spela på sin naturliga position igen, Lund har varit väldigt bortkommen där och sedan fick Lund en smäll mot Kalmar som inte direkt såg alltför bra ut, nej in med Hjalle.

HM: Sella-Given,inte hundra efter skadan riktigt än men var delaktig i alla våra tre mål mot Kalmar och även om den matchen var skit så bevisade det hur viktig Sella är. Dessutom lappar han gött med Adam på kanten.
IM: Gurra-Vi behöver en riktig krigare på mitten och det är Gurra en av de bästa i landet på. Given som defensiv mittfältare i min bok.
IM: Bjarna-Varit vår bästa spelare dels i inhoppet mot AZ och dels mot Kalmar. Fast risken är givetvis gigantisk att han petas, men i alla andras än Jonas Olssons bok är Bjarna given centralt.
VM: Bärkroth-Här är det svårt numera faktiskt. Hjalle är dock inte lösningen,tyvärr har Söder inte sett så bra ut på denna position det senaste så vi testar med Bärkroth.

F:Hannes Stiller-Fick göra mål mot Kalmar och inte bara genom det utan via en bra insats i övrigt med bevisa hur viktig han är för oss.
F:Tobbe-Given.

Bänk:

Mv: Dahlin-Ja, man verkar inte vilja lägga reservbördan på den skickligare Strömberg än.

B: Kalle- Fan tro't men det vore ju bra....
B: Lund- troligen gör skadan att han ej kan lira 90minuter men en plats på bänken och ett inhopp vid kris klarar han nog.

M: Tomas Olsson-Man vill ju alltid få in Tomas i startelvan men det är svårt nu, konkurrensen centralt är ju mördande.
M: Seb-Är inte hundra efter skadan och jag ser helst inte att vi chansar med någon från start i denna match där vi kan behöva alla tre bytena av taktiska skäl.

F: Söder-Frågan är om Robin återfår självförtroendet vid något mål från forwardsplats vid ett ev inhopp?
F: Pärlan-Han gör inte mycket men kan göra nytta med sin storlek i slutet.

SNART SKINER POSEIDON!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0