Lugn. IK lever

Det har varit tyst ett par dagar på allas er favoritblogg, men det har att göra med att vi på IK-redaktionen har mycket annat att stå i. Vi rapporterar från Gothia Cup, det är semestertider (ja, även vi måste ju ta semester ibland) med mycket annat. Så ni behöver inte misströsta. På redaktionen är det fart och fläkt. FH springer omkring nere på Heden och skriver om Gothia Cup-matcherna, AH sitter plitar ner olika ämnen för framtida nattbloggar, Anti fixar tabeller för IK-cupen och jag (Deve) har fullt upp med att städa golv. Hur som helst, många av er har säkert undrat varför Paddan inte har kommer med något inlägg på länge. Detta har att göra med, damer och herrar, att han håller på att planera ett mastodontinlägg. Han har haft det hemligt för oss andra på redaktionen och vi väntar med spänning. Lika mycket som er.

Så det finns inget själ att tvivla. IK lever i allra högsta grad.

Kommentarer
Postat av: Ida

Vilken tur att jag också varit borta i ett par dagar, annars hade jag väl dött av hjärtattack pga rädslan över att ni kanske lagt ner...



Ja värmen är här, men vafaan jag vill ha SOL! BARA sol, inte med växlande molnighet och regn emellan. Jag tror herr Väder har moodswings just nu. Kanske FRU Väder med PMS?



Men hallå, hänger du inte med? Postkontoren la väl ner för sisådär sex-sju år sedan, då startades istället Svensk Kasservice och Företagscenter(Eller Postcenter som det hette förr i tiden). In -och utbetalningar sköttes hos kassaservice och pakethanteringen på FC. Nu har kassaservice lagts ner, så nu får man sköta allt som har med pengar att göra på BANKEN. Men vi finns kvar (än så länge) och tillhandahåller mest företag med paket och försändelser, men också enstaka privatpersoner. Annars så får ju ni för det mesta hämta ut era försändelser hos erat POSTOMBUD. Hängeru med?

Men vadå tagit bort telia...?

Sen att Apotekets monopol försvinner tycker jag är helt sjukt. Tror jag iaf. Men det kanske är för att jag själv jobbade på Apoteket i flera år, och för att jag är så FRUKTANSVÄRT konservativ och vill att allt ska vara som det alltid varit...............................



Haha blir du rynkig och vårtig i pannan när du bränner dig i solen?? ;P

2009-07-16 @ 22:17:27
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0