Klassiskt inlägg...

Återigen har det hänt!! Vad undrar ni nu ärade läsare? Jo, det har åter kommit till vår kännedom att det finns de som tycker bloggar likt vår är meningslösa, man får ju inte veta något om oss och vi skriver för lite om oss som är tanken med en blogg i grunden. Att ingen tänkt samma sak om de jävla sketna modebloggarna ellerr kändis/skvallerbloggarna är en annan sak tydligen... Men för att blidka det som hade hetat "hela svenska folket" om detta varit en tv-sänd gala kommer här nu en redogörelse för vad som hänt såhär långt under dagen.

Idag vaknade jag 07:45 jag låg då med ansiktet lite vridet åt vänster i rummet på min speciella kudde som är väldigt bra för nacken. Dessutom låg jag under täcket med hela kroppen förutom armarna och huvudet samt delar av axelpartiet.
Jag visste dock inte hundra procent säkert vad klockan var för det var väldigt mörkt i rummet jag sov i varvid jag vägrade gå upp och märka att klockan kanske bara var 05:12 eller något sådant. Detta medförde att jag låg och drog mig till 08:16 då jag drog mig upp i sittande ställning på sängkanten på min stora säng. Väl där så började man så sakta ta på sig, först ett par boxershorts, sedan först vänster strumpa observera dock att vänster strumpa strejkade lite grann idag när jag skulle ta på den, det berodde på att den var delvis vrängd sedan jag bara dratt av den igår utan att bry mig speciellt mycket. Efter fadäsen med vänster strumpa som till slut.... Nej, vänta innan strumporna tog jag ju på mig mina röda mjukisbyxor också, det får man inte glömma, det gick dock tämligen smärtfritt även om de först fastnade högre upp än boxershortsen varvid jag måste sett rätt dum ut.

Nåväl, nu var som sagt såväl boxershortsen, de röda mjukisbrallorna samt vänster strumpa på. Eftersom det var skitkallt på golvet så drog jag upp vänster strumpa så den låste fast mjukisbrallorna mellan strumpan och benet så det inte skulle komma in någon kall luft där.
Efter vänster strumpa var det sedan dags för det jobbigaste såhär långt under dagen, HÖGER STRUMPA! Jag var ju av förklariga skäl lätt böjd åt vänster för att ta på vänster strumpa så först fick jag rätta upp mig för att sedan luta över åt höger och dra på den strumpan, den krånglade inte så mycket som vänster även om den först inte ville gå direkt över hälen utan prompt fastnade mellan stortån och övriga tår. Efter en stenhård kamp där vann jag och fick på mig även höger strumpa, som sagt var det kallt och jag gjorde samma "fastlåsningsprocess" av brallorna på det benet som på det andra.
Nu kanske ni tror att jag var klar med påklädningsprocessen? Nej, nej gott folk. Jag var ju fortfarande bar på överkroppen. Jag hade dock en blå t-shirt liggandes på golvet från kvällen innan, dessutom hade den t-shirten oerhört trendiga tandkrämsfläckar sedan jag spillt när jag nära på sovandes borstade tänderna kvällen innan.

Ni kanske tänker att "varför tog han inte en ny t-shirt då?" men då hade jag behövt gå till byrån å ta fram en och det orkade jag verkligen inte med. Jag tar därför upp den från golvet och märker till min fasa att även den är vrängd ut och in så det var bara att vränga tillbaka den.
Sedan sker det precis när jag ska trä den över huvudet så märker jag att den då vore bak och fram...Så det var bara att vända på den innan man kunde dra den över huvudet och efter mycket om och men även fått ordning på armarna så mycket att den satt bra.
Jag satt nu och funderade över om jag skulle stoppa den i brallorna eller låta den hänga fritt, efter ett kort överrläggande kom jag fram till att den fick hänga fritt.

Sedan efter det ställde jag mig upp, tog två icke alltför kvicka steg och tände adventsljusstaken i fönstret, detta gjorde att jag sedan även kunde se glasögonfodralet och jag tog upp det med vänster hand och öppnade det med höger hand och tog upp glasögonen och satte på mig dom, dock var håret lite för rufsigt där så jag fick dra en näve vid varje öra så håret hamnde i ett bättre läge för att ta på mig glasögonen igen på ett betydligt bekvämare sätt.

Efter detta tog jag vägen via köket och besökte det ställe dit män går för att läsa kvällstidningen som man säger, sedan återgick jag till köket, hällde upp dagens första kopp kaffe och fixade fram en barkismacka med preckekörv å en limpmacka med julskinka. Tog sedan fatet med mackorna i vänster hand och muggen med kaffet i höger och gick till bordet och satte mig för att läsa dagens morgontidning.
Allt medan mjölken blandades med sockret och kaffeet i muggen under intensvit rörande av mig medan jag läste förstasidan på gps del två.
Sedan slog jag upp sidan 52 och blev lite sne över att idioterna återigen vill lägga eutoppmöten i götet, lärde de sig ingenting senast?
Eftersom det var morgon orkade jag ej läsa mer sådana nyheter direkt utan bläddrade fram till sportsidorna i samma del av tidningen, där var det hetaste att det ska byggas en bandybana på heden så pajsarnas bandylag har nånstans å spela centralt. Efter att ha muttrat något för mig själv om att "bandy var bätre på höjdens tid" så vände man blad och såg krönikör Mats Härd(smälta) nunna och tänkte "jaha så var denna dag förstörd". Det finns antagligen inte någon som fortfarande klarar av att läsa honom vareviga dag, själv har jag slutat för länge sen.

Tog å åt lite mer preckekorvmacka medan jag läste om läget i det tilltänkta svenska em-laget till sommaren. Lite kaffe slank ner men det var fortfarande åt helveti för varmt för att smaka annat än värme varvid det fick vänta. Bläddrade lite till i sportdelen och läste lite resultat och vad som fanns i sportväg på tvn under dagen innan jag sedan la del2 i "läst"-högen på bordet och gick på nyhetsdelen, del 1 och där var det en hel del smått och gott helt enkelt, preckekorvmackan var slut och efter att ha läst en hyllning till Kungsladugård på insändarsidan och sedan vädret var även första muggen kaffe slut. Lade bort del 1 och sköt ut stolen, reste mig, gick till köket och slog upp en mugg kaffe till och gick sedan tillbaka till bordet och satte mig och läste del3 som är nöjesnyheterna samt tv och serierna.

Del3 bjöd på en artikle om stimpengar medan skinkmackan fick sin storlek på fatet reducerade efter några rejäla tuggor. Det var förövrigt fortfarande väldigt mörkt ute.
Tydligen skulle även Håkan Hellström släpppa nytt, han sjunger ungefär som mig men nåja då blir alla tjejer upp till 15glada iaf. Och man får la medge att det kan vara hyfsat tryck på hans konserter så visst kör på...
Bläddrade sedan förbi massa bioannonser och hamnade på den sidan som vida överstiger Mats Härds spalt beträffande klokhet, seriesidan. Mackan var nu så gott som slut och lite kaffe slank ner medan Hagbard argt fick förmaningar om att han borde hjälpa till mer hemmavid.

Efter serierna läste jag en tvkrönika som tog upp hur absurda kanal fems dokumentärer är samt lite om vad som var på tv ikväll samt filmrecensionerna. Tydligen är det grammisgala ikväll, får se om de kan lika lite om musik som vanligt igår. Tanken föddes på att IK borde ha en egen grammisgala. Med lite egna kategorier etc med.
Sedan var även skinkmackan slut och kaffet som var kvar slukades under tiden man läste PS-rutan där dagens skämt var som alltid typiskt göteborgskt
-Vad tycker du om den nya guillo filmen?
-Den går la arn....

La bort tidningen, kikade ut genom fönstret, detta blir en grå dag tänkte jag, reste mig och ställde kaffemuggen och fatet i disken, tog lite vatten, gick till datorn och tryckte först på skärmen och sedan själva datorn.
Loggade in på msn, kollade de olika mailadresser man har och sedan inleddes surfrundan där givetvis IKs grupp på fäjsbåk är en given del.
Sedan satte man sig och rekade lite olika saker och ting på jobbsajter och sedan så var det dags att uppdatera bloggen med "nostalgi"-avsnittet och lite info om andra halvans extremt skeva dygnsrytm.
Samt givetvis skriva detta inlägg om vad jag gjort idag....

Tyckte ni att sådana här inlägg om vad man gör på dagarna var vettiga innan? Isf tycker ni det fortfarande?

IK-VÄRLDENS ALLVARLIGASTE BLOGG STRIKES AGAIN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0