IK avslöjar: Månlandningen - en bluff

IK har under de två senaste åren, i regi av Rysslands underrättelsetjänst, arbetat med ett topphemligt projekt som har gått ut på att undersöka om någon människa - oavsett nationalitet - verkligen har satt sin fot på månen eller ej. Vi får ännu inte avslöja exakt var våra uppgifter kommer ifrån, bortsett från att de kommer någonstans från USA och att de olika källorna har höga positioner inom den amerikanska inrikespolitiken. Däremot har vi nu fått tillstånd att gå ut med själva slutresultatet, som senare under året kommer att nå världen internationellt.

Månlandningen är en bluff. Rymdkapplöpningen, som ägde rum från slutet av 50-talet till en bit in på 70-talet, var som bekant en stor prestigekamp mellan USA och forna Sovjet. USA hamnade i ett tidigt underläge och kunde se sina rivaler i öst skicka upp både djur och människor, samtidigt som USA:s egna rymdfärjor hade stora tillförlitlighstsproblem och oftast gick sönder. USA med dess ledande politiker insåg förhållandevis snabbt vikten vid att vinna kapplöpningen, och den enda möjligheten man hade att göra det var att "fejka" hela händelsen. Och detta gjorde man också, närmare bestämt den 21 juli 1969. Tyvärr kan vi ännu inte offentliggöra bevisen, men det finns sådana och med tanke på var de kommer ifrån är de mycket trovärdiga.

Efter den påstådda månlandningen har det uppkommit ett antal konspirationsteorier, men vad våra källor erfar har de allra flesta av dessa konspirationsteorier skapats på upprag av den amerikanska armën. Naturligtvis har USA valt att kritisera väl utvalda "punkter" som man långt i förväg arbetat fram trovärdiga svar till. En av källorna låter hälsa att det är ganska uppenbart att månfärderna aldrig har ägt rum. Nu är vi inne på år 2009 och fortfarande har USA/NASA stora svårigheter att få upp en rymdraket i luften över huviud taget. Ett aktuellt exempel är Christer Fuglesangs rymdresa som nu har ställlts in tre gånger på grund av tekniska fel, och tilll viss del på grund av vädret vädret. Om det är svårt att skicka upp folk till rymden idag, då är det ganska uppenbart att det måste ha varit mer eller mindre omöjligt att få upp folk till månen 40 år tidigare, en resa som dessutom är betydligt mer komplicerad än en resa till ISS.

Kommentarer
Postat av: Snilleblixten

KOLLA HÄR, obestridliga bevis för månbluffen:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/09/manbluffen-1969-1972-obestridliga-bevis-for-nasa-s-mankonspiration-dokument-och-video-analyserSnacka om att NASA fejkade "månlandningarna"...

2009-09-08 @ 00:00:14
URL: http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0