Omgång 2

Så har då omgång 2 i gruppspelet avklarats.

USA mötte tunisien och tog planenligt ledningen i den 23e minuten genom Giuseppe Rossi, spelet böljade oroväckande mycket fram och tillbaka genom halvleken men utan att det skrevs nåt mer i målprotokollet. USA hade dock en boll inne men den dömdes bort för offside och det kan inte diskuteras.
USA lär inte varit nöjt med matchbilden dock men ledningen hade man.
Andra halvlek och oavsett vad Tunisiens ledning sagt till spelarna så gav det utdelning, de kvitterar i 48e minuten och tar sedan ledningen i den 58e.
I den femtionde hade dock en viss Jemal Johnson kommit in och han kvitterar i den 61a minuten. Både lagen har några lägen men utan att få till det riktigt ordentligt.
Matchen slutar 2-2 och man kan återigen säga att Jemal Johnson var en super-sub!

England slog sedan planenligt Sverige, hela 3-0 slutade den matchen vilket ger oss följande tabell med en omgång kvar, en omgång där England och USA möts och Sverige möter Tunisien.

1 England 2 2 0 0 4-0 6
2 USA 2 1 1 0 3-2 4
3 Tunisien 2 0 1 1 2-3 1
4 Sverige 2 0 0 2 0-4 0

Sverige alltså redan utslaget vilket kan bädda för att Tunisierna vinner, för USAs del räcker det med oavgjort mot redan klara England, tufft värre dock.