Visst kan vi skriva också!

Hejsan alla marulkar och laxar därute!

Vi får ibland kritik för att vi skriver för lite och istället bara har bilder och videos.
Jo,det är faktiskt sant vi skriver inte så mycket men det beror mest på att vi inte har nån större lust att skriva om vilken färg det var på äpplet vi nyss la in i kylen för att sedan äta det klockan 13.02.
Men för er skull kan vi skriva ett inlägg bara just för att skriva ett inlägg, att skriva ett inlägg är inte svårt det är bara att skriva ord som bildar meningar (jo,så gör man faktiskt Anti!) som sedan bildar en sammanhängande text som i sig sedan förmedlar något.
Vi väljer därför att här först därför skriva detta inlägget om att vi faktiskt kan skriva innan vi sedan kanske eventuellt skriver något bara för att skriva något som ni som gnäller på att vi aldrig skriver kan sluta gnälla på att vi aldrig skriver eftersom vi just skrivit.

Vi är så duktiga att vi t.o.m. kan dela upp vårt skrivande i detta inlägg i stycken, det ni!
Dessutom har vi snart skrivit ett helt inlägg utan att skriva mode eller kläder i det, vilket är fantastiskt! Fan nu skrev vi ju det likt förbannat, ja, där ser ni hur svårt det är att låta bli!
Vi kan även skriva om glass och pizza det är något vi har stora kunskaper inom. Och då menar vi inte den pizan som folk lägger efter en fredagkväll ute på avenyn! 
Nu skriver vi vidare i ett inlägg, visst är det fantastiskt att vi fortfarande har något att säga?
Egentligen har vi ju inte det men det spelar ingen roll! Skriva kan vi ändå, bättre än många andra dessutom! (ni skulle bara veta vad vi kan!)

Nej, nu ropar "andra halvan" att power rangers dvd-n är på g måste rusa! Ja,herregud det går fort idag!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jajamän, det kan man kalla en stärkande frukost! Nej snarare pajade den magen för mig, men jag får skylla mig själv...

Jaså, arbetslös eller?
Åh vilka tjusiga kläder hon hade! Synd bara att de var så dyra, för blev riktigt förtjust i jeansen! Tror det kommer bli vinterns it-byxa.

2007-12-07 @ 11:31:59
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0