Intervju!!!

Det är dags för en intervju med de två galningarna som driver den här bloggen. "Den andra halvan" tog faktiskt kortare tid på sig att svara än mig vilket syns i svarslängden men håll tillgodo gott folk!

1.Varför driver ni Ironins Förkämpar? Varför heter den just IK?

Jag: Vi driver bloggen för att underhålla världen, vi är unika på det sättet att vi är några av ytterst få som verkligen bjuder på humor konstant varje dag. Sedan de som ev inte fattar humorn är det bara synd om.
Den heter just IK för att Ironins Förkämpar är vårt gemensamma namn, vi kämpar för ironins och humorns framträdande roll. Att det sedan förkortas IK beror på att jag skrev fel första gången jag skulle skriva om Ironins Förkämpar så istället för IF blev det IK och sedan har det gått för lång tid att ändra..Det tog förövrigt andra halvan veckovis att fatta att det inte, korrekt förkortas IK.


Andra halvan: Varför inte? IK är en förkortning av nåt.

2.Ni har ju länge försökt hålla er anonyma utanför en liten,liten krets gällande bloggen. Varför är, eller var, ni anonyma?

J:Vi ville helt enkelt att övriga människor skulle känna sig underlägsna, som de ödmjuka människor vi är...
Vi tyckte sedan även att det är svårt att hålla sig själv bakom texterna om man gått ut med vem man är, är man anonym får texterna,inläggen, filmerna, humorn en mer centrerad plats och får tala för sig själv på ett annat sätt än när man gått ut med vem/vilka man/vi är. Nu har vi ju så gott som avslöjat oss genom golffilmerna men ändå. Vem vet det kanske kommer mer avslöjanden snart. Våra gästbloggare visas ju med bild dock.

AH: För att kunna hantera mängden fans på gatorna.

3.Hur försvarar ni att ni inte har så mycket eget material utan mest youtubeklipp och arenabilder?

J:Det försvarar vi inte alls, det är bättre med det än att skriva skit. Dessutom så är ju arenagrejen egen förutom själva bilden då som visserligen är central för hela inlägget. Men det har ändå varit en hel del eget material, gästbloggeri och detta t.ex. sedan pågår det även febrilt arbete i kulisserna med eget material.

AH: Vi är den blogg med den överlägset bästa kombnation av youtubeklipp och arenabilder. Vi tyckte dessutom det kändes aningen mer originellt än att skriva vilka kläder vi har på oss varje dag.

4.Vad har ni att säga till era fans i allmänhet och ert superfan i synnehet?

J: Våra fans är ett troget släkte som alltid står oss bi och det ska de ha en eloge för!!
Vårt superfan är fenomenal och har berikats med en egen vecka på bloggen "SUPERFANVECKAN" den lär återkomma varje år.
Fanskaran får gärna utökas dock, inte oss emot.


AH: Hej på era ärade fans och ett extra hej på vårt superfan!

5.Vad är ni mest nöjda med/stolta över på bloggen såhär långt?
Vad är ni mest missnöjda med/skäms ni över på bloggen såhär långt?

J: Mest nöjd är jag över toppnoteringarna läsarmässigt och att vi trots allt har hyfsad uppdateringstakt.
Mest missnöjd är man över att antis barnsaga inte kunde publiceras, vi väntar med spänning på en ny publicerbar variant.


AH: Att folk läser den och Dagens Arena. Missnöjd? Kan bara svara för egen del, och det är att jag inte kunnat alla Dagens Arena direkt.

6
.När går bloggen upp i topp bland besökta sidor på nätet tror ni?

J: Vi är snart där, det ryktas att det bara är en burundisk syförenings sida med stadgar som är före, men med vår ökning så är vi ikapp om ett år!

AH: Imorn eller möjligtvis på torsdag.

7.Det ryktas om en "fansens dag" berätta om den?

J: Det blir en storslagen tillställning som kommer presenteras närmare på bloggen framgent, vi letar fortfarande efter vissa sponsorer som kan ro hela projektet i hamn dock. Förhandlingarna kan vi säga går bra utan att nämna namn. Håll utkik på bloggen gott folk!

AH: Hemligt än så länge.

8.Kommando Peking med Paddan i spetsen får en allmer framträdande roll på bloggen, vaddan denna satsning och kommer den fortsätta?

J: Satsningen kommer sig av att andra halvan var lat ett tag och då steg kommando peking fram och på den vägen är det. Satsningen lär fortsätta i den mån att kommer det hyfsade grejer därfifrån slängs det upp på bloggen. Rykten säger att en viss fest de ska ha kommer resultera i en del...

AH: Vi vill bredda oss geografisk änna.

9.Vad saknar ni mest på bloggen?

J: Kvalitativa barnsagor av Anti!! Samt att andra halvan får fram mer inlägg ;-) Samt fler gästbloggare och ännu fler läsare.

AH: Fler läsare.

10.Finns det planer på att utveckla bloggen innehållsmässigt, utseendemässigt, skribentmässigt?

J: Innehållsmässigt javisst frågorna är många om hur bara.
utseendemässigt? Om det tvistar de vise. Vi anser att enkelhet är en viktig del av bloggen. En för snygg layout tar bort fokus från innehållet.
Skribentmässigt? Javisst, är det nån som är intresserad av att följa i våra fotspår så hojta till via mail eller i kommentarerna.

AH: Nä. Jodå, vi utvecklas hela tiden, med  kommando Peking osv.


11
.Varför avslutar ni alla intervjuer med "Gillar du fish&chips?"?

J: För att vi alltid undrar det och för att det är en klassisk avslutning!

AH: Vi sparar ju den viktigaste frågan till sist givetvis.

12.Gillar du fish&chips?

J: japp man har väl god smak!

AH: På hur många sätt kan  man  svara ja på en fråga?

Kommentarer
Postat av: Superfanet

Varför har jag aldrig tänkt på att IK faktiskt inte är en förkortning av Ironins Förkämpar? Nu skäms jag lite. Tur att pressbyrån finns by the way.

2007-11-26 @ 19:31:57
URL: http://anneliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0