Vad du döljer saker för oss Ida...

Det här är Ida - ett 47 miljoner år gammalt apskelett med människodrag.

Nu sägs hon vara den saknade länken i människans evolution.

- Det här är det närmaste vi kan komma en förfader till människan, säger forskarteamets ledare Jørn Hurum.

läs mer här


Kommentarer
Postat av: emma

Jojo, men allt har sin tid.

Nu hoppas jag bara att han gör sitt jobb i AIK och tar oss till guldet denna säsong :) Man ska ju njuta av nutiden så att säga :)

2009-05-20 @ 11:36:18
URL: http://litenemma.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha det är ju jag :P

Jag fick aldrig hångla på gårdsdiscona, kanske inte så konstigt när man är hälften människa och hälften lemur...



Okej hur mkt pengar får man en "vanlig" månad då? Ja det är inte lätt just nu, det är det inte.. Men det blir väl nån ljusning framöver förhoppningsvis!

Vilka är AMS? har så svårt och hålla reda på sånt där.. Fast underbemannade är de ju på arbetsförmedlingarna för att de måste dra in. Samma är det ju inom sjukvården, det är yrken som ständigt behöver folk säger de ju men sen när man väl utbildat sig till sköterska eller nåt så får man inga jobb för att de måste dra in. Fattar inte hur det går ihop..??



Åhå nyckelringsleksaksbil också?? ;)

2009-05-20 @ 13:54:54
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Nä vad menar du, hon på bilden är väl mig upp i dagen?? ;)

Vengaboys var ju inne 1999-2000, nånting däromkring. Kanske du var för gammal för att gå på gårdsdisco då? Det växte man ju ifrån ganska snabbt.



Ja när det gäller t.ex Finlands bidrag så var ju låten mkt bättre när man såg en video till, istället för deras uppträdande.. Kanske det gått bättre för dem om man bara hört dem, för vem vill se en gubbe i bakochframvänd keps och baggy byxor..? Samtidigt då som en del av låtarna som var med skulle vara mkt sämre om man inte såg uppträdandet.



Du kan dina Galenskaparna du! Själv har jag bara sett en snutt av grisen i säcken och så det där halvtimmesprogrammet (eller var det en timme?) de hade på teve. Tornado hette det tror jag..?



Nä det verkar ju inte funka för någon. Att det går så bra med Försäkringskassan för mig är väl för bra för att vara sant! Kanske måste betala tillbaka en massa pengar sen, vad vet man...

2009-05-20 @ 14:24:08
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha jag går ändå inte på gårdsdiscon längre.. Men kanske jag får mig nåt om jag går dit :P moppekillar med fjuniga hakor.

Jo nån gång fick jag nog hångla tror jag. Sen blev man tillsammans på en gång, åtminstone om man bytte nr efteråt. Fast på den tiden hade man ju inga mobiltelefoner, så man fick ge hemtelefonnumret. Eller så addade man varann på ICQ. Vilka tider!



Jaa just det ja. Och så FÅR man väl 2500 eller nåt sånt va? Som man inte behöver betala tillbaka. Men så ni får bara 4000 för maj månad alltså, låter ju helt sjukt!



Ska vi vara borta ett helt år?? Vem betalar min lägenhetshyra då?



2009-05-20 @ 15:23:57
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Har blivit utsatt för ett STORT kirurgiskt ingrepp i ryggen. Nämligen tagit bort ett par födelsemärken. Kan låta futtigt, men båda äckelmärkena togs bort i samma snitt och det är precis vid ryggraden så det känns som att de skurit ner ända till benmärgen. Gör riktigt ont nu faktiskt! :(

Sen gjorde det ju inte saken bättre att jag skulle gå och ta blodprov i morse (på fastande mage dessutom). Det är nånting jag verkligen HATAR! Mår så fruktansvärt dåligt, det är en riktig fobi alltså! Jag VET ju att det inte är farligt och jag försöker intala mig själv det varje gång jag ska dit (för tyvärr så blir det ganska ofta..) men det funkar inte. Tycker jag borde vara van vid det här laget, men det blir bara värre och värre för varje gång :(



Man kan aldrig bli för nördig för Vengaboys!! De var ju de nördigaste av det allra nördigaste :P

Och vad kan de prestera i Finland då? Mål i hockey och bastubadsrekord?



Oooh vad kul med en kille som vill lära sig musikal ;)

2009-05-20 @ 15:31:57
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0