Allsvenskan närmar sig som sagt...

... och man funderar över när vi möter vilka lag osv, när är det dags för de stora matcherna? När möter vi dom eller dom?
Därav föddes idén att ranka våra motståndare ur en ren supportermässig vinkel, vilket lag är viktigast att slå och varför?

15. BP. Ja, vad ska man säga, möta BP är inget roligt, det är tråkigt, trist och inget folk eftersom ingen håller på bp och de inte har en enda gubbe som lockar folk. Därmed inte sagt att man vinner hur lätt som helst...

14.Gefle. Inte direkt något som gör att man hetsar upp sig rejält, skillnad iår dock då meningen är att det ska visas mot Gelfe genom att ha fullsatt vad pajsarna går miste om mot oss....

13.Häcken. Rambergsvallen, jag menar bara det räcker.....

12.Trelleborg FF. Det är helt enkelt inget roligt, dessutom kan tff sno poäng när som helst, vi har vunnit två guld och förlorat ett mot dom också. underligt lag helt enkelt men inget som får pulsen att gå upp nämnvrt förutom vid nämnda guldstrider.

11.Örebro Sk. Ösk var faktiskt ett hot i toppen nåt år på 90-talet men numera mest tristess....

10.Kalmar FF. Okej för att de är bra nu och det har blivit lite hetare på senare år men det återstår ju att det blir en tuff läktarkamp med det saknas liksom lite historia i kampen mot Kalmar även om IKs äldre delar minns matcherna på 70-talet....

9.Halmstad BK. Hbk var heta duster förr och sommarmatcherna i Halmstad är kult  Dessutom har divere värvningar genom åren gjort att hbk inte direkt gillar oss....

8.Hammarby IF. Bajen har inte varit ett hot på bra länge och under 90-talet pendlade de ju mellan serierna så det där riktiga heta uppstod aldrig, sedan kom 98 och vips flög bajen uppåt igen. Nu känns bajen inte lika hett längre.

7.IF Elfsborg. Ellos har inte varit något hot förrän de vann 2006. Sedan dess har det hela tiden ökat i rivalitet, det krävs ju att motparten iaf kan bjuda motstånd ibland för att det ska finnas nån rivalitet. Och nej, ellos vi ser inte matchen mot er som ett derby...

6.Gais. Gais är inte det stora derbyt för oss Dock hetsas det lite extra iår iom biljettpriserna etc så höstens kamp kan bli riktigt het.

5.Helsingborg IF. HIF var nittotalet stora matcher, det var vi som slogs i toppen och det där lever kvar och mötena med håef är fortsatt glödheta!!!

4.Örgryte IS. Det är konstigt med öisare, de finns inte förrän de råkar slå oss i nåt derby så det är så jävla gött att tvåla dit dom varje gång. bara därför är derbyna heta mot slipsarna.

3.Malmö FF. Mff är tillsammans med oss i blåvitt sveriges enda lag med verkliga meriter så mötena med malmö är alltid extremt heta "MALMÖKLACKEN GE OSS ETT R"

2.Djurgårdens IF. De som minns nittotalet då difarna slog sönder gamla förstår känslorna och sedan har vi ju tampats i toppen med dif under 2000-talet med så det är givet att det är heta matcher.

1.Aik Solna. Pure hate....av såååååå många anledningar.

Kommentarer
Postat av: Annelie T

Jaaaaaaaa! GÖTET HERE I COME! ;)

2009-04-03 @ 20:38:27
URL: http://anneliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0