7 dagar till FINALEN...

Fy fan vad skönt det var med redigt med sömn inatt, en guldstrid är inte bra för nattfriden men inatt sov man gott med faktumet att vi satte press på gnaget i minnet. 3-0 borta mot Brommapojkarna på ett Grimsta som är ungefär lika sexigt som fartranden i kalsongerna....
Segern igår gör att det blir en fortsatt ångestfylld avslutning, nu har vi fortsatt allt i egna händer men visst vore det förbannat gott om BAJen tog en pinne imon mot AIK, att BAJen skulle vinna tror inte ens en positiv idiot som mig på just nu.

Första halvlek igår var som den där nervösa första dejten, när ingen riktigt vet vart det ska bära utan man mest känner på varandra (nej,inte fysiskt anti). Andra halvlek var sedan som den första kyssen och HBK hemma blir förhoppningsvis som det första hånglet, och förhoppningsvis får man ligga efter sista matchen.
Se där, en liknelse ni inte hade väntat er.

Nåväl, seger igår, Tobbe Trollkarl gör mål igen och Alex satte ett, extremt njutbart givetvis och idag är huvudet som en vid en baksmälla, det blir alltid så när anspänningen släpper.

Vi har nu två raka avslutande matcher hemma, tis-sön. Förhoppningsvis håller planen men det är som Hysén sr sa i gp idag, det spelar ingen roll vart matchen i sista omgången går sett till själva planen, det blir inte välspelat utan kamp ändå.

Igår fick förövrigt AH uppleva Sveriges sämsta elitdomare (han dömer förvisso aldrig oss, men man ser ju massa andra matcher med,hur ska man annars ha koll?) Åke Andreasson, Gratulerar buba!!

Idag spelas det en riktigt ödesmatch för DIF, Dif-Öis på Stadion, vinner Öis har Dif åkt ur allsvenskan och då känns det som att kravaller kommer lika givet som antis schlagerprofetior när det är schlagertider...

/FH


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0