IK-Dagen 2008!

Den 11juli är det dags!
IK-Dagen 2008 äger rum i Göteborg!

Lördagen 11 Juli är det dags för årets IK-dag i Göteborg!
Det blir en heldag för alla fans till IK, stora som små.

Biljetterna kostar enligt följande:

Barn 0-15år= 50kr
Ungdom 15-25år= 100kr
Vuxen= 200kr

Biljetter beställes genom [email protected]
Ange där, antal biljetter, biljettyp och ditt namn och adress så vi kan skicka biljetterna.

IK dagen är en heldag så vi rekommenderar er starkt att boka boende i Götet från fredagen till söndagen iaf.IK kommer gärna med tips om boende, ta då kontakt via vår mail.

Hur ser då IK-dagen ut?

Schema för dagen:

08:00 Samling på Götaplatsen längst upp på Avenyn för att gemensamt (beroende på antal deltagare förvisso) bege oss till ett närliggande café för gemensam frukost och ett tillfälle att direkt lära känna varandra.

09:30 Vi tar och vandrar ner längs en vackert vaknande Aveny ner till hamnen under van ledning av halvorna

10:00 Vid hamnen är det sedan uppställt hoppborgar och klättervägg för barnen vid operan där alla kids kan leka sig mätta, försäljning av glass och dricka kommer ske i samarbete med en lokal entreprenör.
För de vuxna sker en standupshow med Glenn i ett närliggande tält!

12:00 På samma plats, vid operan, har nu Johan Gyllensten anlänt till scenen för att visa upp sina trollerikonster. Ingen extra avgift för att bevittna detta tas ut. Beräknas hålla på i en dryg halvtimme, sedan finns möjligheter till fotografering och autograftagande med Johan!

13:00 Vi beger oss med en chartrad buss från Operan till Slottskogen där vi har anordnat diverse aktiviter som utomhusbadmintonturnering och bränbollsdito med oerhört fina priser till vinnarna.

15:00 En lättare måltid serveras i Slottskogen i ett partytält och under tiden alla äter och dricker gott (för alkohaltiga drycker, som ni förstår ska drickas i måttlig mängd i barnens närvaro, kostar det lite extra) medan Paddan och Deve håller ett tal om gästbloggeriets stora fördelar.

16:30 Anti ger er alla som vill gratis tips på hur ni tekniskt kan utveckla bloggen. Under tiden har Glenn tagit på sig rollen som IKs eget "Mora Träsk" och underhåller barnen. Halvorna övervakar det hela och håller i trådarna som tidigare under dagen.

18:00 Alla med barn får en möjlighet att åka till sitt hem dessa dagar och lägga barnen, detta i en chartrad buss som kör enligt en väl dragen rutt som sätts upp när vi vet vart alla bor. Övriga får nu en historisk lektion om IK av halvorna.

20:30 Vi samlas alla igen i Brunnsparken där vi sedan beger oss till en icke namngiven lokal där vi under kvällen kommer bjuda på många roliga överraskningar och där det är fritt fram att festa som man vill, IK tar dock inget ansvar för hur ni beter er utan vanliga krogregler gäller.
Bloggfolket kommer givetvis att finnas på en bra plats i lokalen hela tiden men vissa kommer givetvis hela tiden mingla runt.

23:00 IK-folket börjar nu, en och en, inta scenen där det finns möjlighet att ta kort med och begära autografer etc av oss. Följande tider är tänkta för det
23:00= Andra Halvan
23:30= Anti
24:00= Paddan
00:30= Glenn
01:00= Första Halvan
01:30=Deve
02:00= Johan.

03:00 Stället stänger och IK-dagen är över för denna gång, vi har som tanke att upprätta en lista så alla kan hålla kontakten med varandra även efteråt genom en gammal klassisk mailinglist.

Det var schemat för IK-Dagen det.

Finns det några vidare frågor om det hela eller om ni har några speciella önskemål som ni önskar ha tillgodosedda (IK kommer göra allt för att lyckas tillmötesgå dom men lovar inget) så maila på: [email protected]

Obeservera att antalet biljetter är begränsat med tanke på lokaltillgång och rent transportmässiga orsaker.

VAD VÄNTAR DU PÅ? ANMÄL DIG NU!!!
[email protected]

VI SES 11 JULI!!!!

Glenn, Anti,Paddan, Deve, Johan, Andra Halvan och Första Halvan, IKCREW!


Kommentarer
Postat av: Annelie T

Jag har en fråga angående charterbussen. Jag tänkte ju såklart ta med min lillebror men går bussen förbi Gällivare så att han kan fara hem och sova tidigt? ;)

Vad tycker ni föresten om min insats i husflyttningsfilmen?;)

2008-04-17 @ 16:29:15
URL: http://anneliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0