Plats 48.

"fritis"Innebandycup, tidigt 90-tal, Angered.

Ytterligare ett minne där jag själv idottade.
Det var i början av 90-talet så att det varje år anordnades innebandyturneringar mellan alla fritis i angered och detta år gick det av stapeln i Angereds Sporthall.
Vi lyckades efter ett bra gruppspel gå vidare och överlevde sedan ända fram till den stora finalen som spelades över "helplan" tidigare i turneringen hade man spelat på tre mindre planer och det gjorde det tajtare och man kunde skjuta från eget mål och det var ändå tufft för målisen att rädda.

Finalen var stort för en grabb i tioårsåldern, alla de som redan åkt ur satt på läktarna och då detta alltid spelades på ett lov var det massa föräldrar och andra där som var lediga, det var åtminstone halvfullt i hallen (som tar cirka 1000pers) och än idag minns jag känslan EXAKT när presentationen av lagen gjordes och ens eget namn lästes upp, alla andra kids vrålade ju som stuckna grisar åt varje namn så det var skoj.

Sedan så började själva matchen, vi förlorade visserligen men det var ändå mäktigt att för första gången stå på en "scen" som en idrottsplan ändå är inför så mycket folk för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0