Ett viktigt inlägg om OS kom vi med

Ja även idrotten måste granskas med skarpa ögon.

IK granskar OS-grenar!
IK gör nedan en genomgång av alla os-grenar. VI gör givetvis granskningen totalt politiskt, jämställdhets samt logiskt korrekt!
Innan aftonbladet börjar skriva om hur vidriga vi är som klankar ner på olika sporter etc så kan vi säga att det finns en dos ironi i det hela...

Vi börjar med grenarna nedan:

Simhopp: Detta är en ädel gren, vi kan dessutom GARANTERA att ni får se Ulrika Knapes guldhopp från os 1872 för omväxlings skull när Svt sänder simhopp! Vi säger bara HEJA ANNA LINDBERG (mest för att deve tycker hon är snygg)

Simning: Vi har inte fattat varför man ska simma mer än för att ta silverfisken eller vad den heter, badaren har vi med. Annars vinner la hästbetet på damsidan, men tydligen har sverige en 14åring här det vore lite roligt om ett barn kunde sätta alla på plats och bevisa meningslösheten i simning!

Konstsim: Ni skulle sett när IK försökte sig på det här, paddans tår var i antis mun och första halvan sparkade andra halvan i magen... ja herregud, varför finns en idrott där man bara ser fötterna?? Totalt meningslöst!

Vattenpolo: Detta är ädelt, tufft som fan och med boll! Mer vattenpolo åt folket!!! Vi tycker dock man ska spela 2*45minuter utan byten under halvlekarna på sant fotbollsmanér, vinner gör dom som har spelare kvar i poolen som inte räddningssällskapet behövt dyka i för att ta upp!

Bågskytte: Varje os funderar vi på varför det är en robin hood film på tv, men det visar sig sedan vara bågskytte! Fast svensken är från Angered vilket är RESPEKT!!

Friidrott: Att man inte kan klara sig som egen idrott var för sig är pinsamt vilket gör friidrott totalt meningslöst!

Badminton: En MYCKET MYCKET ädel sport (eller vad säger du Ida?) glenn, fh och deras två kamrater från gympan på gymnasiet går för guld!

Baseboll: nej, tack... brännboll spelar man tills man slutar mellanstadiet sedan skiter man i det.

Basket: Gratulerar USA, det var det det...

Boxning: Sedan den tjocke fete dansande dansken la av följer vi inte detta, det var bättre förr!

Kanot/kajak slätvatten: zzzzzzzzzzz

kanotslalom: JAAAAAAAAA OS KLART BÄSTA SPORT!!!!!

Cykel: Finns en jävla massa grenar här...

Ähh vi skiter i det här är ju bara dynga med, fotbollen för herrar och kanotslalom är det enda vi tittar på då speedway inte är med.

men en fråga.... om softboll kan vara med vafan är inte minigolf med för?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0