HÅLL KÄFT!!


Kommentarer
Postat av: Ida

Är klippet så bra så att det måste publiceras två ggr direkt efter varann...? ;)



Åh, ICQ som var så häftigt!! Har för mig att man hade ett långt nr som var ens id, och inte en emailadress.

Haha ja tänk alla fyllehångel som skulle resultera i seriösa förhållanden..! nuförtiden räcker ju ett hångel inte så långt..



Tro vart vi ska åka då när vi ska vara borta så länge...?? Spännande! Och speciellt när det blir nästan gratis :)

Jag tar blodprov så ofta för att jag inte har mått sådär jättebra. Men lite dumt är det ju, för ofta tar de samma prover hela tiden som inte visar nåt fel.. t.ex när jag gick gymnasiet så gick jag till doktorn åtminstone två ggr per kvarttal (och under en period var jag där och tog blodprov varannan vecka) för att jag kände mig så dålig, ändå utökade de inte testerna tillräckligt förrän efter ett par år. Då visade det sig att jag hade fel på sköldkörteln. De hade bara struntat i att kolla det från början för att "jag var för ung". Men hoppas de testar allt möjligt den här gången..!

2009-05-20 @ 18:16:18
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: elmy

haha okej då kommer vi överrens om det, jag str för bloggfestande dock blir dte bara en kalas isf, kaffe o bullar haha, barnkalas.. med föräldrar som övervakar det hela

2009-05-20 @ 20:51:41
URL: http://elmys.blogg.se/
Postat av: emma

Udda eller jämn vecka? :) hahaha.

Vi kommer ta er lätt!

2009-05-20 @ 22:55:45
URL: http://litenemma.blogg.se/
Postat av: Ida

Jaa fast nu börjar det gå över mer och mer så nu känner jag mig töntig som tyckte det var så hemskt :P Men det gjorde ju faktiskt döont och jag brukar inte klaga i vanliga fall, så jag förtjänar att få gnälla lite ;)

Nja smärtstillande får man väl inte efter såna här små ingrepp, oftast gör det väl inte så ont. Jaa känns ju skönt att veta att det läker iaf! Får bara hoppas det läker fint, ärret jag har på magen efter det förra ingreppet ser verkligen inte fint ut...

Hon trodde inte det var cancer, men man vet ju aldrig..



Jaa eftersom jag inte fick nån hjälp för det hos doktorn så sökte jag mig till en homeopat istället och fick medicin där. Så nu är jag tydligen frisk. Åtminstone syns det inget fel på proverna. Så det är väl nåt annat skit. Men nu mår jag bättre än på länge, så jag kanske har botat mig själv ;)

Jaa fy här sitter jag och tycker synd om mig själv när det finns de som har det värre. Sorry!



Ja samma problem har jag med! kärlena liksom rullar undan, och så är de så små. Men var till en ny sköterska idag som tog så bra hand om mig, och stack mig med en barn-nål då gick det mkt bättre :)

Haha vad insyltade på sjukvård vi blivit nu :P



Haha nää hur fan kom jag ihåg det där ICQ-numret egentligen?? För det måste jag ju ha gjort, hade ju jättemånga kontakter där.. kanske var de som addade mig, för nummer är verkligen ingenting jag är bra på! Jag är en sån där dyskalkylektiker eller vad det heter..



Jaa fan vi kanske ska satsa på nåt sånt i eurovisionsschlagersammanhang (yeah) så kanske vi vinner! eller man kanske ska ta nånting mer typiskt svenskt? Som att rulla köttbullar, dricka mjölk och upprepa ordet "lagom" hela tiden..?

Men det är väl klart du ska sjunga om du ska lära dig musikal!! Och dansa samtidigt. Och även skådespela på ett överdrivet sätt.

2009-05-20 @ 23:23:25
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0