Plats 36.

Qviding-IFK Göteborg, Svenska Cupen 2000?

Det var en match som föregicks av debatt om var å när den skulle spelas, det slutade med att den spelades på Qvidings hemmaplan Torpavallen en vardag klockan 14 alt 15. Det innebar att jag fick skolka för att hinna dit med ena brorsan.

Det började dock med att jag och AH satt en hel geografilektion och letade på kartor vart Torpavallen egentligen låg, vi insåg rätt snabbt att världskarta nog inte var det bästa alternativet. Vi minns inte vad vi skulle göra egentligen men vi minns att läraren hjälpte till med att hitta olika kartor.

Nåja, vi fann arenan såväl på kartan som i verkligheten.
Det låg ett systembolag bredvid och vi köpte cider 7,5% som man inte fick dricka på arenan (jaja, vid planen dådå) så vi svepte dom i det närliggande bostadsområdet, att mitt på dan sitta på en bänk i ett bostadsområde och dricka är det närmaste alkolist jag kommit.
In kom vi iaf och vi intog ståplats och sjöng trevliga ramsor mot Torpavallens sittplats (8stolar) samt sjöng om ett flicklag på åtta år att de var qvidingfirman.
Eftersom ingenting hände i matchen stämde jag upp i den vackra sången "VÅGA TACKLA TUFFT ATT ÅKA UT" varvid Ravelli asgarvade där han gick som reservmålis.

Förövrigt fanns det inga pissoarer etc så vi vattnade ett träd med fri insyn för övriga, trevligt? Nä.

Härlig dag kort och gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0