Premiär för Antis fotografihörna

Idag kan vi på IK stolt presentera min fotografihörna, eller Antis fotografihörna, som är hörnans fullständiga namn. Här kommer jag att publicera ett urval av mina verk, som - just det - kommer bestå av olika fotografier, såväl sport, kultur som natur-foton. Här kommer alltså inga bilder upp, utan det är professionella fotografier, vilket är viktigt att påpeka. Vill du köpa något av mina mästerverk så är du välkommen att kontakta mig på [email protected].

Det första mästerverket som jag vill visa upp heter Fallande vattendroppar, ett stilistiskt och rent foto som jag är förhållandevis nöjd med. Genom att klicka på den vänstra miniatyren nedan kan du se fotot, och klickar du på den högra miniatyren så kan du ladda ner fotot som skrivbordsunderlägg till din dator (format 1280*1024px)!


Det andra mästerverket heter Sputnik, och det är ett foto på en miniatyr av världens allra första satellit, som förövrigt också hette Sputnik, eller Спутник, som det stavas på ryska (betyder färdkamrat på svenska). Sputniken var, och är, en sovjetisk skapelse och den blev alltså den allra första satelliten att färdas i rymden efter avfärden som ägde rum i sovjetiska Bajkonur den 4 oktober 1957


Fler mästerverk kommer senare, så håll utkik på IK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0