Nattblogg

Känner mig lite rastlös, vill inte lägga mig än. Men det finns inget bättre att göra. 

Anti tyckte jag skulle ondgöra mig över regeringen. Utförsäljningen av statliga bolag har börjat. Men det är klart, vi behöver ju pengar till viktiga reformer som köp av sexue.. förlåt hushållsnära tjänster, avskaffande av statlig inkomstskatt för de som tjänar snormycket med mera. Att framtida inkomster kommer saknas får la framtida regeringar bry sig om.

Där fanns en fördel förr, med en monarki med makt som går i arv, de flesta ser till att ge nogot åt dem som kommer efter. Tänk om av regeringen avgudade figurer som familjen Wallenberg gjort som regeringen. Sålt av alla företag och sen spenderat pengarna på lyx och överflöd. Så gör de inte för de vill att deras barn (som förövrigt alla heter samma sak) också ska ha inkomster. En regering i en demokrati ser aldrig längre än en mandatperiod. Och förlorar man valet så är det ju bra om pengarna slut, lättare att vara gnällkärring i opposition då.

Men avreglering av posten är fiffigt. Om 10 brev ska till 1 hushåll ger det ju många fler arbetstillfällen om 10 brevbärare bär varsit brev istället för att en bär alla 10. Nästan lite sovjetiskt. Sånt gillar vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0