The Final Countdown

Europes gamla hit brukar passa när det drar ihop sig till större grejer och även om det känns väldigt klyschigt så kan kan jag inte låta bli att lägga upp den inför det stora avgörandet i Allsvenskan. Dessutom finns det ju en mängd covers på den varav flera ganska intressanta så den hade ju kommit förr eller senare ändå. Allsvenskan avgörs förvisso inte förrän imorgon men vi är ju inne i nedräkningen och jag kommer inte vara här imorn, och dessutom lär FH blogga rätt friskt i morgon bitti med, så jag drar upp den nu.

Först ut är en skaversion signerad Frank Furillo. Jag har tjötat om det förut men jag gillar när en cover inte bara försöker kopiera en låt utan gör nåt eget av den. Detta är ett exempel på detta.


Norther är mer lika originalversionen men även de har satt en lite mer egen prägel på det hela. Dock den svagaste av dessa covers i mitt tycke.


Om man föredrar en lite mer technotouch på det hela så har även Laibach gjort en cover. Nu är jag inget technofan direkt men jag tycker de lyckas utmärkt med göra en egen tolkning av låten, att göra nåt annorlunda med den.


Dispatched, å sin sida, drar upp tempot en bit. Speciellt i förhållande till den jämförbara versionen av Norther.


Nu blir det 80-tal på allvar! Originalet av Europe. Denna har nog de flesta hört.

KROSSA!!!



SJUNG FÖR ÄNGLARNA!!!




Malawi.




Syrien.














Haiti.




0 dagar till FINALEN...

Först och främst var buba arg för att jag räknat fel på dagarna men jag hävdade att jag räknat rätt hehe.

Imorgon smäller det, ja jisses...
Råttorna har börjat anlända, man själv håller på att krevera och jag fick bråka för att få tillbak mer än 40kr på min 500lapp när jag handlade för 56kronor i affären nyss. Inte bra.

Fy fan säger jag bara, jag är så nojjig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den här matchen gör en tokig.
Om 27timmar och 15minuter smäller det.
Då jävlar.

ALLA som är där ska sjunga tills halsen blöder, skit i att ni inte kan tala i veckor efteråt.
Vi på östra ska vara 100% mer tokiga än mot HBK då vi var bäst iår. Klacken och levande sittplats ska elda på som aldrig förr. Stämningen mot Legia 95 och Sparta Praha 94 ska förminskas till gaisklass i jämförelse med stämningen imorgon.

Detta är våran borg, detta är vårat hem och det ska vi se till att horbojan,fotbojan,"eyy-var-är-min-fanta" grabben på kanten och övriga råttas får veta.
Om ishizaki tyckte det var ett helvete att spela på vår kant under ifk-ellos ska råttorna veta att de lever.

Nu jävlar ska vi sjunga tills vi blöder.
IMORGON SMÄLLER DET!!
Detta är ingenting jämfört hur anti och alla andra småbarn längtar dagen innan julafton, problemet nu är även att man inte vet om man får några julklappar imon. Får vi inte det kan man lika gärna inse vilken helvetisk vinter det blir, och media lär ju frossa i gnagetartiklar.

"Folk kanske tycker att man hellre skulle vilja vara i Rom,London eller så denna helgen, men jag vill inte vara någonannanstans än i Göteborg"-Simon Bank, AB.

SÅ STOR är matchen, man kan betänka att Gunners möter Spurs i london idag för att få lite perspektiv på uttalandet.

Nu jävlar väntar en sömnlös natt till innan man vet om det blir ostmacka eller pytt imorgon kväll.

HATA AIK!

/FH!

Spelnostalgi

Så var det fredag igen [edit: det blev visst lördag innan inlägget postades]. Sitter här hemma och känner nostalgon flöda genom kroppen. Inte på grund av kvällens avsnitt av Idol som nyss tog slut och inte heller på grund av Gyllene Tiders "När alla vännerna gått hem", som just nu ljuder ur mina hörlurar som sitter på mitt filosofiska huvud. Nej, nostalgin kommer istället från ett gamalt spel jag inte rört på många år, ett spel till min älskade gamla Sega Mega Drive...  Buck Rogers: Countdown to Doomsday!

För att vara ett spel till Segas populära 16-bitarskonsol är grafiken högst medelmåttig, men det innehåller dock väldigt många olika moment i form av närkampsstrider med sitt "team" mot fienden, samt ett dektektivarbete för att veta vad man ska göra härnäst. Dessutom kan man kriga med rymdskepp och borda fiendernas skepp för att tjäna pengar, vilket är bra om man vill ha råd med nya vapen. EFter strider och lyckat dektektivarbete blir ens karaktärer mer erfarna vilket också gör att man kan specialisera dem inom en rad olika områden som man har nytta av vid olika tillfällen under spelte gång. Sist men inte minst är spelet betydligt svårare att klara än många av dagens moderna TV-spel (inte minst när man var liten och knappt förstod de engelska texterna).

Det är riktigt kul att spela om gamla klassiker. Man väcker många trevliga minnen till liv (kanske även en del tråkiga). Dessutom får man liksom när man ser en film för andra gången en bättre förståelse för handling och liknande när man gör om samma moment minst två gånger. Kort sagt kan man alltså säga att (a) det var bättre förr, och (b) insidan är betydligt viktigare än utsidan!


Men vad är då Buck Rogers för er som inte vet? Här kommer några klipp från Wikipedia:
Buck Rogers skapades ursprungligen 1921 som Anthony Rogers (Namnet Buck fick han först då det blev en tecknad serie, möjligen ispirerad av en fiktiv cowboy med det namnet) av Philip Francis Nowlan och var hjälten i två långnoveller (Armageddon 2419 A.D. och The Airlords of Han som senare slogs ihop till en pocketbok) som publicerades i Amazing Stories. Buck Rogers blev senare också en tecknad serie, filmserie, TV-serie, datorspel och så vidare. Buck Rogers är en viktig del av USA:s populärkultur och sägs vara vad som populariserade rymdopera.

Och så lite om spelet:
The game centers around a longstanding war between Earth and Mars, more specifically between two organizations, the Earth-based New Earth Organization (NEO), and the Mars-based Russo-American Mercantile (RAM). The militaristic and dictatorial RAM, backed by a powerful army of genetically engineered soldiers, has been laying siege to Earth for years. NEO, effectively an organized resistance movement, is forced to operate out of secret bases on the surface of Earth and in orbit in its uphill battle for human freedom.

Omslag


Mitt team


Ha en trevlig helg!
/Anti



Tipskommentarer

Djurgårdens IF-Kalmar FF
Tips: 1-2
Känns svårt att tro nånting om bottenstriden nu, men detta resultat är lika gångbart som nåt annat.

IF Elfsborg-Helsingborgs IF
Tips: 1-0
Troligt.

Gefle IF FF-Örgryte IS
Tips: 0-2
Alltid svår bortamatch. Dock skulle seger ge ÖIS kvalplats förutsatt att han tippat rätt ovan.

Halmstad BK-Gais
Tips: 1-2
GAIS har en förmåga att sluta spela när kontraktet är säkrar vilket BP-matchen visade tydligt, men nu får de fan ta sig i kragen.

Hammarby IF-BK Häcken
Tips: 0-2
Hammarby är borta och oavsett resultat lär det inte vara muntra miner på Söderstadion.

IFK Göteborg-Solna Aik.
Tips: 1-0
Såna matcher är egentligen otippbara.

Malmö FF-IF Brommapojkarna
Tips: 3-0
Jahapp.

Örebro SK-Trelleborg FF
Tips: 2-0
OMGÅNGENS HETASTE MATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aik:s stakethjälte?


1 dag till FINALEN...

Det är olidligt just nu, idag vaknade man 05:15 det är förvisso rätt tid att vakna så sett, men när första tanken är: FY FAN DET ÄR INTE SÖNDAG ÄN!
Ja, då undrar man.

Vi spelar en match som det står enormt mycket om i media och jag är sådan att jag läser ALLT, jag glömmer nog hälften för att jag läser och blir så jävla nervös att naglarna redan är nerbitna. Idag handlar det lika mycket om säkerheten runt matchen som om själva matchen.
Det är givetvis så att man eggats upp rejält av allt och även trissar upp det själv, men det tillhör och personligen skulle jag ALDRIG slåss, varken i fotbollens namn eller rent generellt. Dock är hela säkerhetsapparaten något som trissar upp matchen än mer.
Man har hyrt in specialstaket från utlandet för att bygga en järnring runt arenan och man kommer ha kravallstaket och flera hundra poliser runt om arenan under matchen för att förhindra planstormningar.

300poliser och 500vakter/matchvärdar/stewards kommer jobba enbart på Gamla med säkerheten, på stan kommer minst 1000poliser ytterligare jobba. Det är en säkerhetsapparat som kostar på. Samtidigt, innan folk börjar vråla om de höga kostnaderna får man räkna på vad fotbollen drar in till samhället varje år. Först DÅ kan vi få en rättvis bild av vad säkerheten kostar.

Vi har sett videos med spelare och gamla spelare från båda lagen där det uppmanas till lugn.
Personligen hoppas jag att vi slipper alla bråk (även om jag inser hur naivt det är att tro på en lugn tillställning) men att stämningen inne på arenan är extremt het utan att resultera i några intermesson(stavas det så, antagligen inte men vafan detta är en sketen blogg) detta blir den största matchen under vår livstid i svenska turneringar.

Själva matchen är egentligen helt omöjlig att tippa men jag tippar 1-0 (det där var en go mening...) efter att Hjalle av alla människor dragit in en frispark i 89e... Då kommer man gå bananas minst sagt.

Nojjan blir bara värre och värre.

KOM IGEN NU BLÅVITT!!!!

/FH!

Tanzania.




Cypern.



Trots de turkiska flaggorna är detta Cypern, ni som kan er politik förstår varför.


Guatemala.




Allsvenskan omgång 30.

I den tjugonionde omgången hade jag följande tipsstatisk:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 1

Totalt(av 224möjliga)

Antal rätt resultat: 20
Antal rätt tecken: 89

OMGÅNG 30!!

Djurgårdens IF-Kalmar FF
Tips: 1-2

IF Elfsborg-Helsingborgs IF
Tips: 1-0

Gefle IF FF-Örgryte IS
Tips: 0-2

Halmstad BK-Gais
Tips: 1-2

Hammarby IF-BK Häcken
Tips: 0-2

IFK Göteborg-Solna Aik.
Tips: 1-0

Malmö FF-IF Brommapojkarna
Tips: 3-0

Örebro SK-Trelleborg FF
Tips: 2-0

Andra Halvan kommenterar under dagen.

Buhu...

Förhoppningsvis ser det ut såhär Söndag eftermiddag.

[Lenny.jpg]

Ja, jo tjenare, det funkar nog, jo just det...

Polisen informerar gnagare

2 dagar till FINALEN...

Först och främst, det var felaktigt att döma bort Ösks ledningsmål, MEN det lämnar vi därhän. Finalen spelas ändå och även om det hade varit en fördel att kunna spela oavgjort så måste man ändå gå för seger på söndag.
Det är lättare att veta att man måste vinna än att spela safe för oavgjort.
Aik Solna visade igår guldfrossa likt vi gjorde mot HBK dagen innan.

Vissa undrar säkert hur det kan vara "2 dagar till FINALEN..." när den går på söndag....
Det förklaras nu.
Fredag 1 dag kvar
Lördag 0 dagar kvar
Söndag DAGEN D!
Sedan kan man tjafsa om 0dagar men det lämnar vi därhän.

Det är en match som är totalt fucking jävla omöjlig att tippa på söndag. Vi ska dock mosa, på ett resultatmässigt eller genom en brutal tackling, asen på planen. Främst då givetvis Bojan,Fotbojan (FY FAN VAD DU ÄR HATAD DITT JÄVLA SVIN), mannen med det långa namnet på kanten (nej buba inte Kenny Pavey han hatar vi med förövrigt). Vi SKA skapa ett totalt fucking jävla inferno på läktarna, stämningen ska vida överstiga Sparta Prag 94 och lär vara avsevärt hetsigare än Legia Warzawa 95 (de som minns vet...)

Jag vågar inte säga att vi vinner men vi ska tamejfan kriga för det, detta är inget annat än ett renodlat krig. Det är egentligen sådana här direkt avgörande matcher man drömmer om, nu är det ju lite olyckligt att det är just solna som är motståndarparten iom att staden blir en krigszon, men likväl...

Det finns många som inte riktigt vågar erkänna detta som den största matchen i allsvenskans historia, jag säger att det är det ända tills någon lyckas motbevisa mig, allsvenskan har funnits i 85år och detta är den största matchen någonsin. Det säger en del...

Det har varit rätt svårt att sova i ett par nätter nu, det lär ju inte bli lättare ju närmare söndag vi kommer heller.

Vissa lever för festen på fredagen/lördagen, vissa lever för sin frimärkssamling, vissa lever för sina husdjur, vissa lever för olika projekt, och jag, jag lever för blåvitt. Så enkelt är det. KOM IGEN NU BLÅVITT!!

Avslutningsvis får man beklaga att Bajen åkte ur, allsvenskan ska trots allt för svensk fotbolls bästa hellre innehålla Bajen än lag utan publik som bp,tff,gais,öis, häcken. Samtidigt ska givetvis alltid det sportsliga gå först.

Avslutningsvis får man nog ta orden i "Run to the hills" på allvar på söndag...

RUN TO THE HILLS-RUN FOR YOUR LIFE!!

/FH!


Painkiller

Covers var ett tag sen nu och eftersom Anti antagligen tycker det är för lite Judas Priest på bloggen så lägger vi upp en av deras klassiker.

Vi börjar med en version av ett annat klassiskt band, nämligen Death:


En version av ett mindre känt band, Angra:


Nu får det räcka med covers, dags för originalet!

Fifa 10

Jag har köpt Fifa 10 nu. Detta är inte tänkt som nån recension utan lite noteringar bara och vänder sig främst till Glenn och FH.

Skillnaderna rent spelmässigt känns nog mer än de syns. Spelarna rör sig mjukare och naturligare och har inte samma stela löpvinklar som tidigare. Det känns verkligare och samtidigt svårare. Några nya ligor finns tyvärr ej på denna upplaga. Vad gäller allsvenskan så saknas klubbmärke för AIK, Hammarby och Göteborgskamraterna. De förstnämndas dräkter är dock väldigt lika originalen medan de två sistnämnda är helgröna respektive helblå. Strömblad kan säga ännu fler namn. Hysén snackar lika mycket skit.

Vad gäller karriärläget så verkar de ha tagit bort att man kan dela ut erfarenhetspoäng till spelarnas olika egenskaper, till mitt förtret men sannolikt Glenns glädje...

Ekonomin är omgjord lite, vad gäller spons. Istället för en summa per match får man en klumpsumma vid säsongsstart samt en summa vid varje seger. Man kunde välja mellan tre sponsorer, en som ger mycket i början men lite per seger, en som ger lite från början men mycket per seger och en mittemellan. Jag tog det sistnämnda och trots att jag vinner det mesta är egentligen publikintäkterna den huvudsakliga inkomstkällan under säsong.

En annan nyhet är att ett antal träningsmatcher planeras in inför säsong. Är inne på säsong 1 så vet ej hur det ser ut inför säsong 2 om man kan välja själv eller det kommer automatiskt. Men det är fiffigt iallafall speciellt om man tagit över ett nytt lag och vill spela in sig lite.

Träningsläge är återinfört så man kan nöta hörnor och frisparkar mm.

Man kan också ändra vilken arena ett lag ska ha som startarena. Så vill man till exempel att Port Vale ska lira på Allianz Arena kan man ordna det. Vet dock inte än om arenautseendet ändras vid uppgraderingar under pågående karriär.

3 dagar till FINALEN...

...och nu blir det verkligen en final!!!
Att vi "bara" nådde oavgjort igår spelar mindre roll för Aik Solna kommer slå Ösk idag (även om jag ska bli medlem i ösk om de vinner och vi tar guld) och då räcker våran poäng, det enda som kan ändra sig inför avslutningen nu är om Ösk VINNER på råttsunda.

Oavsett hur det går på Råttsunda ikväll har vi på söndag en rent avgörande match om guldet, vi måste antagligen VINNA medan solna kan spela oavgjort. En större allsvensk match har inte spelats i Sverige någonsin (jag har letat men inte hittat någon så direkt avgörande match) och det blir ett sjuhelvetes inferno.

Det blir krig både på och utanför planen.
Det blir en fajt som aldrig tidigare skådats.
Det blir en brinnande stad som ser ut som en krigszon (minns eutoppmötet)
Räkna med att man förstör sina stämband för all framtid.
WELCOME TO THE GOTHENBURG MASSACRE!!

ÅHHHHHHHHHH ÖREBRO GAMLA FINA ÖREBRO!!!

HATA AIK!

/FH

4 dagar till FINALEN...

Idag är det så slutligen dags för att match igen, känns som en evighet sedan vi slog BP.
Geigert skrev i en kommentar att nåt antagligen torskar denna omgången och jag är såpass gammal att jag minns när vi hade HBK som vårt boogeyteam och det där lever kvar i en.
Dessutom kan HBK komma hit och spela helt utan press, man kan tjöta hur mycket som helst om en tionde kontra trettonde plats men det är ingenting som gör att en spelare riskerar de där sista centimetrarna i en stenhård duell och det gör vanligtvis att de förlorar den.

HBK hemma, bör och SKA vara tre poäng i alla lägen, speciellt när vi jagar guld och de inte har nåt att spela för. Samtidigt är det givetvis just den ovanstående raden som gör att HBK kan ta hem detta. Gör de det fäller man nog en och annan tår, för att Aik ska tappa poäng i det läget hemma mot Ösk känns ännu längre bort än vad en förlust känns idag.
Visst kan vi spela oavgjort idag och det skulle i sin tur egentligen inte förändra något, då krävs fortfarande seger hemma mot Aik i sista, något som krävs även om vi vinner och Aik vinner.
Drömmen är givetvis att vi vinner och aik tappar poäng då räcker det för oss med oavgjort i sista matchen.

Kom igen nu blåvitt!!! Visa ett fullsatt Gamla (igår visade återigen Gais att de hör hemma på Valhalla framöver, 2700 cirka på en allsvensk match...snart rövanivå) att ni inte viker ner er.

Förövrigt hoppas jag på Malmö idag mot Kff, det skulle innebära att Gbg kan ha två lag i europa nästa år, då Häcken kan ta fjärdeplatsen vid två avslutande segrar (Gefle hemma och Bajen borta).

ÅHH NÄR VI KASTAR VI VÅRA TOMMA GLAS FINNS DET ALLTID NÅN MED HJÄRTAT KVAR!!!
SNART SKINER POSEIDON!

KOM IGEN BLÅVITT!

/FH!

Tipskommentarer


Gais-IF Brommapojkarna
Tips: 1-0
En seger vore trevligt i slutet, tipset är nte osannolikt.

Kalmar FF-Malmö FF
Tips: 2-1
Lurig match att tippa. Kalmar hemmalag med lite mer att spela för.

IFK Göteborg-Halmstad BK
Tips: 3-0
Troligt värre.

Helsingborg IF-Djurgårdens IF
Tips: 2-0
DIF är igång men HIF bättre.

BK Häcken-Gefle IF FF
Tips: 2-0
Detta bör Häcken plocka hemma.

Trelleborg FF-Hammarby IF
Tips: 0-0
Poäng här för Bajen upp på kvalplats och gör bottenstriden synnerligen jämn. Såvida inte det går som nedan.

Aik Solna-Örebro SK
Tips: 1-0
Troligt men inte givet på något sätt.

Örgryte IS-IF Elfsborg
Tips: 1-0
Ellos borta från guldstriden och Haglund kommer klaga på planen, här kan ÖIS knipa kvalplatsen.

Allsvenskan omgång 29.

I den tjugoåttonde omgången hade jag följande tipsstatisk:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 2

Totalt(av 216möjliga)

Antal rätt resultat: 20
Antal rätt tecken: 88

OMGÅNG 29!!

Gais-IF Brommapojkarna
Tips: 1-0

Kalmar FF-Malmö FF
Tips: 2-1

IFK Göteborg-Halmstad BK
Tips: 3-0

Helsingborg IF-Djurgårdens IF
Tips: 2-0

BK Häcken-Gefle IF FF
Tips: 2-0

Trelleborg FF-Hammarby IF
Tips: 0-0

Aik Solna-Örebro SK
Tips: 1-0

Örgryte IS-IF Elfsborg
Tips: 1-0

Andra Halvan kommenterar under dagen.

5 dagar kvar till FINALEN...

Igår satt hela Göteborg och såg BAJen-Aik. BAJen gav de rättrogna lite hopp när man kvitterade till 1-1 men sedan visade man varför man ligger där man ligger och släppte rätt snabbt igen in 1-2 och därmed dog matchen.

Sällan har ju ett Sthlmsderby engagerat så många göteborgare som igår, till skillnad från sthlmarna så hoppas ju Göteborgarna hellre på varandra än på nollåttorna.
Nåväl, det mest häpnadsväckande i derbyt igår var väl att det inte blev kravaller...

Idag är det spelledigt i allsvenskan för lagen som har något att spela för. Imorgon och på onsdag smäller det dock igen, först Blåvitt-HBK på ett utsålt Gamla Ullevi (där tyvärr pajsarna får spela idag och förstöra planen, Valhalla tar 5tusen det räckre för dom skicka dom dit kommande år) och på onsdag håller vi alla på kronblomarmy när de gästar Råsunda i Aik-Ösk.

Jag hoppas ju att Ösk tar en pinne men tror det ej, så det blir en ren helvetesfinal om mindre än en vecka...

1 NOVEMBER 2009-THE GOTHENBURG MASSACRE!!
IFK GÖTEBORG-aik solna
Gamla Ullevi 15:00.
Den största matchen i allsvenskan på minst 25år iaf! Säkerligen mer...

/FH

El Salvador.


Armenien.










Kap Verde.




6 dagar till FINALEN...

Idag är det Hammarby som gäller!! Kom igen BAJen!!
Jag är helt övertygad om att BAJen inte har en chans mot labbdjuren, men kanske,kanske,kanske kan de stänga matchen och få 0-0, isf vore man evigt tacksam!!!
Avspark redan 12:30, dvs en matchtid som om den varit i Götet och på en Gaismatch hade omöjliggjort närvaro av  AH då han aldrig hade hunnit vakna i tid.

Nåväl, vi hoppas innerligt att BAJen kan skrälla idag och ta en pinne.

IK lovebombar!

Hur många av er därute såg på Knesset när det gick på ZTV för en herrans massa år sen?
För er stackars satar som inte gjorde det borde livet vara över av tristess...

Nåväl, i Knesset satt Erik Haag och bl.a. lovebombade på olika saker. Detta tänkte IK helt enkelt sno (vi säger att vi snor saker till skillnad från de flesta andra som bara plagierar utan hänvisning till källan).
Eftersom allas vår kära Ida är i Sthlm har vi valt att lovebomba just Sthlm...

Stockholm är bra för att...

...Deras media är extremt vidsynt och inser att allt inte i riket utspelar sig i Sthlm!
...De i TV bara nämner Sthlms stadsdelar vid namn utan att säga att de ligger i Sthlm, allt för den familjära stämningen!
...Det är en så vacker stad full med pundare, fnask, uteliggare, narkomaner och härligt tunnelbanevåld.
...Där bor kungen som inte kan skilja på Arboga och Örebro!
...Stadens befolkning verkligen reservationslöst hyllar "sin" stad medan 80% av dom bryter på dalmål, norrländska,skånska och samiska!
...Det är en stad där även folk som Patrick Ekwall kan framstå som duktig!
...Det ligger oerhört långt från Götet så vi slipper skiten här!
...Man vid ofrivilliga besök snabbt kan ta sig tillbaka till Götet igen då det går massvis med tåg och bussar hit!
...Där bor en masa pseudokändisar som vi därmed slipper i Götet!

7 dagar till FINALEN...

Fy fan vad skönt det var med redigt med sömn inatt, en guldstrid är inte bra för nattfriden men inatt sov man gott med faktumet att vi satte press på gnaget i minnet. 3-0 borta mot Brommapojkarna på ett Grimsta som är ungefär lika sexigt som fartranden i kalsongerna....
Segern igår gör att det blir en fortsatt ångestfylld avslutning, nu har vi fortsatt allt i egna händer men visst vore det förbannat gott om BAJen tog en pinne imon mot AIK, att BAJen skulle vinna tror inte ens en positiv idiot som mig på just nu.

Första halvlek igår var som den där nervösa första dejten, när ingen riktigt vet vart det ska bära utan man mest känner på varandra (nej,inte fysiskt anti). Andra halvlek var sedan som den första kyssen och HBK hemma blir förhoppningsvis som det första hånglet, och förhoppningsvis får man ligga efter sista matchen.
Se där, en liknelse ni inte hade väntat er.

Nåväl, seger igår, Tobbe Trollkarl gör mål igen och Alex satte ett, extremt njutbart givetvis och idag är huvudet som en vid en baksmälla, det blir alltid så när anspänningen släpper.

Vi har nu två raka avslutande matcher hemma, tis-sön. Förhoppningsvis håller planen men det är som Hysén sr sa i gp idag, det spelar ingen roll vart matchen i sista omgången går sett till själva planen, det blir inte välspelat utan kamp ändå.

Igår fick förövrigt AH uppleva Sveriges sämsta elitdomare (han dömer förvisso aldrig oss, men man ser ju massa andra matcher med,hur ska man annars ha koll?) Åke Andreasson, Gratulerar buba!!

Idag spelas det en riktigt ödesmatch för DIF, Dif-Öis på Stadion, vinner Öis har Dif åkt ur allsvenskan och då känns det som att kravaller kommer lika givet som antis schlagerprofetior när det är schlagertider...

/FH


8 dagar till FINALEN...

Ta inte ut något i förskott, underskatta inte BP och HBK, BP är starka nu, HBK är vårt gamla boogeyteam, Vi är alltid sämre mot bonkelag...

Det är fredagsmorgon i Göteborg, mörkret ligger tätt och man känner bara ångest.
Buba brukar tyst gnälla över att det är ett lyxproblem att slåss om guld, och vadfan kanske det, men man vet faktiskt inte när guldchansen kommer åter nästa gång, det gäller att ta chansen när den verkligen finns.
Vissa lag deltar, Blåvitt ska vinna, så är det.

Idag är det dags för en ångestattack igen, 19:00 blåser Markus Strömbergsson (Sveriges mest lovande domarämne) till spel på Grimsta Idrottsplats i Stockholm. IF Brommapojkarna-IFK Göteborg. En match som man givetvis ska vinna när man jagar guld, men rutinen säger en att det aldrig är så lätt. En hel del gnagare lär finnas på plats för att stödja bp med. Detta blir en ren ångestmatch.
Att jaga ett guld är inte bra för hälsan.

Det är Bp borta, HBK hemma och sedan är det finalen... KOM IGEN NU GUBBAR GE OSS TRE PINNAR IDAG!!!

jo,jag är medveten om att dessa texter nu under slutspurten inte är speciellt djupa alla gånger, men det blir en bra guldjagande dagbok, skulle vi torska idag eller mot Hbk är det dock landssorg....

/FH

Lyssna och njut!

Lyssna på hela.

Och ja buba vi vet att du kommer säga att du inte gjort det men du har ingen ursäkt till att inte gör det så gör det!

10 dagar till FINALEN...

Det är nu i allsvenskan främst en match det talas om, vilken det är vet alla redan, IFK Göteborg-Aik Solna i allsvenskans sista omgång, 1nov 15:00 Gamla Ullevi.
(här bör det väl sägas att det snackas en del om Dif-Öis på Stadion Lördag 14:00 med men inte lika mycket)

Den matchen den 1nov blir, om det blir en guldfinal ,den största enskilda matchen i allsvenskan någonsin. Ett liknande scenario med en ren guldfinal fanns förvisso 1994 på Malmö Stadion då Malmö FF gästades av IFK Göteborg, men då var även Örebro på riktigt allvar inblandat i guldstriden och för Malmös del räckte det inte ens med seger mot blåvitt för att vara säkra på guldet utan man var beroende av att Bois skulle ta poäng mot Ösk.
De förutsättningarna 94 (där förövrigt jag var nere på Malmö stadion med upp mot sjutusen andra änglar) gör att förutsättningarna iår ändå är mer rafflande.
Troligen är det så "enkelt" att det lag som vinner matchen på Gamla Ullevi får den finaste titel vi har i Sverige, Svenska Mästare. Att det dessutom är just IFK-Aik gör sitt till. Det är två klubbar som hatar varandra som pesten.
Det är inte bara fansen som ser varandra som något värre än pesten,böldpest,kolera,tbc,salmonella och växtvärk tillsammans utan det är två ledningar som inte direkt älskar varandra mer heller. Det är två lag som kommer smälla på rejält, det är två lag som kommer göra upp om Lennart Johanssons pokal därnere på planen på ett sätt vi aldrig tidigare sett. Om ni tyckte Seb Eriksson spelade hårt mot Malmö... Ja då får ni se hur han och Gurra behandlar fotbojan och bojan i denna match.

Det blir en match som kommer göra att Götet kokar på riktigt allvar, det är en match som inte direkt är någon man ska rekommendera barn att gå på, det är en match som kommer göra en tokvild det är den största matchen inom rikets gränser vi spelat någonsin, iaf under mina drygt 20år på blåvitta läktare.
Det handlar om guld, det handlar om heder, det handlar om att få gå från denna ENORMA match med bucklan, det handlar om en så mycket. Det är blåvitt mot aik, nu är förvisso rent historiskt matcherna mot Malmö FF för blåvitts del de största med tanke på de båda klubbarnas vinnarhistoria, men likväl så blir matchen den största någonsin i Götet i allsvenska sammanhang.

Åt helvete med skönspel, åt helvete med kort för annat än direkt farliga tacklingar.
Jag har ett önskemål om domare i sista matchen som är allmänt känt, jag tror att Stefan Johannesson är den enda domare i sverige som är tillräckligt kylig för att klara en sådan match. Visst svär man över hans insatser ibland och tidigare år har jag hatat honom men iår har han stigit och sprungit förbi alla andra domare.
Mardrömsdomare är givetvis Ingvarsson, Jonas Eriksson eller gud förbjude Åke Andreasson...

Det är en match som givetvis kommer göra Götet till en krigszon men det lämnar vi därhän, vi får hoppas att den största polisinsatsen, frånsett eutoppmötet 01, i västra götaland (och troligen sverige) klarar av att hålla ordning (att ingen sedan tror de grejar det är en annan femma).
Vi har iaf vår plan för hur vi ska undvika det jävligaste...

Det sportsliga då?

Blåvitt slog Malmö och det var en insats som gjorde att man funderade på att ansöka om trippla medborgarskap och bli både dansk och isländsk medborgare efter Kims och Ragges fenomenala räddningar.
Kim alltså, vår alldeles egna superdansk gör att guldchansen lever, vi har Sveriges bästa försvar ihop med gnagarnas...
Aik slog Gefle och såg till att vinna sin första av tre raka hemmamatcher (även om de står som bortalag mot Bajen så spelas ju matchen på Råsunda). Aik vinner, likt oss, även när de inte spelar speciellt bra och det är en egenskap som utmärker topplag.

Resten av allsvenskan skiter jag rätt mycket i just nu, även om jag inte kommer gråta om Öis slår Dif direkt...Hellre Gbg än Sthlm(och dess kranskommuner) det är så enkelt.
Häcken har häng på en europaplats, man är tre pinnar efter Kalmar. Vore rätt skoj om Häcken kunde ta en europaplats faktiskt. De har ju varit därute förr faktiskt.

Även om mina känslor för Solna Aik inte är starka är detta faktiskt fint gjort

10dagar kvar, 15:00 1nov då smäller det....

VI HAR VUNNIT SVENSKA CUPEN!
VI HAR ARTON SM-GULD!
I EUROPA HAR VI VART
ÄVEN DÄR VI GULD HAR TATT
HÄR ÄR MESTA MÄSTARNA FRÅN GÖTET!!

/FH

Tipskommentarer

Gais-Malmö FF
Tips: 2-1
Skulle vara mycket trevligt, men det blir tufft.

Örebro SK-Halmstad BK
Tips: 2-0
ÖSK tycks ha tappat formen men lirar hemma antar att det påverkar tipset.

IF Brommapojkarna-IFK Göteborg
Tips: 0-2
Mycket troligt, BP vann förvisso sist, men annat motstånd nu.

Djurgårdens IF-Örgryte IS
Tips: 1-3
Hade DIF vunnit senast så hade de nog fått luft under vingarna, sättet de förlorade på har nog motsatt effekt. ÖIS har verkligen luft under vingarna.

Helsingborg IF-Kalmar FF
Tips: 2-1
Rätt meningslös match känns det som men en hemmaseger är inte omöjligt.

Hammarby IF-AIK Solna
Tips: 1-1
Allt annat än meningslös match... Svårtippat också, AIK det bättre laget men såna matcher kräver mer än så för att vinna.

IF Elfsborg-BK Häcken
Tips: 2-0
Boråsarna har mer att spela för men Häcken kan aldrig räknas bort.

Gefle IF FF-Trelleborg FF
Tips: 0-0
Omgångens tveklöst hetaste match.

KOMMANDO PEKING-TÄVLING

ÄNTLIGEN, som Gert Fylking hade sagt. IK kan nu stolt presentera en ny tävling, en Kommando Peking-tävling!!!! Den mycket prestigefyllda tävlingen går ut på att DU ska gissa vem håret på de olika bilderna nedan tillhör i KP-gänget (som består av Anti, Ankan, Deve, Paddan och Johan).

Hår 1:


Hår 2:


Hår 3:


Hår 4:


Hår 5:


Vinnaren får välja mellan antingen en idolbild på Paddan eller en signerad CD-skiva med Deves singel "Här i Göteborg".

Allsvenskan omgång 28.

I den tjugosjunde omgången hade jag följande tipsstatisk:

Antal rätt resultat: 2
Antal rätt tecken: 4

Totalt(av 208möjliga)

Antal rätt resultat: 20
Antal rätt tecken: 86

OMGÅNG 28!!

Gais-Malmö FF
Tips: 2-1

Örebro SK-Halmstad BK
Tips: 2-0

IF Brommapojkarna-IFK Göteborg
Tips: 0-2

Djurgårdens IF-Örgryte IS
Tips: 1-3

Helsingborg IF-Kalmar FF
Tips: 2-1

Hammarby IF-AIK Solna
Tips: 1-1

IF Elfsborg-BK Häcken
Tips: 2-0

Gefle IF FF-Trelleborg FF
Tips: 0-0

Andra Halvan kommenterar under kvällen.


Deve å geigert dansar...

Geigert är så till sig av deves musiksläpp och blir såhär glad över att träffa sin idol Deve...Man kan säga mycket, men deve tillmötesgår sina fans iaf!


I manegen med Glenn Killing

Killinggänget är ju nåt som känns riktigt 90-tal och inte minst deras debutserie från 92 som hette som rubriken förtäljer. Programmet gick ut på att Glenn Killing tog emot olika gäster som var kända för udda grejer, ett ypperligt exempel är detta klipp:


Mff-IFK ikväll...

Malmösupporter.




Blåvitt...



Nordkorea.



Gammal matchbild (det är av självklara skäl omöjligt att hitta bra bilder från Nordkoreas fotboll....)

Förenadearabmiraten.




Namibia.




Vita Hästen - Mariestad 8-3

Idag var jag - ANTI - på ishockey igen. Nu när speedwaysäsongen är över kan man säga att ishockeysäsongen börjar på allvar, åtminstone för mig. Vita Hästen tog den här gången emot serieledande Mariestad, som för övrigt besegrade Hästen i den första omgången av årets div 1-säsong med 5-2. Med andra ord var det ett revanschsuget gäng från Peking som äntrade isen, och det syntes lång väg att Vita Hästen ville mer än gästerna. Hästen pressade tillbaka gästerna hårt i den första perioden och gjorde efter drygt 8 minuter 1-0 genom ett av årets nyförvärv Johan Bülow (som har spelat 5 säsonger i elitserien och allsvenskan). Genom ett powerplay kunde därefter Mariestad kvittera ställningen, men fullt rättvist kunde Hästen sedan återta ledningen då Marcus Eriksson slog in 2-1-pucken med bara 11 sekunder kvar på perioden.

2-1-målet i slutskedet av första perioden gav Vita Hästen ett psykologiskt överläge, och när sedan även målskyttet började lossna, då blev det utklassning. Matchen slutade 8-3 till Vita Hästen, men den hade lika väl kunnat sluta 12-3 om man hade haft lite mer skärpa i en del avslut. Skottstatistiken vanns även den av Hästen, 47-22.



FLER BILDER FINNES HÄR!!!

Jag kan också tänka om fotboll

Gissar att FH är föga nöjd över SOLNATATTARENS snubblerier (det bör skrivas versalt). Såg den andra matches och Gefle skötte sig väl. Var först minutrarna innan målet som det egentligen kändes som AIK kom direkt nära. GAIS spelade 2-2 för sjätte gången i år, andra gången mot just Kaamaaaa. Helt ok resultat med tanke på förutsättningarna. Skoj att Mervan fick näta med. Johan bör vara nöjd med ÖIS seger idag, två mycket starka insatser i ryggen har de rödblå nu och hade inte BP slagit ÖSK idag hade de kunnat hota om att slippa kval till och med. Men det blir nog tufft. Stockholmslagen i botten spelar båda imorgon och först då kan vi dra några egentliga slutsatser. Dessutom ska det ju sägas R i Skåne, tre intressanta matcher.

Åtvid tillbaka i Allsvenskan, stort grattis!

Assyriska kopplar ett litet men dock grepp om kvalplatsen inför sista omgången.

IFK Norrköping vann och slipper nu direktnedflyttning och det ska mycket till om de ska behöva kvala. Stryk borta mot Falkenberg med minst 8-0 samtidigt som Sirius slår Syrianska med samma siffror om jag räknat rätt. Syrianska är de som närmast jagar kvalplats uppåt dessutom. Så grattis till DV!

Lustigt nog möts de båda lagen som är klara för allsvenskan, Åtvidaberg och Mjällby, i sista omgången. De kan fira tillsammans. Mindre lustigt kan det bli för Trollhättan och Vasalund som ligger näst sist respektive sist i serien, och möter varandra. Båda har 29 poäng. Seger för ett av lagen för upp det laget på 32 (jag kan räkna, helt utan hjälp). Det är två poäng mer än Qviding har nu och en mer än Sirius, som innehar de båda kvalplatserna. Sirius möter som sagt Syrianska medan Qviding möter Väsby United som har platsen precis ovanför kvalstrecket på 32 poäng. Seger för Qviding kan med andra ord göra att de slipper kval medan förlust kan skicka ut dem utan kval. Synd att de lirar borta annars hade man fått gå på den.

Åter till Allsvenskan, det känns som ett dåligt omen att fokusera för mycket på Superettan...
Toppen har FH redan skrivit om och den är mäkta spännande. Botten då. De två matcherna imorgon kommer nog visa en del om vartåt det barkar. Hammarby möter Halmstad borta. Vid seger för nollåttorna skiljer blott tre poäng mellan dem och just HBK och Bajen återtar kvalplatsen från ÖIS. Seger för hallänningarna och mycket talar för att ÖIS behåller kvalplatsen men får å andra sidan väldigt svårt att komma ifatt HBK. Men det kanske de får ändå.

På lördag spelas dessutom Djurgården-ÖIS och där kan man snacka måstematch för båda lagen. Får återkomma med djupare analys av återstående spelprogram efter morgondagens 3 intressanta matcher.

/AH

Sista speedwayen för i år

Under förra helgen (9-10 okt) var jag - ANTI - på min sista speedwaytävling för året. På fredagen kördes till att börja med Vargarna Riders Championship på Kråkvilan här i Peking, en tävling som ex-vargen Eric Andersson vann före Josh Grajczonek (en Australiensare som jag tror körde sin första tävling på svensk mark) och André Hertzberg. För att vara en tävling med många unga förare på Sveriges svåraste bana var jag förvånad att det inte blev speciellt många krascher. Och tur var det, för på kvällen blev det riktigt kallt, så det var skönt att komma hem i värmen efteråt och se på Idol.

Dagen därpå bar det iväg till Kumla där jag jag bevittnade årets upplaga av Jensen Cup, en likvärdig tävling med den nyss nämnda tävlingen på Kråkvilan. På startlistan fanns även här en del intressanta namn, bland annat Lars Kristian Fuglerud och Lars Daniel Gunnestad från Norge. Den sistnämnde är förövrigt son till den gamle indianlegendaren Lars Gunnestad som körde i klubben i väldigt många år och tillhörde världseliten på 90-talet. Sett till Gunnestad junior såg han ut att inleda tävlingen på bästa sätt, dvs med en heatseger, men efter att ha fått maskinstrul på sista varvet tappade han samtliga förare framför sig. I heatet därpå var återigen den unge normannen bra med, men tyvärr satsade han för hårt och gick omkull. Samma sak hände även i hans efterföljande heat! Efter pausen lyckades Gunnestad jr bättre och lyckades i alla fall bärga 4 poäng från tävlingen. Vann gjorde dock Niklas Eriksson före Jeremia Thelaus och Alexander Claesson.  

På grund av min tidigare bildskärms tragiska bortgång i förra veckan har bilderna från Jensen Cup dröjt, men nu kommer de, ÄNTLIGEN!




KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA BILDER!!!

Rubriklöst

... IK består av de inviderna som andra säger "Han är ju som han är" om...

...IK är de individer som gärna säger "man" för att inte verka så ensamma om åsikterna när de skriver...

...det är mycket fotboll i hövvet nu...

...jag har ont i halsen...

..men inget annat vilket jag är glad för...

...jag luktar lite svett i höger armhåla...

...svetten inte luktar gott...

...man är glad över att rödgröna alternativet leder i undersökningarna...

...IK funderar över hur vi ska uppmärksamma valet ordentligt...

...Buba sover...

...Speedway-gp igår var rätt intetsägande...

...Meningen där nyss får deve å magikern att slå runt av glädje...

...jag inte kommer på nåt mer att skriva nu...

...raddagsbloggen verkar vara tillbaka...

Guld eller döda skogar...

Det är fyra matcher kvar, 360minuter, 360minuter fotboll, 360minuter ångest, 360minuter totalt fokus, 360minuters dödande av den som stör en under de 360minutrarna...
Det är allsvensk guldstrid, och igår såg man först ishizaki filma till sig en straff i Trelleborg så Ellos fortfarande är med i kampen, sedan såg man ett Gefle som stod upp betydligt bättre än jag trodde mot Aik Solna. Nu vann visserligen gnaget ändå med 1-0 efter målet i 70e minuten, men Gefle visade att Ösk i näst sista omgången kan ställa till stora problem för Aik om Ösk spelar lika kompakt bakåt som Gefle.
Nu var inte resultatet på Råttsunda på något sätt orättvist, och jag hade inte räknat med annat än 3pinnar till gnaget där, men det är ändå så att man irriterar sig lite på att Hugosson tog ett stort steg åt fel hål precis innan Özkan satte 1-0 och via det steget öppnade luckan där bollen satt.
Gefle har aldrig haft så många fans som de hade under matchen på Råsunda, hela västkusten satt och höll på Gefle.
Hade man fått med sig en pinne igår hade man fan börjat fundera över att bli medlem i Gefle som tack..
Nåväl, man satt där från 13:54 då sändningen från Trelleborg började och fyra timmar framåt och höll på de två lag som kanske är tråkigast att se i Sverige normalt sett.
Det är konstigt det där med att man sitter och håller stenhårt på ett lag man tog för givet skulle få pisk (Gefle) och jag var helt övertygad när matchen börajde att detta räckte det att se en halvlek av, sedan skulle råttorna ha avgjort men icke. Ju längre tiden gick innan målet ju mer började det där idiotiska hoppet komma till en att Gefle kanske ändå kunde fixa en pinne.
Matchen löpte på och när Gefle sedan får ett gyllene frisparksläge hoppas man på ett sådant där totalt orättvist kvitteringsmål som sker så ofta när ett lag leder med bara 1-0, då gör Kirunasonen Lantto en frisparkinsats som fan var sämre än mina frisparkar under Askim Football Open i somras... Då sa jag inte ord som passar sig i en kyrka direkt...

Matchen slutade 1-0 och inför vår match i danmark imorgon mot Malmö leder Solna med fyra pinnar, vi behöver därmed hemskt gärna få med oss en pinne, även om mina beräkningar gör att vi kan loosa den och ändå ta guld då jag tror solna spelar oavgjort mot BAJen i derbyt och om vi då vinner rubbet som vi har kvar tar guld.
En pinne i Malmö vore förträffligt helt enkelt, jag är fullkomligt nöjd med en pinne som läget är, vinner vi har vi dock ett gyllene läge till guldet, ett läge jag verkligen inte ser att vi tappar.
Vinner vi i Malmö och sedan programenligt (även om det inte finns programenliga segrar) slår BP borta på fredag så leder VI serien med två poäng inför Aiks derby mot BAJen och så mycket BAJare har ingen i götet varit någonsin som den söndagen klockan 12:30 isf, och ja Glenn-Ey, matchen går på C+.

Veckan som kommer blir en MYCKET avgörande vecka för den allsvenska guldstriden, jag vågar påstå att leder vi, eller är högst tre pinnar efter aik inför sista omgången tar vi guld...

"Jag tycker man ska anmäla förbundet för "framkallande av fara för annan" när de lägger IFK Gbg-Aik i sista omgången"-Lasse Granqvist

"Det kommer bli en krigszon i sista omgången mellan IFK och Aik"-Glenn Hysén.

"The Gothenburg Massacre"-IK:s Glenn.

"Staden kommer ju helt avstängd natten mot lördagen och natten mot söndagen"-Granqvist igen.

VÅRA HJÄRTAN KLAPPAR FÖR BLÅVITT!!!

/FH

Hurt.

Hurt är inte, till skillnad från vad många tror en Johnyy Cash låt,utan ursprungligen en Nine Inch Nails låt.

Vi börjar med Johnny Cash version.



Sedan kan ju inte IK:S musikcrew låta bli att ta med en okänd variant



Sevendust.



Orginalet med Nine Inch Nails


Tänkvärt i denna stressande tid.


Jaou vaou skau en säga?


Tipskommentarer


Trelleborg FF-IF Elfsborg
Tips: 0-1
Låter troligt och tråkigt.

Aik Solna-Gefle IF FF
Tips: 2-0
Mycket sannolikt.

Kalmar FF-Gais
Tips: 3-1
Så även detta tyvärr.

Örgryte IS-Helsingborg IF
Tips: 1-1
Viktig match för hemmalaget som nog kan kämpa till sig en pinne.

IF Brommapojkarna-Örebro SK
Tips: 0-0
LÅTER KUL!!!!!!!!!!!!

Malmö FF-IFK Göteborg
Tips: 2-2
Lurig match, ett guldjagarlag mot ett Iffiff i storform.

Halmstad BK-Hammarby IF
Tips: 2-0
Verkligen måstematch för gästerna och stor chans för HBK att ta ett kliv mot nytt kontrakt i denna sexpoängmatch.

BK Häcken-Djurgårdens IF
Tips: 2-1
Häcken har ej mycket att spela för men är hemmalag mot ett sjukt pressat storlag och kan förhoppningsvis motivera sig ändå.

This ole house.

Det flesta av er därute bakom skärmarna sitter ju och lyssnar på Per Myrbergs "trettifyran" och tänker att "där fick den gode Per ihop en go dänga" men nu har IK:s musikkännare letat och kommit fram till att det inte alls är orginalet, något vi vetat ett tag men inte valt att ta med här i coverkategorin förrän nu.

Först här då trettifyran med Per Myrberg



sedan har även Eddie Meduza gjort sin variant



Så slutligen orignalet


Montenegro.



Fans

Thailand.



Klockren i denna kategori.


Guyana.



Underbart mål.



Allsvenskan omgång 27.

I den tjugosjätte omgången hade jag följande tipsstatisk:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 3

Totalt(av 200möjliga)

Antal rätt resultat: 18
Antal rätt tecken: 82

OMGÅNG 27!!

Trelleborg FF-IF Elfsborg
Tips: 0-1

Aik Solna-Gefle IF FF
Tips: 2-0

Kalmar FF-Gais
Tips: 3-1

Örgryte IS-Helsingborg IF
Tips: 1-1

IF Brommapojkarna-Örebro SK
Tips: 0-0

Malmö FF-IFK Göteborg
Tips: 2-2

Halmstad BK-Hammarby IF
Tips: 2-0

BK Häcken-Djurgårdens IF
Tips: 2-1

Andra Halvan kommenterar senare under dagen.


Ännu ett år har gått...

...i IKs historia och vi vet fortfarande inte vem BorisBorissa är. Det var faktiskt det första jag kom att tänka på när FH bad mig skriva en jubileumstext och jag tänkte tillbaka på året som gått.

Men mycket har åstadkommits med. Vi har till allas förvåning och Johans stora glädje lyckats avsluta ett bloggprojekt, nämligen Svenskar Vi Aldrig Lär Få Se I Melodifestivalen, kallat SVALFSIM i folkmun.

Nya kategorier och nya projekt har uppkommit istället. Som exempelvis Covers, som ju likt SVALFSIM är ett musikaliskt projekt. Samt det djupare personliga Fotbollstankar. Vi får också nämna den nostalgiska Gott-&-Blandat-kategorin 90-talet vart tog du vägen? En av mina personliga favoriter, ett projekt som FH driver, är Fotboll Jorden Runt. Många härliga bilder där som både symboliserar länderna och sporten på ett bra sätt.

Är ändå en del tunga grejer som tillkommit sedan förra jubileet. Då har jag säkert missat en hel del kategorier. Även om uppdateringstakten varit dålig emellanåt finns mycket innehåll på bloggen och mycket att välja på för oss som ska blogga när vi orkar göra det.

Jag avslutar med att blicka framåt på det kommande bloggåret:

Saker som kommer att ske
Första Halvan kommer att gnälla på att Andra Halvan bloggar för lite
Första Halvan kommer att ha fog för det
Anti kommer att kommentera schlagern
FH eller AH kommer att lägga upp Sillstryparns "Doin the omoralisk Schlagerfestival"
Vi kommer att lägga upp klipp med Galenskaparna till jul
FH kommer att lida av covers AH lägger upp
Anti kommer förhoppningsvis bli frisk
Anti kommer gå på, och blogga om speedway
Det kommer bli fifadagar
Det kommer bli golf
Det kommer tippas
Vi kommer tjöta på DV att spela in fler låtar

Saker som inte kommer att ske

Vi får reda på vem BorisBorissa är
Glenn kommer börja blogga
DV kommer inse speedwayens storhet
Veckans Adelsblogg gör comeback
Peji dissar gör comeback
IK hamnar på startsidan blogg.se
Någon som inte bloggar om kändisar eller mode hamnar där

IK firar två år (2okt)

IK fyllde den 2oktober 2år.
2år är antis mentala ålder (vi måste säga det skämtet det är tradition) och således nu även hur gammalt och gaggigt IK är.

Vi hade ett stort jubileum när vi fyllde ett, denna gång gör vi det LITE annorlunda, vi länkar här till de bästa inläggen från året som gått istället för att spamma bloggen med alla inlägg en gång till. Det blir en salig blandning av seriösa inlägg,humor, betraktelser etc.
Hoppas ni kommer orka läsa alla länkarna och kommentera gärna här vilket inlägg ni själva tyckte var bäst, även om det är svårt att jämföra.
Vi, eller jag FH dådå, har bestämt oss för att dela in det månadsvis så att ni kan läsa alla bästa inlägg för ett par månader och sedan om ni inte orkar mer återkomma och läsa resten en annan gång.

Gratulerar till oss själva i efterskott på tvåårsdagen!!!

Oktober 2008

Vi hade barnvisor ett tag, här är den första.

Vi guidade i göttebosskans underbara värld

Även IK uppmärksammade fordonindustrins nedgång

Klassikern "Att bära en soffa i Norrköping" hade galapremiär på IK

Adelsbloggaren gjorde sitt första, och hittils enda, gästspel.

Ljuddagboken firade 20program

IK redogör för ett och annat

Deve saknar sin vän Johan som rest bort.

Anti skriver om sin morfar

FH skriver på tioårsdagen av Backabranden

November

IK skapade sin egen religion, antitismen

Antis citat startade

IK:s aktunyhetsväska

Denna ska med i varje jubileum

Fotboll jorden runt debuterar.

Deve rapporterade från London

IK debatt

December

Deve å geigert i london

olika som bär Geigert-Geigert 

lite skit hann vi kasta på modebloggare

väldigt bra seriestrippar

IK:s shoppingexpert debuterar

i juletider gav ik lite julklappsrimstips

FH musikbloggar

Januari

Skitdåligt inlägg

IK-vänner

IK spår framtida relationer

Deve kräver en nordisk union

Deve tipsar om raggningsrepliker

Fh tipsar om regler som man

Oslo

Revy

Bakom kulisserna på anti&dvs ljuddagbok

Ingo-vila i frid.

Februari

Deve bloggar om ungdomsrevolt.

Frågestund

En video

Magikern gästbloggar

Gubbigt

AH skäggbloggar

Det här med bilar

Deve förlovad

Deve minns sin morbror

Mars

Om att älska det enkla

Antis längsta blogginlägg?

IK på bokrean

Sm i dumhet del 1

Ja,se hockeyfans...

Port Vale

FH i SThlm

Muppik.

April

Paddan talar ut om stekarlivet under alias

Deve med i debatt

Svalfsim tog slut och vi hade sorg över det, men Magikern jublade

IK-crewet som låtar

IK:s resa via videos genom åren startade

Glenns favorit

Det var då det...

IK värnar om barnen

FH skriver en hyllning till IDA för iks räkning

Telefonköer

Roliga lappar

ljuva msn

Maj

LÄS

Slagsmål igen

Covers gör debut

Resan gör debut

FH listar idrottsevenemang han vill besöka

Juni

Dagens skägg gör debut

Anti är arg

Deve recenserar

Tänk att det finns speedwaykorv

Sammanfattning

IK-cupen startade

Juli

Anti bloggade från Smedernas sista match

AH recenserar

Anti bloggar om idrott

Mitt liv som hund...

90-talet vart tog du vägen? debuterar

STOR humor

Deve är djup

Augusti

Kultförare

Anti på turné

Klädkoder

Språkguide

Intressant

Ibland älskar vi media

Golf

Deve hotad

Sm i dumhet del 2

Svininfluensan nådde IK

September

Alltid irriterar det någon

Anti på fest

Fotbollsfilm

Fotbollstankar debuterar

AH bloggar om utseende

svärmorsdrömmar

Det var det gott folk, en salig blandning.
Väl mött på treårsdagen!

1912.

Det finns en regel i den här kategorin, den är att ingen film ska ha bättre ljud etc än vad som fanns vid året den gjordes. Eftersom det tyvärr kommit en film om Titanic senare och alla lagt upp nån låt därifrån i sin Titanicfilmer blir detta inlägg undantaget som bekräftar nämnda regel.


1911.


1910.


Jordan




Botswana.


Ett lag jagar sponsorer.


Underliga läktare...

Ekvatorial Guinea

Match

1nov uppvärmning..

1nov, IFK GBG-solnatattarna... Uppvärmningen kommer se ut såhär...


Landskamp

Vi har fått ett unikt klipp av DV från igårkväll

Kritiskt tänkande om fredspris-vinnaren

I fredags kunde man läsa i världen tidningar samt se på nyheterna att årets fredspris-vinnare var Barack Obama. Lite konstigt val tycker jag. Jag klandrar inte Obama för att få ta emot priset, men vad fan har han gjort för att förtjäna det? Han har inte ens suttit ett år vid makten och vad jag vet så har han inte skapat fred någonstans. Det jag kan gissa mig till är att han fick det för att ha dragit tillbaka trupper från Irak. Och visst, jag tycker det inte är mer än rätt att han drar tillbaka amerikanska trupper, men det ironiska i allt det här är att flyttar soldater från Irak till Afghanistan. Och att han självklart ska medla fred mellan Israel och Palestina. Det är klart det blir fred om Obama kommer dit. För det vet vi ju sedan länge att USA klarar allt. Det finns ingenting som denna supernation är dålig på. Klart att det blir fred mellan två folk som har krigat i 2000 år när USA:s president kommer på "besök". Detta är orsaken till att Obama har fått världens kanske mest prestigefyllda pris. Jag har hört att detta val av vinnare kommer av att man vill visa sitt stöd för Obama. Då frågar jag följande: Måste man ge världens kanske största pris till någon som knappt har hunnit orienterat sig i sitt nya hem bara för att man vill stödja honom? Finns det inte någon annan i hela världen som förtjänar detta pris? Kanske inte, i alla fall verkar det inte finnas någon annan enligt kommittén som avgjorde vem priset skulle gå till. Jaja, jag säger grattis till Obama men skrattar på en och samma gång, för detta måste ha varit årets skämt. Ett skämt som visade sig vara sant.

kalle anka-rubrik

när alla andra sover ligger anti och läser böcker. ja kanske inte just nu, för nu bloggar jag ju, och lyssnar samtidigt på musik ur mitt minst sagt udda arkiv. men annars stämmer det säkert, åtminstone delvis... vad det hela fallerar på är att vissa - jag vill inte nämna några namn - även sover när jag inte läser böcker. avslutningsvis vill jag passa på att säga att man inte ska tänka allt för mycket på det förflutna, man kommer på så mycket saker/personer som man saknar då. det är helt ekelt bättre att leva i nuet, fast i och för sig får man ju inte heller glömma bort det förflutna. igår (fredag) fick jag förresten deve och paddan att se en svartvit västernfilm från 50-talet, high noon. det tror jag de mådde bra av, i vanliga fall ser vi ju bara en massa konstiga knarkar-action-filmer. vi käkade pizza också, och efter det fick deve ett våldsamt skrattanfall som varade i minst 10 minuter utan avbrott. det tyckte paddan var lite jobbigt, men vad som var ännu jobbigare för paddans del var när en turk flög ut genom en dörr till ett hyreshus vid trottoaren och fullkomligt crosscheckade paddan. men nu orkar jag inte skriva mer,  nu ska jag läsa böcker!

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

Som det står i visan fast det var några nätter sen nu. Ofta drömmer man udda grejer men ofta försvinner drömmarna tämligen omgående. Men denna fastnade av nån anledning. Ovanligt väl och ovanligt tydligt.

Jag, min far och FH befann oss i Edinburgh där vi drev omkring på stan. Vi fick syn på massa fotbollsfans och insåg att det var match på gång. Vi följde efter och kom till en stor arena, görstor rentav. Stor, kolsvart inomhusarena. Vi lyckades inte hitta var man löste entre eller köpte biljett men slank in ändå till slut. Matchen vi såg var Hearts - Kilmarnock och hemmalaget gjorde 1-0 precis när vi lyckats leta oss in. En annan anmärkningsvärd sak var Heartsklacken som täckte en hel kortsida men var helt tyst. I tystnaden hade dock många och imponerande tifon. Under hela matchens gång avlöste det ena tifot det andra.

Ja där har såna som roar sig med drömtydning nåt att bita i.

Förövrigt vill jag rekommendera DVs låt nedan. Riktigt roligt att äntligen få höra honom.

Här i Göteborg.

IKs egen Deve har även musikaliska talanger, här är hans första låt "Här i Göteborg".
Lyssna och njut.
Förhoppningsvis kommer det någon gång fler låtar från den gode Deves kammare.



Deve berättar själv om låtens uppkomst:

Denna låt kom till en sen sommarkväll i min lilla lägenhet hemma i Norrköping. Jag hade varit nere i Göteborg sommaren 08 och gått på två makalösa konserter med Bruce Springsteen & the E-street band. Efter första konserten tänkte jag att det inte blir bättre, men så jävla fel jag hade. Den andra var absolut den perfekta rockkonserten. Vilken show han och bandet bjöd på. Under hela hemresan till hotellet kunde jag känna adrenalinet fortfarande pumpande i ådrorna. Under denna kväll var alla ute på gatorna frälsta och alla var vänner med alla.

I bilen på väg hem tänkte jag på dessa två underbara dagar med solsken, gott dricka, trevliga människor och på kvällarna ROCK’N’ROLL. Alla dessa ingredienser hade jag i huvudet och när jag skrev första raden hemma i lägenheten så befann jag mig plötsligt i Göteborg med en kall öl framför mig. Även när det är vinter och 20 minus ute så kan jag drömma mig tillbaka till dessa dagar med 30 gradig värme och solsken.


Fint så det förslår.


Kycklingvingar med grillkydda....

...kommer inte detta inlägg handla om.



Det var derby igår...

Gaisarna trodde de var på speedway och hade båttutor med sig in (hur fan får de in de? lagom go visitering...) för att förstöra "snart skiner poseidon" vad de inte tänkte på var att kylan gjorde att de dog fortare än normalt så slutet ändå ekade...

Gaisarnas illegala invandrare la sig ner lättare än de flickorna som dominerar i Red Light district i Amsterdam...

Gaisarna passade på att ge sin egen klubb massa böter via en del bengaler, smart tänkt...

Det var årets sportkrock i götet igår, VF spelade badkarsbandy samtidigt som vi slog gais, det var 18tusen på Gamla och 9tusen i Kålleseum, vilken sport som dominerar staden står därmed klart...

Det var en match som väl egentligen var värd att sluta oavgjord men ett bättre lag har marginalerna med sig och vann således rättvist...

Den där Wanderson, den mest illegala invandraren, kan bli nåt...

Det var löjligt uppenbart hur lite Axén har med de fasta situationerna att göra i gais, trots rollen som huvudtränare, alla fasta styrs av Lennartsson.

Man som vanligt när det behövs drog nytta av  sin pondus på bussen hem...

Blåvitt spelade uselt långa stunder och Bärkroth inte hade sin bästa afton...

JJ gjorde sin bästa insats i den blåvitta tröjan, vilket iofs inte säger så mycket...

Ragnar är en hjälte när han bara springer och garvar...

Sella, efter diverse affärer, äntligen får visa vad han går för...

Elmar,Seb och Tobbe är tillbaka mot Malmoe, det försvagar inte laget direkt...

Hannes Stiller är världens bästa mellanstadielärare....

Det var kaosscener när 2-1 kom, sella själv säger att det "var svart där i 30-40 sekunder", ja vad fan ska man säga, allas vår sellahatare på raden ovanför njöt nog fan han med...

Glenn nog satte snittarna i halsen på sin vipläktare när 2-1 kom, men han sköljde ner det med champagne så det var nog lugnt...

Den 1november IFK-Aik Solna alltmer ser ut att bli det som Glenn döpt till "The Gothenburg Massacre" det är inte en dag man bör bege sig ut på stadens gator, man ska definitivt INTE ta med sig sina barn på matchen, jävlar vilken match det blir som en viss Bank på AB skrev "Den största klubblagsmatchen i svensk fotboll någonsin"...

Den här slutspurten nog fan är värre/mer eggande än den 07 just för att vi slåss mot Aik, 07 var vi dessutom konstant nederlagstippade och hade bara allt att vinna, även om vi är underdogs nu med skulle det kännas tyngre att missa nu...

Nästa match mot MFF borta är nyckeln, seger där och det blir seriefinal 1nov...

Johannesson förvisso fick en att vråla "Fy fan vad dålig du är" några gånger igår, men befäste sin position som den domare de flesta vill se döma IFK-Aik i sista omgången, han berörs inte av någonting och kan snacka med spelarna och låter dom avgöra det hela...

Landslaget? Vem fan bryr sig EGENTLIGEN? Landslaget är för bönder, CLUB BEFORE COUNTRY!! Skoj om landslaget når vm, men jag väljer hellre blåvitt framför landslaget...

Brottarfalangen på vår läktare (nej,inte "firmor" utan brottare, glenn fattar och buba får fråga) hade investerat i matchtröjor jag gissar på storlek xxxxxl....

HÄR ÄR ÄNGLARNA!!!

2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1.2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1.2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1,2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1.




Bullfest

Med tanke på att det idag är kanelbullens dag och med tanke på att bullar åts på gårdagens fifadag passar der bra med följande eminenta cover av Candlemass:


Samt naturligtvis originalet med Sigge Fürst:

Reinheitsgebot

Reinheitsgebot är en lag som skrevs under i Ingolstadt, Bayern 23 april 1516. På svenska översätts den till "renhetslagen". Den nämns som en av de äldsta lagarna om livsmedelskvalitet.

Denna lag uppkom då bayrarna ville kvalitetssäkra ölproduktionen. Bestämmelsen medförde att öl endast får tillverkas av humle, malt, jäst och vatten. Från början var malten tvungen att komma från korn, men släpptes sedan något friare och får nu även göras på vete. Det är däremot strängt förbjudet att brygga på ris, majs eller annan råfrukt enligt reinheitsgebot. Enligt den tyska renhetslagen är alltså varken belgiska Budweiser, spanska San Miguel eller mexikanska Corona att betrakta som öl.


Bloggen lever!!

Nu jävlar ska det bloggas!! Eller nja, ähh jag har ingen lust...

ÄT ALDRIG GUL SNÖ-Anti.

Vid tangenterna denna första oktoberkväll
FH.


Bloggen lever!!

Nu jävlar ska det bloggas!! Eller nja, ähh jag har ingen lust...

ÄT ALDRIG GUL SNÖ-Anti.

Vid tangenterna denna första oktoberkväll
FH.


RSS 2.0