Andra Halvans första officiella nattbloggsinlägg

Det ryktas att det nattbloggas för lite, så här kommer ännu ett meningslöst inlägg som FH kan läsa på morgonkvisten. Om ca 12 timmar kommer jag lägga upp ännu en svensk låt vi aldrig lär få höra i Melodifestivalen. Missa inte det folket. Vad det blir avslöjar jag dock inte här.

Idag har Anti sett allsvensk speedway mellan två fulvästade lag. Vi får se om han bloggar om det. Anti är som ni märker inte den enda som talar om Anti i tredje person. Jag talar dock till honom i andra person ibland med, är osäker på om han själv gör det. Som vanligt när jag nattbloggar har jag egentligen inget att säga. Då kan man alltid referera till Anti.
Fast å andra sidan är det kanske bättre om Anti sköter snackandet om Anti, så jag lämnar det därhän nu.

Idag har jag sett OS-fotboll. Argentina-Elfenbenskusten. Bra match, Argentinarna ramlar inte så mycket som förr och Elfenbenskusten spelade stundtals riktigtbra och kunde vunnit med lite flyt. 2-1 till Argentina blev det dock. Nåt annat OS har jag dock inte sett, det mesta är ju faktiskt rätt ointressant.

Nu skickar anti emu-musik till mig får se vad det är. Själv röstade man ju nej när det begav sig. Låter lite 80-talsdisco med rap och elgitarrer, och så klagar han på gammal hederlig black metal... Nu skickade han en Afzeliuslåt, verkar vara nån tolkning av den gamla barnvisan om Per Jonssons bonnagård. Nu var den slut, så kan man fortsätta med Týrs Brennivín. Har druckit Brennivín, fast från Island, bra klös i det men med en behaglig mjukhet. Och renhet. Reinheitsgebot rentav kanske. Fast det gäller ju öl.

Klockan är halv tolv nu, om en halvtimme ska jag börja ta mig i säng. So snart slipper ni det här dravlet. Påminner lite om när Magikern hade liveuppdatering på en suparkväll. Var skoj, lär finnas i hans bloggarkiv. Snacka med han på msn samtidigt. Så kan det gå till på nätet efter mörkrets inbrott. Sånt missar FH.

Nu börjar Anti snacka mat med. Mat är gott. Fläskpannkaka åt jag idag, underskattad maträtt. Gammel hederlig husmanskost är inte fel. Särskilt inte då den inkluderar fläsk. Lite synd om judar och muslimer som inte äter av det godaste landlevande djuret. Men det är väl som de kommer fram till i Röde Orm, deras gud tycker själv så mycket om sådan föda att de inte unnar den åt sitt folk.

Klockan klämtar mod midnattstimme, endast tomten är vaken. Och Anti. Snart är nattbloggen slut för den här gången. Får väl börja runda av det hele. Undrar om jag drömmer nåt inatt, minns sällan drömmar. Snart two minutes to midnight, som det står i visan. Då borde man väl posta inlägget då. Avslutar med en liten vers.


Aevi mín er eintómt hlaup
Efter brennivíni
Geturðu sett á glasið í Staup
Gömlu Fyllisvíni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0