Schlagerresultatet analyseras av Anti!

I lördags avgjordes som bekant årets första deltävling i melodifestivalen 2008 och precis som väntat tippade jag rätt på de flesta positionerna! Att Christer Sjögren gick vidare var helt rätt, en skön låt framförd av vår störste nationalhjälte efter Christer Fuglesang... kan inte bli så mycket bättre! Att Amy Diamond gick vidare till finalen istället för E-type/Poodles, som "bara" gick till sista chansen, är inte heller mycket att säga om. "Andra halvan" tände till av de höga tonerna och de korta kjolarna och började som befarat att tokrösta. Det enda man kan höja ögonbrynen åt en aning är det faktum att Velvets bidrag fick se sig helt utslaget till fördel för Suzzie Tappers tårdrypande ballad, men inte mig emot där heller. Velvets bidrag var visserligen klatschigt och snyggt framfört, men hur många liknande låtar har man inte hört? Nej, Tappers bidrag var mer originellt, mer äkta, så det är bara att gratulera svenska folket till att de tycks ha lärt sig lite mer om musik sen förra året!   


Kommentarer
Postat av: Ida

Ja det verkar som att han har bra koll iaf..! Fast jag håller dock inte med om balladen som gick vidare, jag tycker den var blaha blaha och bland de sämsta jag nånsin hört. Tycker egentligen inte om sån där dansmusik som Velvet gör, men tycker ändå hon hade den bästa låten i lördags + balladen som sjöngs av den stackars bortkomne pojken. Iofs krävs det säkert för vissa fler än en lyssning av den, men jag fastnade dock efter en.

2008-02-11 @ 07:44:53
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Ida

Dock röstade jag ju inte, vilket jag inte heller brukar, så jag kan ju inte helt lägga skulden på svenska folkets dåliga musiksmak ;)
Men Sjögrens låt gav mig rysningar! Och det var inte av den bra sorten... Underhållande var det ju iofs, och han kommer inte komma långt i finalen.

2008-02-11 @ 07:46:36
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0