Dagens Artist-Lars Winnerbäck!

Winnerbäck ja, en artist jag upptäckte via bror min ett antal år innan han slog igenom. När han väl sedan slog igenom var det mer ett "jaha,vart har alla ni nybörjarfans varit innan då?". Nåja, allt har sin tid men det är intressant att det först var via det tredje albumet han slog igenom rejält.
Winnerbäck har i Sverige kallats för lillundell och vi som följer bådas karriärer kan inte säga annat än att visst är det så.
Bara en sån sak som att Lundell i några år i början av karriären spelade med ett band vid namn "Nature" och Winnerbäck nu spelar med "Hovet" är en liknelse som gör sitt till.
Sedan spelade ju Norpan Eriksson med Lundell och numera med Winnerbäck. Sådär kan man hålla på.
En rejäl eloge ska Winnerbäck ha för att han inte går ut i media oavsett vad det gäller. Mycket bra!
Har haft förmånen att såväl se flera konserter med Winnerbäck som att jobba på konserter där han spelat, alltid trevligt. Det är väl dock det steget som återstår att det går från trevligt till att få med sig den generation som följer honom nu även framöver.

Vi börjar här med två låtar från ett mycket, mycket tidigt stadium i hans karriär, två låtar som väl ytterst få känner till och antagligen ingen känt till om det inte vore för vår vän youtube.


Här följer sedan den kanske starkaste allsångslåten på varenda konsert, "hugger i sten".


Dom tomma stegen...


Vi avslutar dagens artist som tyvärr är oerhört kort rent textmässigt pga lite stress med den senaste hiten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0