4 dagar till FINALEN...

Idag är det så slutligen dags för att match igen, känns som en evighet sedan vi slog BP.
Geigert skrev i en kommentar att nåt antagligen torskar denna omgången och jag är såpass gammal att jag minns när vi hade HBK som vårt boogeyteam och det där lever kvar i en.
Dessutom kan HBK komma hit och spela helt utan press, man kan tjöta hur mycket som helst om en tionde kontra trettonde plats men det är ingenting som gör att en spelare riskerar de där sista centimetrarna i en stenhård duell och det gör vanligtvis att de förlorar den.

HBK hemma, bör och SKA vara tre poäng i alla lägen, speciellt när vi jagar guld och de inte har nåt att spela för. Samtidigt är det givetvis just den ovanstående raden som gör att HBK kan ta hem detta. Gör de det fäller man nog en och annan tår, för att Aik ska tappa poäng i det läget hemma mot Ösk känns ännu längre bort än vad en förlust känns idag.
Visst kan vi spela oavgjort idag och det skulle i sin tur egentligen inte förändra något, då krävs fortfarande seger hemma mot Aik i sista, något som krävs även om vi vinner och Aik vinner.
Drömmen är givetvis att vi vinner och aik tappar poäng då räcker det för oss med oavgjort i sista matchen.

Kom igen nu blåvitt!!! Visa ett fullsatt Gamla (igår visade återigen Gais att de hör hemma på Valhalla framöver, 2700 cirka på en allsvensk match...snart rövanivå) att ni inte viker ner er.

Förövrigt hoppas jag på Malmö idag mot Kff, det skulle innebära att Gbg kan ha två lag i europa nästa år, då Häcken kan ta fjärdeplatsen vid två avslutande segrar (Gefle hemma och Bajen borta).

ÅHH NÄR VI KASTAR VI VÅRA TOMMA GLAS FINNS DET ALLTID NÅN MED HJÄRTAT KVAR!!!
SNART SKINER POSEIDON!

KOM IGEN BLÅVITT!

/FH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0