Tvåan är också en förlorare!

Så var det över, vi hade spelat 29matcher, allt avgörs under 90minuter.
Givetvis är det inte så EGENTLIGEN ty alla matcher ger lika många poäng och hade vi bara slagit Hbk t.ex. så hade vi klarat oss med oavgjort igår och det hade vi fått för råttasen hade aldrig gjort 2-1 om vi inte gått ner på trebackslinje.

Dock, trots att vi hade några chanser så kändes det kört efter kvitteringen. Jag tycker det är klockrena coachmissar. JJ är fan den sämste spelaren i blåvitt sedan Thomas Hvenfeldts (han som hette Andersson men var så jävla dålig att han bytte namn och gick till gais) och det vill fan inte säga lite. Vad i helvete tänkte man där?
Hur kan vi slå bort så infernaliskt många pass som t.o.m. JAG hade kunnat slå rätt?

Råttasen är ett lag man inte kan göra såna misstag mot. Ska man vara någorlunda objektiv så var det väl trots jävelskapet rätt gubbe för gnagarna som gjorde 2-1 en gubbe som varit där i 11år.

Det tjötas om att det var bra för svensk fotboll med en solna guld (vad fan firar asen i sthlm för det är ju en solna klubb!!, det är ungefär som om blåvitt skulle fira guldet i Landvetter) men för svensk fotboll krävs svenska spelare, aik är en jävla främlingslegion! Pinsamt att se. Dags att upprepa den gamla goda ramsan från matcherna från Degerforsmatcherna på 90-talet KÖP EN SVENSK!!!

Den kanske största skandalen är hur i helvete snuten kan misslyckas med att hindra en storming, det kunde blivit redigt stökigt där, hur i helvete kan man missa det? Fy fan vad uselt.
Det var hätskt värre runt arenan idag och den gnagetfamilj som först satt på sektionen bredvid flyttade sig innan match, helt rätt beslut, endast gnagare kan vara så jävla dumma att de klär ut barnen i råttkläder och går in på hemmasektioner. Skit samma att det var barn, orden och hatet finns där inget våld men att ta med sig kids på denna match och tro att det blir frid och fröjd är idioti. De fåtalet andra gnagare flyttades av grisarna, några var kvar och hetsades jävla as.

Drottningtorget var belägrat, centralen likaså och gamla ullevi var som en krigszon innan med alla poliser.

Det värsta, förutom att vi torskade guldet är att det nu kommer dyka upp massa gnagare överallt som hävdar "jag har alltid hållt på gnaget gnaget är mitt lag" men de har inte gått på någon match iår (HEJ GEIGERT!!!) och kan därmed inte sägas vara supportrar och ska därmed bara hålla käften stängd. Bor man i landet där laget hör hemma och inte ser en enda match live är man ingen supporter, så enkelt är det. Då har man även förbrukat sitt rätt att tjafsa om laget nu efteråt.

Den där jävla pannabandsiditoten på kanten var nära att ensam starta kravaller när han la sig ner vid hörnflaggan i andra, jävla idiot, hur fan tänker (jo,det är där det brister, han tänker inte) han där?
Fy fan.

Nu ska aik då kvala till cl, de får la Nimes eller nåt sånt och åker ur. Det är alltid lika "kul" när gnagarna ska tjöta europa och kommer med sitt enda cldeltagande och vi änglar kontrar med våra europaerövringar.

Horanbojan som smällde på alex ska inte våga visa sig på götets gator då hoppas jag innerligt någon nitar honom för gott.
fotbojan ska få igen för sina armbågar under cupfinalen av gurra, jag skiter i cupfinalen, det är värt ett rött på gurra för att se fotbojans hälsena,knäskål och lårbenshals gå sönder.
mugugugugugu eller vad fan han heter på kanten lägger sig la ner när han slår en hörna vid klacken på lördag igen och håller återigen på att starta upplopp, jävla dåre.
Snuten kommer la inte klara av att hålla folk borta från planen efter cupfinalen heller.

Gör man 36mål på 30matcher är man för jävla tråkiga för att vinna ett guld, dessutom utan att värna om svensk fotboll och svenska spelare.

JOBBA IDEELT FÖR ANTICIMEX-FÖRGIFTA RÅTTASEN!!!

HATA HATA HATA AIK!

Aik har inte ens en handfull guld sedan Hitler invaderade polen, blåvitt har fler titlar än vad aik någonsin får sedan 1982...

Och hey, alla nya "trogna gnagare sedan barnsben" var var ni under inledningen av säsongen eller 2004?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0