Plats 45.

Västra Frölunda HC-Leksands IF, tidigt 90-tal, Scandinavium.

Denna match var klassisk att gå på de åren när man var liten och hockey fortfarande var en sport dit vanligt folk kunde gå ofta utan att bli ruinerade.
Jag åkte med far ner till staden och det var förvisso nära på slutsålt när vi kom fram, men vi fick platser bakom mål och matcherna mot Leksand var höjdare redan på den tiden. De har alltid dragit mycket folk och VF drar ju alltid mycket folk.
Det mest minnesvärda från denna match är, förutom själva grejen att vara på hockey med far något som för en liten kille är obeskrivbart, alla män vet hur det känns etc men det är omöjligt att beskriva i ord.
Denna match började och sedan hände det jag minns bäst från matchen (VF förlorade med 1-2) och det var att ljuset pajade varvid matchen fick skjutas upp ett bra tag i väntan på att det lagades, det hade ju dessutom kommit glassplitter från lampan som pajat på isen varvid omspolning fick göras när väl lampan var fixad. Jag minns även att speakern sa i högtalarna att man sagt till alla jävla p-lisor att itne lappa runt om i götet för att matchen var försenad och folk därmed inte skulle hinna till bilarna inom den tid det normalt tar att spela en match.

Det var en minnesvärd kväll, tyvärr är hockeykvällarna nu mer sällsynta, det är på tok för dyrt framförallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0