BOJKOTTA MATCHEN!!

Det råder för närvarande en lätt irritation bland fotbollsfansen i Götet.
Det är ju så att vi i götet har mängder med derbyn kommande säsong. Många fester var det tänkt.
Nu har, som vanligt, Gais gjort bort sig rejält och kommer genom detta se till att en av festerna inte blir nåt annat än en parodi på derby.
Att ta 350!!!!!!!!!!!!! kronor för en klackbiljett i deras hemmaderby mot oss rättrogna änglar är inget annat än ett skämt.
Vi kan jämföra det priset med att det var vad det kostade att sitta mitt på långsidan, under tak, på övre etage och ha arenans bästa platser på derbyna på Ullevi när derbyna gick där. De sista derbyna sänktes dock priserna för att det ansågs för dyrt....

Nu är det ju så att Gais inte drar något folk själva och rimligtvis ser sin chans att ta ut idiotpriser mot oss. 350kronor är dock ren och skär ocker. Ocker är ett brott som ger straffet böter-fängelse i fyra år. (här kan vi direkt säga innan nån säger det att blåvitt är bevisat som brottsoffer i skattehärvan så slipper nån tjöta om det)

Detta har nu gjort att blåvitta fans bestämt sig för en bojkott av matchen, detta medför ett publiktapp på minst 10000pers till derbyt för Gais. Det är nästan lika briljant tänkt rent ekonomiskt som Hyséns villa....
Nu har alltså gaisarna lyckats med konststycket att skapa dels en match som inte är värdigt ett gbgderby mellan två allianslag samt skapat en ruskig irritation bland stadens 75-80% fotbollsfans (resten håller på alla andra tänkbara lag) och man kommer få en ekonomisk smäll iom att man får ett enormt publiktapp på en av kanske ja, en hemmamatch där pajsarna kunnat få fullsatt annars.

Att ta 350!!!!!!!! TREHUNDRAFEMTIO KRONOR!!! för en biljett på klacksektionen är som att 4,5miljoner för en volvo ungefär.
Gais kan ju, om de har ockerpriser (om än kanske riktigt lika höga som mot oss) även mot andra lag, få en situation där alla bortafansen bojkottar matcherna mot dom. En briljant tanke av gais som ibland har ungefär lika många hemmafans på matcherna som en fem,sex lag kan mobilisera som bortafölje....

Låt oss istället samlas på heden framför en storbildstv och därifrån sjunga skiten ur pajsarna under derbyt!!

BOJKOTTA MATCHEN-ANMÄL GAIS FÖR OCKERPRISERNA!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0