Sverige-Ukraina.

Em närmar sig, idag är det genrep mot Ukraina.
IKs emskribent anser att följande elva ska starta:

Mv-Andreas Isaksson, därför att det gällerr att han får matcher i kroppen inför em. Att jag personligen föredrar Shaaban är en annan femma, Isaksson lär stå i EM och ska då självklart vakta buren i genrepet!

Hb-Niclas Alexandersson, ett svårt val dels för att det inte är säkert att Alex klarar tre matcher på åtta dar i em och ska man då verkligen slita på honom i genrepet med? Men denna kamp är till för att spela ihop en tänkt emstartelva och då blir det Alex.

Mb-Olof Mellberg, Är han månne den mest givne i landslaget just nu? Självskriven ledare i försvaret.

Mb-Petter Hansson, ja rapporterna gör ju gällande att Majstorovic varit bättre på träningar etc, men det känns inte rätt att byta i mittlåset en vecka innan em... Hansson är dessuom alltid stabil i landslaget numera.

Vb-Mikael Nilsson, lär troligen bli så att Nilsson tar denna plats där Sverige just nu är som svagast. Nilsson gör aldrig en riktigt dålig match dock och lär få spela här.

Dm-Anders Svensson, Taco ska hellre starta än Linderoth som läget är nu, jag ser nämligen hellre att man slänger in Linderoth senare i matchen istället för att köra slut på honom i början. Det står ju enligt expertisen utan tvivel att Linderoth inte grejar 90min och då blir det Andess på denna postitionen. den som säger sidledsdanna erbjus gratis ståplats i bottenviken...

Hm-Fredrik Ljungberg, Det sägs ju att han ska chansa för att ha en match i benen innan em, isf spelar han men hur smart det egentligen är återstår att se. Dock är det utan tvivel så att kan han spela ska han också göra det. Sverige har få spelare som väcker respekt hos motståndarna på allvar men Freddie är en av dom.

Vm-Seb Larsson, Han måste bara in i startelvan så bra som han varit iår.

Om- Kim Källström, känslan är att får Kim verkligen chansen i de tre gruppmatcherna i EM slår han igenom på allvar även internationellt, visst är han redan stor men får han bara den säkerheten som det innebär att få spela 3*90min i em så har vi här en given strateg på den svenska mitten framöver.

F-Henrik Larsson, mest given av anfallarna i nuläget med tanke på skadeläget.

F-Johan Elmander, okej innan diverse Zlatanister vrålar... Zlatan är given när han är hundra, nu är han inte det och bör därför inte spela , men han ska vara en joker att kasta in i andra. Elmander och Henke fungerar ihop och ska få chansen att visa det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0