IKs GALANT GALNA GALA del2

Årets grupp- Nationalteatern.Nationalteatern är på senare år det som fått stå som symbol för hela proggrörelsen i princip. En rörelse som vi alla vet var som störst på 70-talet men som än idag har många fans därute.
Politiska texter och en färg på dom som vi ju redan i de långa intervjuerna avslöjat att majoriteten på bloggen föredrar.
Nationalteatern drar fortfarande enorma massor när de spelar, som de faktiskt gör då och då än idag. Dock verkar det tyvärr vara så att folk utan tanke på texternas egentliga mening. Men men så är det. Här är låten iaf GE MEJ MITT LIV.


Årets Album- The Black Album (heter ju egentligen "Metallica" dock), Metallica. Vaddå inte ett nytt album??? Spelar ingen roll det förtjänar att få utnämningen i vilket fall som helst! Här visas "Nothing Else Matters".


Årets manliga artist- Johnny Cash. Cash är alltid Cash och att ha överlevt så lång tid inom musiken förtjänar en plats bara det, tyvärr är han ju inte vid liv längre. Vi är stora fans av Cash allihop på bloggen och har ju även haft honom som "Dagens Artist" vilket vi ju visserligen haft en hel del av de som är med här. Här är låten iaf, "RIng Of Fire"


Årets kvinnliga artist- Turid! Progg är aldrig fel och detta gör tillsammans med kulstatusen att Turid får "årets kvinnliga artist". Nedan med låten "moder"


 


Årets Låt- Folket Bygger landet-Ulf Lundell. Varje år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0