Bara för att ingen egentligen vill läsa det här...

ALLMÄN INFO!!

Ironins Förkämpar (IK) är en så kallad mixad blogg med tyngdpunkt åt humor, den skrivs av idioter för breda massan (som också består av idioter med våra hardcorefans som briljanta undantag).
Vi råkar vara opålitliga (varvid kategorer med "dagens" etc kan dröja veckor mellan gångerna...)
Vi är även opolerade, oortodoxa, ohyfsade, osannolika, obevekliga och ofantligt mycket bättre än alla andra.
IK är vidare en blogg som handlar om humor och våra liv i första hand samt om fortlevnadsprojekten för den argentiska miniödlan i andra hand. Har vi tid kommer det även tips på om hur man renoverar sin jordkällare samt om hur man på ett enkelt och smidigt sätt tillagar fish&chips i ett vindskydd på österlen en snöig augustimåndag.

Med en enorm stolthet menar vi att vi är subjektivare än alla diktaturers tidningar, samt att vi slår ner på modebloggar och borgare så fort vi kan. Vi menar rent av på att just att slå ner på dessa företelser är estetiskt tilltalande.

IK produceras även i en specialupplaga för modebloggare där vi har satt bindestreck mellan varje stavelse i flerstaviga ord  så de lättare kan hänga med!

IK är opolitiskt men röstar nog på Anti i nästa riksdagsval faktiskt...

Av någon totalt outgrundlig anledning behöver inte hela redaktionen tycka samma sak som den enskilde skribenten vilket vi tackar och bockar för.

IK är ingen feg jävla skitblogg där vi inte vågar ta emot kommentarer utan att först godkänna dom men vågar lova att skriver ni skit om oss får ni miljonfalt tillbaka på samma sätt!
 
DU KAN FÅ VARA MED I VÅRT GLADA GÄNG!!

Sätt dig bara vid tangentbordet, skriv ett brev eller skicka flaskpost med det du vill att vi ska slänga upp, vi tar in vilken skit som helst som ni sett, men det är en fördel om det inte handlar om mode eller är en hyllning till bokhyllan billy utan har en fin knorr.

IK PÅ ENGELSKA!!

Yes, people we can translate all this shit if you, against all odds, would like that. Just email us on our briljant e-mail adress ironinsforkampar@hotmail.com and then our briliant translater fylle-evert will translate the blog just for you. It's a big work but he will manage to do it in 2days, so just be patient boys&girls out there!

Skribenter på IK!

Det dyker kanske upp anonyma inlägg ibland här... dessa är då skrivna av antingen Ernest Hemingway, August Strindberg, Astrid Lindgren, Platon, Leo Tolstoj, Stephen King (tippandet), JRR Tolkien eller Kalle 8år.

De teckningar som vi inte publicerat (än) är målade av

Leonardo da vinci, Walt Disney, Jenny Nyström, Anders Zorn, Michelango, Anti, Per 8månader, Carl Larsson, Vincent Van Gough, Rembrandt, Bruno Liljefors, John Bauer, Matilda 4år,

Tack till följande personer för att de gör så vi orkar med bloggen!!

Bosse Hansson för att han gått i pension, våra managers, våra sponsorer (HAHAHAHA), jultomten, påskharen, Anna Brolin för att hennes ansikte lyser upp tvrutan då och då, våra personliga tränare, våra psykologer, vår cateringfirma, de som uppfann kebabpizza.

Kommentarer
Postat av: BorisBorissa

Jo jo, ja ja! Allt det där har jag ju redan fattat. Men för alla dessa ironi/humor befriade personer som ännu inte fattat, så hjälper det nog ändå inte med ett inlägg som på ett så pedagogiskt sätt förklarar meningen med IK.

Keep up the good wörk!

Mvh. Boris.

2008-10-25 @ 18:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0