Matlagningsprogram!

Eftersom jag och Ida snackat så mycket mat sista tiden men tyvärr inte har ett eget matprogram så tänkte jag lägga upp ett jag hitta på youtube.

Mycket lärorikt, detta är avsnitt 1 och det finns fler. Och nej, det är inte Anti som är kocken även om det är lätt att tro det.



Kommentarer
Postat av: Ida

Jag får väl la ta och titta på det däringa Hammarkullen nån dag då..

Hm, skulle väl inte direkt säga att sån där musik är vad som passar min sångröst bäst.. men jag sjöng ju väldigt mkt en gång i tiden, så dålig är jag väl inte iaf. Men nu blir det bara i duschen ;)

Jag hade ju några låtar upplagda (där jag sjöng alltså) på ksolo.com men nu har de lagt ner den sidan.. så allt är börte.



Jaa konstigt att norrmännen får fira hur mkt de vill, men inte vi... Fast de har väl iofs lite mer och fira kanske.. för det är väl ingen speciell händelse som inträffat den 6:e juni, eller...?

Nej chokladmjukglass har jag aldrig ätit. Är det chokladtopping i den menar du, eller är det chokladglass rakt igenom...?



Jaa jag ska läsa era seriösa inlägg... Promise!

2009-06-02 @ 22:59:09
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Vi skulle kunna göra det där så mkt bättre och intressantare! ;)

Ja eller jag tycker det vore ännu roligare om vi inte ens hade mat med i programmet, vi bara pratar om den. "Åh vad sugen jag blev på crepes!" "Crepes? Nja jag skulle hellre äta en bit brysselkål just nu". "Ååååh brysselkål - DET var längesen!"



Strössel består av socker. Och tillsatser. Och färgämnen. Skulle jag tro iaf.

Ja om du och jag nån gång skulle ta en fika, då ska jag bjuda dig på mjukglass! För då kan jag äta upp den ;)



2009-06-02 @ 23:17:06
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0