IK funderar på ipred...

Ipred lagen ja...
Det är en underbar lag, man kan ju inte vara emot den. Herregud vilka tokar det finns!
IK är för lagen, jodå, det är vi, vi ser fram emot att jaga alla blandband som spelats in sedan 1980, tänk vilka godbitar man kan hitta där.
De ska hitta alla som delat musik och film med någon, IK anser att det är självklart.

Vi har sökt jobb för att hjälpa till att finna alla de par som bara köpt en skiva av vivaldis "four seasons" herrejävlar, det är ju stöld av den icke köpande parten att lyssna på den skivan!! Nej, vet ni vad! Det måste vara någon ordning på saker och ting, är man en familj på fem pers ska givetvis alla fem köpa skivan! Jag menar alla vet ju hur bra en femårings markollioskiva är, det är ju ett krav att såväl mor&far som den 18årige äldste dottern samt den 12årige sonen köper samma skiva!!
Vaddå "räcker det inte med en skiva?" nej, det gör det självfallet inte, alla lyssnar la på den enda skivan de köpt om det vore tillåtet? Då är det inte mer än rätt att de köper varsin! Nån ordning får det baske mig vara!!

Visst ska privata företag kunna jaga fildelare, detta säger de är bra för då slipper polisen den bördan, men såvitt vår på IK; förvisso starkt begränsade, uppfattningsförmåga sträcker sig så måste polisen/rättsväsendet vara med och sätta dit folk. Det är perfekt tycker vi på IK för det är ioerhört skönt att veta att polisresurser inte går till saker som att bekämpa den organiserade brotssligheten, hustrumisshandlare samt förebyggande åtgärder i ytterområden eller annat meningslöst trams.när man kan jaga fildelare?

Dessutom känns det tryggt att veta att det blir olagligt att göra grupparbeten i skolan, för om jag får en fil från medlem 1 och skickar till medlem 3 så är det en brottslig handling om jag inte först frågar medlem 1 om lov. Underbart.

Förresten har IK redan hyrt en egen paviljong på kumla för att kunna vara någorlunda nära folk man känner, de som vill kan få joina i den paviljongen. Liknande paviljonger upprättas överallt för Sveriges 9miljoner invånare. IK har föreslagit att vi istället bygger en mur runt landet. Vill ni bo i vår paviljong har vi följande celler att erbjuda:

Lyxcell: Här finns egen satellit till tvn, en 42tums plasma tv, en dator där du kan ladda n... där du kan läsa abs hemsida, ett eget duschrum med dass, ett eget kök samt eget garage under cellen.

Ja de är faktiskt den enda sortens cell IK använder sig av...

I nästa val kommer ni rösta på IK-partiet.

En sak till HEJ FRA!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0