Till den av oss dyrkade IDA!!

Vi har här på IK vissa fans vi avgudar, den ena har länge varit borta från bloggvärlden och vi har gråtit oceaner av tårar över det. Vi har samlats till minnesstunder över hennes blogg.
Vi har kontaktat präster inom alla kyrkliga samfund som finns för att finna tröstens ord i den svåra stund vi varit i. De har inte hjälpt, vi har bara hamnat längre och längre ner i dyn.
Vi klarar oss inte utan hennes ord, hennes syn på världen, hennes blotta uppenbarelse, att se henne glad i hågen på bloggen har alltid varit det som fått oss på IK att kämpa vidare.
För det är som i dikten (som jag skrivit själv):

När allt känns för jävligt, när regnet piskar mot rutan, när tvn står på med testbild....
När t.o.m. kvalstren lämnar ens närmaste omgivning i sorg över tristessen....
När ens övriga vänner försvunnit för att de inte står ut med hur nere man är....
När man känner sig helt bajvest och inte finner någon ro i livet...
När t.o.m. glada änkan är ledsen...
Då finns hon där med sina inlägg som vår räddare i nöden, vårt allt här i världen, vår räddning, vår frälsare, vår tillflyktsort i denna bisarra värld.
Du kommer som en frisk vårvind när blåsten legat på från skiten som kommer fram på våren, du kommer som sportnytt gjorde efter a-ekonomi när man var yngre, du kommer som segern efter förlusten, du kommer som vågen för att skölja bort oljan från stränderna, du kommer som vattenglaset efter att man ätit chili, du kommer som den oväntande rabatten på den svindyra kostymen, du kommer som den oväntade kramen från den man älskar, du kommer som vitlökssåsen på kebabpizzan, du kommer som segermålet i 91a minuten när man legat under med 2-0 i paus, du kommer som det extra extranumret på ens livs konsert, du kommer som skatteåterbäringen när man just bränt lönen, du kommer som den besvarade kyssen på dejten med ens livs kärlek, du kommer som den där unika keramikälgen man hittar på semestern, du kommer som ketchupen på korven, du kommer som den där helt briljanta boken du inte kan lägga ifrån dig när du just funderat på vad du ska läsa nu, du kommer som tipsvinsten när du just skulle ge upp det där med tippande, du kommer som en räddande ängel när livet känns värdelöst.
Du är helt enkelt tillbaka i bloggvärlden igen,
IDA!!!

Äntligen kan vi varje dag ta del av dina äventyr i dina trakter, vi har därmed ÄNTLIGEN fått en motivering att börja blogga som i fornstora dagar när tiden tillåter igen. Vi har letat och letat efter den anledningen men ej funnit den, vi har varit nära att ge upp många gånger men några ströinlägg då och då från dig har hållit oss arma satar flytande.

Det har varit djup kris på IK under din frånvaro, jag har inte haft motivationen att humorblogga som jag alltid haft innan.
AH har inte bloggat alls så gott som förutom SVALFSIM.
Anti har ringt bris var och varannan dag och frågat om det inte står i lagen att du ska blogga.
Deves bil var så nere att den inte ens gick igenom besiktningen första gången p.g.a. att du inte bloggade.
Paddan var nära att raka av sig sin bratfrilla och sälja sin rosa skjorta pga ditt uteblivna bloggande.
Glenn var nära att börja lyssna på techno i ren desperation för att du inte bloggade.

Vi klarar oss helt enkelt inte utan dig, vi längtar efter fler fyllekort även om vi själva inte är mycket för sånt, du får supa för oss också, vi ser fram när du anländer hit på IK-dagen och visar vart bokhyllan i barockstil ska stå.
Vi har helt enkelt inte haft nån anledning alls till att le eller ens visa levnadsglädje under tiden du varit borta från oss.
Din återkomst har gjort att världens ledare unisont har börjat leva upp och ser ljust på framtiden.
Obama sa ju härförleden att "han ser ljuset i tunneln" vissa hävdar att det är den ekonomiska utvecklingen som vänder men det beror ju på som vi alla vet att du börjat blogga igen.

DU HAR ÅTERVÄNT-TACK FÖR DET VÅR DYRKADE, ÄLSKADE OCH AVGUDADE IDA!!!


Kommentarer
Postat av: Annelie T

Åh vad fint! Varför fick inte jag nåt sånt här när jag var borta? Jag har varit borta från bloggvärlden många gånger ju! ;/

2009-04-20 @ 18:51:19
URL: http://anneliten.blogg.se/
Postat av: Ida

ÅÅÅÅÅHHH VA FINT!!!! Blir ju alldeles tårögd ju, överväldigad av eran kärlek.

SJÄLVKLART kommer det fler fyllekort ;)

Men vad betyder bajvest?

2009-04-20 @ 19:49:53
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0